luni, 7 decembrie 2009

Dragi romani, tocmai v-ati semnat condamnarea la moarte!






S-a instalat atat de multa dezamagire in sufletul meu, incat nu pot gandi coerent in momentul asta, asa ca am preluat cateva randuri din blogul lui Alex, randuri care exprima perfect si crezul meu!

Dragi români, mi-e sila ca traiesc in aceeasi tara cu voi. Ma refer la cei care, din inconstienta de care au dat dovada, au pus stampila pe Traian Basescu. Argumentele pe care le am fata de aceasta convingere se regasesc pe acest blog, culese din realitatea imediata a tuturor. Insa, se vede cu ochiul liber la traim intr-o tara de masochisti. Se evidentiaza trei categorii de români care au votat cu Basescu: spagarii (adica cei care si-au vândut constiinta pentru 100 RON, o punga de faina, o sticla cu suc si un pachet de spaghete), ultrasii (care sunt deja cazuri patologice) si asa-zisa diaspora. Pentru ultimii au un mesaj si o intrebare: De ce moneda mea din Botswana nu veniti, fratilor, sa traiti in România condusa de Traian Basescu, daca tot l-ati ales? Sau aveti motive de ura pe România, insa va razbunati miseleste pe cei care locuiesc inca aici? Va urez din tot sufletul sa traiti exact cum ati votat, chiar si acolo, in tarile civilizate care v-au adoptat.



Pentru cei care nu inteleg la ce ma refer când amintesc de moneda din Botswana, reproduc aici respectivul mijloc economic utilizat de locuitorii acelei tari. Acei cetateni cumpara mancare cu PULA (asa se numeste moneda). Noi o sa mancam acelasi lucru, dar dupa definitia cuvântului din limba româna.

Zuza G

Diana spunea...

Asta era spot-ul de promovare a statiunii croate :D
Dar e ingenios modificat ;)
Sa traim bine ca noi suntem adevarata majoritate! Ne meritam soarta...

Zuzele spunea...

da, dar din pacate, trebuie sa suferim si noi pentru o sleahta de cretini care s-au lasat cumparati!

Oana spunea...

de acord. eu militez pt drepturile omului, dar din moment de traiesti in alta tara, sa te intereseze cine te conduce acolo si lasa-ne pe noi in pace cu problemele noastre.parca asa am inteles, ca diaspora a facut diferenta. sa vina atunci inapoi in tara marinarului sa vedem cat de bine o duc!

Anonim spunea...

spagarii (adica cei care si-au vândut constiinta pentru 100 RON, o punga de faina, o sticla cu suc si un pachet de spaghete)era de la PSD in gara de nord se dadea 100 ron si un telefon sa votezi psd si nu uitati ca psd au vindut tara asta si de aceia suntem in criza din 2004 nu mai avem mai nimic care sa produca ca au vindut mogulii tot sau ati uitat! si instabilitate politica tot din cauza lor avem .

Anonim spunea...

Anonim, se vede treaba ca esti prost ca noaptea si ca mama ta a facut o mare greseala cand te-a conceput intr-un minut de sex fortata de tactu beat!

Creatrixa spunea...

salut, fetele.

nu comentez daca am votat sau nu sau daca imi place de cineva dintre cei doi. adevarul este ca nici unul nu ma incanta.

insa, daca castiga PSD....

geoana e o jucarie manevrata de iliescu, hrebe, nastase, vanghelie, vantu si voiculescu. cu totii stim ca pe directia asta, ajungeam la comunism. inapoi cu 20 de ani. exact inapoi. eu probabil ajungeam

eu la domnii psd-isti de mai sus le zic Inglorious Basterds- ticalosi fara glorie.

Zuzele spunea...

Creatrix, un comunism mai mare decat cel pe care il traim acum, nici ca se poate! el e hotul care strica "uite hotul!", un tiran mai mare decat asta si mai comunist si mai despot nu a fost decat Ceausescu! Judecand dupa mizeriile pe care le comite si furtisagurile pe fata si amenintarile grosonale, sunt sanse foarte clare ca ne intoarcem muult in timp, iar revolutia din '89 nu a contat la nimic! E grav ce se intampla, iar cei 5 mil de oameni, cumparati sau nu, care au vrut sa ramana acest nenorocit la putere, vor fi cat de curand constienti ca au facut cea mai mare greseala a vietii lor si din viitorul copiilor lor!

Lavnia spunea...

