vineri, 4 decembrie 2009

Ea e "terorista" care mi-a descretit fruntea astazi!!!



Pe minunatia asta mica o cheama Attila, iar filmuletul a facut furori pe Youtube. A fost vizionat de peste 7 milioane de utilizatori in numai o saptamana. Stapana ei, Rosa, este o adolescenta de 15 ani din Franta si spune ca pisicuta "are o personalitate independenta si agresiva si este cunoscuta sub numele de TERORISTA! :))))










Ea a fost Kitty! Era foarte vesela si jucausa, insa nu-i placea sa stea la poze si atunci facea fitze si se stramba de ziceai ca e o mica scorpie :)

Aimée spunea...

Ooooo, da, cu ea ne-am inveselit si noi ieri, la munca! :)))))

MadameCacharel spunea...

Ce scumpă eeeeeeeeee!

Zicolorata spunea...

E suuuper, dar mai bine nu i-o aratam lui Pupicu' fiindca de o jumatate de ora numai la ea ne uităm :))))

Zuzele spunea...

si eu la fel! parca sunt nebuna ! ma uit in continuu la filmuletul asta. Mi-ar fi placut sa o filmeze o zi intreaga :)) imi vine sa mangai monitorul calculatorului :)))

Raluca Octavia spunea...

Ce pisi am avut eu...mi-e asa de dor cateodata de ea!!!
Era o Satra de Birmania, pufoasa toata, si, cand plecam in oras cu masina, facea tot posibilul sa se urce si ea. Se baga sub roti si nu voia sa iasa, pandea cand deschideam usa si tusti, inauntru, si se ascundea, fara sa o vezi...iar in trafic ii placea sa stea in spate, sus, asezata cuminte, ca un bibelou, si sa se uite la masini. Toti se uitau la ea, soferi, pasageri...si mai tragera si un mieunat satisfacator...Nu mai zic ca era atat de jucausa, simpatica, alintata, nu zgaria, dimpotriva, ii placea sa te mangaie cu labuta...si avea niste pofte de graviduta: ciocolata, inghetata,cola...ne luam la intrecere. Iar cand a nascut, si-a luat mormolocii si mi i-a adus sa stea, asa, roz, si fara par, sa stea pe burtica mea de "colega de suferinta". Simtea ca aveam si eu un bebe, si mi-i lasa doar mie in grija. Ii aducea pe fiecare, ii punea pe burta... noaptea mi-i lasa mie, iar ea pleca la vanatoare, si dimineata ii prelua. Dupa ce imi multumea,intinzindu-se si torcind pe burta mea. Cea mai delicioasa pisica, din cate am vazut. Iar jocul ei preferat era sa se bage sub mocheta, cu un ghemotoc de hartie, sa nu se miste, si deodata, sa o zbugheasca pe dedesupt si sa-ti sara in brate.Sau ii placea sa stea dupa canapea, si sa se catere,pas,pas, si sa te linga sau sa te cuprinda cu labutele. Asa ca, pisi asta mi se pare doar o pisica simpatica si atat.

Zuza O spunea...

Si mie mi-e un dor nebun de Kitty a mea, cea mai frumoasa pisica Birmaneza!!!! :(((( Din pacate, acum un an si trei luni Dumnezeu a decis sa o duca in Raiul animalelor :((((((((( Uite, pun si eu o poza cu fetita mea la sfarsitul acestui articol :(

zuza G spunea...

Raluca, ce s-a intamplat cu pisicuta ta?

Anonim spunea...

si mie imi este doe de cea mai frumoasa pisica

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search