duminică, 31 ianuarie 2010

Andreea Esca si-a rupt piciorul la schi


Prezentatoarea Stirilor Pro Tv de la orele 19, Andreea Esca, si-a rupt piciorul astazi pe o partie din Poiana Brasov, dupa ce un zvapaiat care se dadea cu placa a intrat in ea. Brrrrrr!!!!!!! Dureros impact! :(

Andreea Esca va lipsi o perioadă de la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a se reface, iar locul ei pe toata perioada de recuperare va fi luat de Oana Andoni.

Ah, apropos de Stirile Pro Tv! Ati remarcat ca domnul Catalin Radu Tanase nu se mai schimonoseste la stirile de weekend pentru ca a revenit la meseira de reporter de teren??? Iulia Vantur prezinta singura stirile matinale de weekend. Ne-or fi auzit Protv-istii plangerile? :)))
Marius Dragomirescu spunea...

Sincer imi pare rau pentru ce i s-a intamplat Andreei Foca Esca, dar poate ca asa a vrur...Destinul: sa-i ofere o sansa frumoasei si profesionistei Oana de la Iashington.

Zuzele spunea...

E chiar draguta Oana Andone!

Anonim spunea...

Hahaha, da chiar, nici nu am observat ca Tanase nu mai e mare prezentator de stiri. Doamne, ce se mai unduia ca o liana in fata camerelor :)))))

Butterfly spunea...

Am auzit ca se opereaza in Austria, iti dai seama ce incredere are in sistemul medical romanesc?:)) Ce-o fi zis, la naiba iau atatia bani sa ma strice astia in Romania? :))

Zuzele spunea...

fix ca o liana :))))

Zuzele spunea...

Iti dai seama ca se opereaza in austria. La banii ei, vorba ta, doar n-o sta in Romania sa-i opereze astia piciorul sanatos, din greseala :)) ca doar s-a mai intamplat asa, din pacate!
Seful meu si-a operat si cainele in Austria..asa ca, la naiba, esca este mai pretioasa decat un caine :P

Zuza O spunea...

Da, cel mai tare m-am enervat cand am auzit ca Esca nu a vrut sa i se acorde primul ajutor de medicii de la Brasov si a cerut sa o duca cu ambulanta la Bucuresti!

De asemenea, ma gandesc ca atat Esca, dar si alte persoane cu bani platesc sume imense pe asigurari medicale, iar cand au vreo problema fug la spitale din strainatate. Cum naiba mai vine asta??? Noi chiar nu avem nici macar un doctor care sa stie sa faca o operatie la genunchi?????

Eu m-am operat de dubla hernie de disc la Spitalul Militar si m-au facut ca noua :)

MrSPORT spunea...

Esca face sport? ;)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search