Zuzela, tu dupa cum vorbesti, gen: un comunism mai mare ca acum nu poate fi, pari a fi o copila de maxim 20 de ani, care pe vremea 2000-2004 se incalta cu fesul, sau, oricum, nu stia prea bine ce se intampla in jurul ei! Pentru un om care stie pe ce lume traieste nu poate fi decat etraordinar de comic :). Toti tinerii astia care aberati la modul asta, ati inceput sa va uitati la televizor si sa urmariti stirile politice de maxim 2 ani :). Un maxim! Eu banuiesc ca nici 6 luni nu aveti de cand urmariti politica romaneasca, si ca pana la urma v-au convins niste unii la TV ca azi presedintele e dictator, si ca din 2004 si pana in 2009 traiti mai rau! De fapt, te sfatuiesc sa te interesezi mai bine de perioada dinaintea lui 2004, pe toate planurile, mai ales in privinta libertatii presei, a starii economiei, si a mediului de business. Ziceai ca o sa mori de foame ... sau ceva de genul asta ...: in 2004, in dolari, salariul mediu in Romania era 110 dolari, si astazi este peste 460 de dolari, in crestere. Tocmai de aia ti l-am si converit in aceeasi moneda straina, ca sa intelegi ca esti doar un creier spalat! Repet, intreaba-i pe oamenii care urmareau politica romaneasca si in 2000-2004, intreaba-i pe ziaristii seriosi care au luat bataie in 2004 de la necunoscuti doar ca scriau in campanie de rau de Adrian Nastase, pe buna dreptate, lucruri adevarate!, si aminteste-ti ca Basescu a permis presei sa stearga cu el pe jos, spre deosebire de ce a fost in campania din 2004! Presa din tara asta n-a avut in viata ei atata libertate ca acum ... Dar tu, ca multi alti tineri care v-ati trezit si voi asa, de maxim un an, ca sunteti politicieni si va pricepeti, habar n-aveti de ce se intampla iniante de Basescu. Ca daca ati fi avut v-ar fi ingrozit idea ca PSD s-ar fi putut intoarce in varianta completa :). Mai cititi!

Roxana spunea...

Am 30 de ani, am prins foarte bine guvernarea 2000-2004 (recunocuta si de catre oponenti ca fiind cea mai buna guvernare) si vad unde a dus libertatea presei, la calitate editoriala (in presa de azi se oglindesc tara care am ajuns si presedintele care ne conduce, fiind destinata marlanilor, badaranilor,toparlanilor, misoginilor, celor care scuipa seminte pe strada, etc). Atat de tare s-a dus campanie anti PSD in mediul online, mizandu-se pe tara comunismului, insa domnul Basescu ce este? Si PDL-isti ce sunt? Ei nu sunt corupti, am uitat. Diferenta dintre PDL si PSD in ceea ce priveste comunismul este ca primii sunt plebea comunismului, ceilalti sunt elita. Iar in ceea ce priveste coruptia, PDL sunt mai "bagabonti", PSD-isti sunt mai stilati. In ceea ce priveste dilomatia, abilitatile de a conduce o tara: PSD-ul le are, PDL-ul le considera minnate dar ii lipsesccu desavarsire.

Anonim spunea...

Eu nu pricep cum la douazeci de ani de la revolutie, romanii au votat si militat atat de mult pentru comunisti. Deci dincolo de faptul ca il urati pe basescu, cum se poate sa considerati ca un om politic, reprezentand o clasa de comunisti si securisti consacrati sa revina la putere?
In fond ce v-a facut basescu sa il detestati asa tare incat sa redeveniti comunisti?
Ok, omul are defecte, nimic de zic, dar am uitat oare deja consacratele cuvinte MAI BINE MORT DECAT COMUNIST?
Oare 23 august 44, sau inscenarea de la tamadau va spune ceva, dragii mei?

MARIANA C spunea...

