sâmbătă, 5 decembrie 2009

Jean de la Craiova si Sandra Neacsu au castigat Trofeul Dansez pentru Tine


Aseara s-a mai terminat un sezon din concursul Dansez pentru Tine, spre bucuria majoritatii barbatilor (cred) care au fost disperati in ultimele saptamani ca in fiecare vineri partenerele lor au tinut televizoarele numai pe Pro TV :)) Al meu, cel putin, cred ca si-a luat o piatra de pe inima. Aseara, de exemplu, a vrut sa se uite la Sacalul pe Antena 1 dar nu a avut nici cea mai mica sansa. Asta pentru ca eu, o zuza nebunatica, am tinut mortis sa vad cine va castiga Trofeul Dansez pentru Tine.

Se pare ca pronosticul nostru dat la inceputul sezonului s-a adeverit: Jean de la Craiova si Sandra Neacsu au castigat concursul. Locul doi a fost ocupat de Liviu si de Ilaria, iar premiul de popularitate a fost inmanat echipei formate din Elena si Radu.

Ii felicitam din suflet pe castigatori si deabia asteptam editia urmatoare a concursului!



Va pupa Zuzele! :))
Suri spunea...

Ii felicit, am crezut in ei de la inceput ..

Zuzele spunea...

Si noi la fel, draga Suri! :)

zuza G spunea...

concubinul meu este si el fan, asa ca in fiecare vineri seara ne uitam impreuna! Am fost o fericita din punctul asta de vedere :)
si eu vroiam sa castige tot Jean!

Butterfly spunea...

Ma bucur pentru ei, au fost cei mai carismatici

Anonim spunea...

cred ca pentru prima data locul 1 a fost ocupat de echipa cea mai buna si nu de vre-un angajat al protv-ului sau de vre-un iubit/iubita al vreunui angajat al protv-ului . chiar au meritat

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search