duminică, 6 decembrie 2009

Rezultat final alegeri prezidentiale 6 decembrie


Iata ce spuneau sondajele astazi, 6 decembrie:

la ora 11: Geoană 53,7% – Băsescu 46,3% (INSOMAR). Aceste date parţiale sunt pentru ora 11.00

La ora ora 15:00 GEOANĂ 51% - BĂSESCU 49% (CSOP)

GEOANĂ 51,8% - BĂSESCU 48,2% (INSOMAR)

GEOANĂ 52,7% - 47,3% (CCSB)


UPDATE

Rezultate CCSB ora 21:00

Geoana Mircea Dan : 51.2 %
Basescu Traian         : 48.8% 

Rezultate INSOMAR ora 21:00 

Geoana Mircea Dan:  51.6%
Basescu Traian        :  48.4%

Rezultate CURS  ora 21:00

Geoana Mircea Dan : 50.8%
Basescu Traian         : 49.2%


MEDIA:

Geoana :   51.2%
Basescu:  48.8%



Anonim spunea...

iuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Doamne ajuta! sper sa ramana asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuzele spunea...

Yesssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Ati pus-o handicapatilor....habar n-aveti ce inseamna comunismul.....
Sau probabil ca stiti si v-a placut (daca ati avut parinti securisti sau informatori)!
RUSINE ROMANIA!!!!

Raluca Octavia spunea...

Va pup, va imbratisez, si pe voi si pe tiganca imputita, colega voastra de breasla.Totusi, sper ca maine sa ne trezim cu aceeasi stare de spirit. PDL-istii vor face noapte alba, trebuie sa fim precauti cu totii. Au furat deja mult,PDL-istii, sper sa nu fure tot atat si in continuare. Eu nu pot sta linistita pana dimineta. Sunt malefici PDL-istii.O sa va mai povestesc cum au procedat in campanie, prin zona:amenintari, santaje... Totusi, va pup.

Zuzele spunea...

Anonim, care e problema ta??? Nu de alta dar nu-ti intelegem frustrarea!!! Chiar nu ti-e rusine sa vorbesti asa???
Raluca Octavia: Si noi te pupaaaaaammmm

zuza G spunea...

Anonim, esti la fel de frustrat ca si cel pe care il sustii! Nu stiti sa pierdeti, nu aveti demnitate si fair-play!
Nu stiu care dintre noi este comunistul! Din tot ce a facut pana acum si prin felul in care iese din schema si acum, a fost si este mai comunist decat oricine!

Diana spunea...

Fuck Dorin Cocos! Fuck EBA! Fuck Prigoana! Fuck Liviu Negoitza! Fuck Ridzi! FUCK BASESCU CA I-A RIDICAT PE ASTIA! FUCK PDL! DIE BITCHES!

Raluca Octavia spunea...

Cata aroganta, cata nesimtire, altii la ora asta faceau un transfer elegant de putere. Deci e la fel ca in 2004, cand a furat si atunci Basescu?
Cum vi se pare urmatoarea tactica: sa fii institutie de control PDL-ista si sa mergi la firme cu urmatorul text: ori amenda, de la 80 milioane in sus sau alimente de 20 milioane pentru mita electorala, data la partid? E un obicei democratic, nu?
Hotii nu au avut si nu vor avea niciodata culoare politica. Vreau sa tineti cont ca diferenta de 3% nu e cea reala,PDL-stii au furat si vor mai fura pana dimineata. Cati bani au bagat in aceasta campanie PDL-istii,nu mai era nevoie de bani de la FMI pentru a plati salarii si pensii in Romania.Nu ar fi fost mai frumos sa vedem un presedinte, dupa 5 ani de mandat, venind cu un bilant al realizarilor sale: am facut asta, asta,asta, ...votati-ma. Si l-as fi votat.I-as fi votat continnuarea proiectelor, puse in practica, deja, nu cele de zeci de milioane cheltuite doar pe hartii,i-as fi votat demnitatea, taria de caracter,abilitatile de mediator in politica, l-as fi votat daca ar fi venit si ar fi spus doar: " Ha,ha,ha, am invatat doua limbi straine".Dar din pacate, domnul Profesor nu m-a convins nici pe mine, care nu l-am votat, si nici pe patronii de firme care au mers sa cumpere spaga PDL-ista, injurindu-l in gand,si nici pe somerii pe banda rulanta, si nici pe absolventele de facultate care merg la partid, cu fusta scurta si decolteu, si cu mult tupeu,pentru a incerca sa-si faca un rost in viata (ca asa au vazut la T.V., nici pe proprii membri de partid care, din orgoliu, se agata de doctrine, discursuri,dar sunt de acord ca tara e intr-o criza dezastruoasa.Sau pe sefii din deconcentrate, care au fost amenintati de la centru de PDL-isti sa ameninte la randul lor, pentru a face procente greu de realizat la alegeri. Nu poti sa mimezi, dupa 5 ani de mandat, construirea unei autostrazi, cu sute de milioane de euro.
Va pup din nou, mai vorbim.

Zuzele spunea...

ai perfecta dreptate, raluca octavia, ca de fiecare data!!!!!!!!!!!! Te pupam si te iubim pentru ca ne citesti gandurile!

Zuza O spunea...

Draga Raluca, in ce judet s-au intamplat santajele la magazine despre care vorbesti?
Draga Diana: Cu siguranta te-ai enervat :))

Diana spunea...

Pai Zuza O... Eu imi caut de un an de munca, n-am dracului un venit, dar trebuie sa platesc 550 lei taxa de ridicare a masinii. Si dupa, sa mi se dea o chitanta in contul unei societati private condusa de un deputat PDL! Ca deh, Gallardo ala consuma 40% si na... Daca stiam ca banii mei merg in modernizarea spitalelor sau in repararea drumurilor, sa mor de mi-ar fi parut rau! Dar nu, ii mentin pozitia lui Prigonete in Forbes si intretin tupeul porcesc al unei cocalarese ajunse si veninoase care n-are de gand sa se civilizeze vreodata! Asta-i PDL-ul!
Si... la cata parcare am platit la viata mea, cred ca unul dintre LV-uri i l-am cumparat eu Elenei Udrea! FUCK YOU BITCHEZ! La puscarie cu voi japitzelor!

Raluca Octavia spunea...

peste tot in tara. In ritmul in care cresc cifrele lui Videanu...mai ceva ca Fat Frumos.

Zuzele spunea...

daaaaaaaaaaa, ce mincinos ordinar!!! oricum, videanu e campion mondial la minciuna!

Zicolorata spunea...

Eu nu am somn. Mi-e teama de rezultatele finale de azi sa nu cumva sa se schimbe ceva.

Anonim spunea...

Rusine pentru cei care au votat ca tara asta sa ajunga iar in minile unor hiene comuniste!

Anonim spunea...

Se pare ca a castigat Base totusi...

Anonim spunea...

desteptate romane ca au venit hoti la putere

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search