vineri, 25 decembrie 2009

Walter Zenga si cadoul lui de la Mos Craciun



Dintotdeauna mi-au placut barbatii foarte afectuosi cu copii lor si m-a sensibilizat maxim tabloul de familie in care taticul era cel preocupat de bebe, iar mamica privea mandra dintr-o parte, fericita ca are asemenea comori. Nu o data m-au suprins foarte placut musculosii despre care stiam ca sunt mai mult decat certati cu legea si cu un cazier impresionant la activ, dar foarte sensibili in preajma celor carora le-au dat viata. Ma rog, au pus..umarul la aducerea lor pe lume :) Atenti cu scutecelul, cu biberonul, cu caciulita, botoseii. Initial, pareau ca niciodata nu se vor adapta unui astfel de stil de viata si poate ca nici ei nu au stiut ca un copilas ii va schimba complet. Desigur, sunt si tatici care isi iubesc foarte mult odraslele, dar nu-si arata fata sensibila. Insa, mie imi plac barbatii care nu se sfiesc sa arate ca sunt sensibili, care nu cred ca daca se joaca cu bebelusul dau prost in ochii masculilor-prieteni.
Asadar, enjoy Zenga & Samira :)

Gabriela M. spunea...

foarte frumos...ei sunt norocosi ca s-au gasit unul pe altul.... O admir pe Raluca :)

Zicolorata spunea...

Perfect de acord cu tine.

Intodeauna m-a impresionat si pe mine asta. In plus ador sa va tatici cu pruncul in portbebe, un munte de om carand cu atata grija puiul lui de om...

Zuzele spunea...

daaaaaaaaa, si mie imi plac taticii cu portbebe :) cred ca mai sensibil de atat nu poate fi un barbat :) pentru mine ar fi o super declaratie de dragoste. nici n-ar trebui sa-mi aduca flori, daca ar fi suficient de iubitor incat sa poarte puiul la piept :)
nu-mi plac cei care fac pe durii, mai ales in fata prietenilor si carora le este rusine sa faca asta tocmai ca sa nu spuna prietenii despre ei ca "s-au prostit" sau ca "sunt fatalai" si altele...ca am mai vazut si faze d-astea,,, si ii admir pe cei care fac ceea ce simt si pun mai presus de toate familia!

Zuzele spunea...

Gabriela, asa e! sunt foarte norocosi! sunt absolut convinsa ca intre ei este o dragoste adevarata, ca au o relatie ff frumoasa care niciodata nu a fost umbrita de vreo cearta sau de vorbe grele spuse la nervi. mi se pare ca totul este perfect si tare mult as vrea sa traiesc si eu o poveste de dragoste ca a lor, desprinsa parca din filmele siropoase :)

pink angel spunea...

MIE MI SE PAR FOARTE SEXY BARBATII CARE AU GRIJA DE COPII, IN SPECIAL DE BEBELUSI! NIMIC NU MA ...IMPRESIONEAZA MAI TARE DECAT UN BARBAT ATENT CU BEBELUSUL LUI ;)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search