De ce nu inteleg domnii din PSD ca nu ii mai vrem. Dupa revolutie cu d-nul Iliescu in frunte au avut toate pirghiile si resursele sa schimbe Romania . Au scos lumea in strada sa scandeze ca nu ne vindem tara. Au vandut-o ei comunistii PE COMISIOANE GRASE DEVENIND BOGATI ASIGURAND TRAI INDESTULAT PENTRU CEL PUTIN 10 GENERATII, IAR NOI CEI MULTI SUNTEM MAI SARACI DECAT PE VREMEA LUI CEAUSESCU. IN VREMEA ACEEA CLASA DE MIJLOC ERA PREPONDERENTA, CU O ALOCATIE PENTRU COPIL PLATEAI CONTRIBUTIA PE O LUNA LA CRESA SAU GRADINITA SI-TI RAMANEA SA MAI CUMPERI COPILULUI SI O PERECHE DE INCALTARI DIN PIELE. Au schimbat-o dintr-o tara cu productie si export intr-o tara consumatoare cu produse de proasta calitate si PRETURI RIDICATE. Sa nu mai vorbim de salariul minim pe economie de echivalent 150 Eur si in cadere libera. NU-I MAI VREM ,AU CHEMAT MINERII CAND AM CERUT ADEVARUL DESPRE REVOLUTIE,AU INCERCAT PRIN FORTA SA RAMANA LA CONDUCEREA SI GUVERNAREA TARII ,VREM ADEVARUL DESPRE REVOLUTIE ,AU MURIT OAMENI, NE-AM SATURAT SA VEDEM ACELEASI FETE DE 20 DE ANI. EI CEI CARE S-AU COALIZAT IMPOTRIVA DOMNULUI BASESCU FRANEAZA BUNUL MERS SI AU CREAT HAOSUL SI CARE VOR SA-L INTRETINA IN CONTINUARE PRIN REFUZUL DE A PUNE UMARUL LA O MUNCA CINSTITA NUMAI PRIN FAPTUL CA NU CONDUC EI.
DORIM SCHIMBARE DE LA VARF PRIN REDUCERE DE CHELTUIELI BUGETARE SI PRIVILEGII ASA CUM AM VOTAT LA REFERENDUM.
NU NI SE PARE NORMAL CA BUGETARII SA AIBE SALARII MAI MARI DECAT CEI DIN SISTEMUL PRIVAT CARE PRODUC PLUSVALOAREA.

Anonim spunea...

chiar nu aveai optiune de data asta cand am mers la vot.Ok, aia au fost comunisti si ne-au saracit, Basescu nu e comunist dar ne-a aruncat intr-o prapastie si mai mare.Orice presedinte ar veni acum, greu ar mai putea reface ceea ce au distrus acesti idioti, fie comunisti, fie golani ordinari !Sa speram in ani mai blanzi si sa ne rugam sa ne tina Dumnezeu puternici sa rezistam atator lipsuri si probleme, caci avem copii de crescut!

Anonim spunea...

EU SUNT IN SPANIA, SI NU AM MERS LA VOT.NICI ROMANII DE PE AICI NU PREA S-AU DUS LA VOT, SI NU-I INTERESEAZA DELOC POLITICA.ROMANCELE CARE SPALA SPANIOLII LA FUND , CARE LUCREAZA CA INTERNE IN CASELE PUTUROSILOR DE SPANIOLI, NU LE MAI ARDE NICI DE POLITICA NICI DE BASESTI, NICI DE GEOANA.TUTUROR CARE SUNTEM AICI NU NE MAI INTERESEAZA DE POLITICA, DE GUVERNANTI, DE NIMIC. NU CRED CA ROMANII DE AICI AU VOTAT CU BASESCU.GANDITI-VA LOGIC,ROMANII AU AJUNS AICI DIN CAUZA GUVERNANTILOR.VOI NU STITI CUM MUNCESC ROMANCELE IN CASELE SPANIOLILOR 24 DE ORE DIN 24 CA INTERNE,INDURA UMILINTE, ETC.MULTI ROMANI MANANCA DE LA CONTAINERE, DIN CE ARUNCA SUPERMARKETELE SEARA LA SFARSITUL PROGRAMULUI,SAU PE LA CANTINELE BISERICILOR.STITI CUM E SA STAI IN FRIG 2 ORE SA ASTEPTI LA COADA, SA-TI INTRE FRIGUL PANA IN SIRA SPINARII, SA NU-TI MAI SIMTI DELOC DEGETELE DE LA PICIOARE, SA TREMURI TOATA, CA SA-TI PRIMESTI FARFURIA CU OREZ,LINTE,SAU FASOLE IN CEL MAI FERICIT CAZ?CREDETI CA MA MAI INTERESEAZA SA MAI MERG LA VOT?

Anonim spunea...

http://www.romaninlume.com/ro/utile/1357-spania-la-castellon-s-a-votat-tepes-vlad
Cand am intrat in sectia de votare am avut o viziune, si cum buletinul de vot parea cam saracacios si fara optiuni de speranta, m-am gandit ca trebuie sa votez asa cum ma indruma sufletul........

Imi pare rau ca n-am avut timp sa-l desenez mai bine pe Vlad Tepes, erau "uratii" cu ochii pe mine.

N-am avut decat 10 secunde sa desenez sa stampilez si sa fac poza, ma gandeam la Osman Pasa.

ANONIMU DIN CASTELLON - SPANIA

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search