marți, 2 februarie 2010

Si eu am luat pastilele de slabit ale lui Mutu

Adineauri citeam ultimele noutati in legatura cu problema lui Mutu, care a „zguduit Romania”. Si am aflat ca pastilele pe care le-a luat Mutu se numeau „Capsula de slabit„.


Ei bine, sa stiti ca si eu am luat acum vreo doi ani Capsula de slabit. Nu am luat decat sase pastile (se vindeau si la bucata) pentru ca imi dadeau o stare de agitatie foarte mare si nu puteam dormi noaptea.

Intr-o seara eram intr-un club (hai ca acum va disper cu barfele mele din cluburi :)) ) si m-am intalnit cu un prieten care slabise mai bine de 10 kilograme. Mi-a spus ca a slabit cu „Capsula de slabit” (exact asa se numeste), niste pastile care i-au taiat aproape definitiv pofta de mancare. Prietenul meu mi-a spus ca manca dimineata fortat, chiar daca nu ii era foame, de teama sa nu lesine, apoi lua o pastila si nu ii mai era foame absolut deloc. Mi-am propus sa iau si eu la fel. Chiar daca pe prospect scria ca se ia de trei ori pe zi (parca inainte de masa), amicul meu m-a sfatuit sa iau doar una dimineata si, doar daca mi se face foame rau de tot, sa mai inghit una cel tarziu la orele 13. In mod contrar voi fi foarte agitata si nu voi mai putea dormi noaptea.

L-am ascultat pe prietenul meu doar pe jumatate si am luat trei zile consecutiv cate doua pastile pe zi. Am intrerupt sa le mai iau pentru ca trei nopti NU AM PUTUT INCHIDE OCHII, am stat treaza toata noaptea, iar la munca ziceai ca am mancarici, eram plina de energie. Imi venea sa o iau la fuga pe strada. Iar cum eu am o meserie relativ statica, la birou, va imaginati ce era pe capul meu. Cu riscul de a ramane mai durduluie, am intrerupt „tratamentul” pentru ca aveam enorm de multa energie pe care nu aveam cum sa o consum. Da, dar sa stiti ca aveam o energie naspa cumulata cu o stare de greata si de oboseala, dat fiind faptul ca nu am dormit deloc.....

Poate la Mutu a avut alte efecte.....
PS: In concluzie, si eu (Zuza O) si Mutu am fost otraviti cu aceeasi substanta, sibutramina, deci propun sa intram amandoi in carantina. Amanoi in aceeasi camera :))))) iar Gabi, sotul meu, a zis ca o s-o consoleze pe Consuelo :)))
rox spunea...

si inca ce efecte a avut la mutu...a dat goluri si a mai inscris si prin cluburi cu fetele:D

ColourMePretty spunea...

si eu le-am vrut...eram gata sa le iau,stateam in farmacia unei prietene si ma uitam prin rafturi ce mai e necunoscut si tentant si mi-au sarit in ochi.Plus ca mi-a zis ca se vand bine. De plictiseala inainte sa plecam m-am gandit sa dau un search sa analizez forumurile si m-am oripilat. De la greata, varsaturi, vertij pana la hemoragii interne si nu numai terminate prin spitale.Oricat imi doream eu sa slabesc cuvantul doctor/spital a fost suficient sa-mi taie avantul.

Raluca Octavia spunea...

Eu ma intreb care femeie nu a luat pastile de slabit. Sau care sportiv.
Eu, va dati seama, la ocazii mai speciale, si astea destul de dese, cand trebuie sa ma imbrac in rochii de firma, Versace, mai nou imi place si D&G, ma abtin de la a manca cateva zile inainte. Si beau multe lichide. Ce sa-i fac, a venit criza, merge si un D&G. Si am descoperit si cativa creatori romani, cred ca ma voi orienta spre ei.

Anonim spunea...

sper ca pastiluta nu a avut efectele descrise in cazul lui A Mutu :)

Zicolorata spunea...

De aia a dat el goluri fara numar :))) Ca avea si el mancarici de la pilula. Si cica nu are niciun efect asupra performantelor, uite ca are :))))) Pupam!

Anonim spunea...

capsula de slabit insa nu are nicio treaba cu poza pe care ai postat-o, aia este de la Super Slim.Cea de-a doua varianta ( super slim ) am luat si eu dupa nastere 3 cutii si dormeam ca porcul, sunt contrafacute toate.Acum vreo 3 ani am luat unele adevarate, au costat cu mult mai mult decat cele care se vehiculeaza actualmente pe net) dar si-au facut treaba excelent: intr-o luna 10 kg cu insomniile aferente si power-energy de care povesteai aici :-)).Poate Mutu o fi avut vreo cutioara din loturile vechi pastrata in sifonier pentru zile negre :-)).

Zuzele spunea...

Ia sa va iau un picut pe rand :)
@Rox: Hmmm, sa- i fi reglat si directia (ca sa dea goluri) aceste pastile?? Nu prea cred...

@Ramona: Mai bine ca nu le-ai luat. Altfel trebuia sa stai si tu cu mine si cu Mutu in carantina :)))

@Raluca: ;) (Stii tu de ce)

@ My cofee break: Naiba stie....

@Zicolorata: Si noi te pupam!!!

@Ayandary: da, stiu, ca pe cutia alora scria exact Capsula de slabit. Poza este generica. Plus ca eu am cumparat doar cateva pastile pe care mi le-a dat intr-un pliculet.

Anonim spunea...

Amfetamina se numeste substanta pe care o contin pastiele, de aceaa, aveai energie. Este o substanta foarte periculoasa pentru inima. Majoritatea care au consumat-o la aprox 50 de ani s-au stins, vezai cazul Firea. Vedem si Mutu cand se stinge... Citeste mai multe aici: http://www.calificativ.ro/AMFETAMINELE_SI_EFECTUL_NEGATIV_PE_CARE_ACESTEA_IL_AU_ASUPRA_SANATATII-a4800.html

Micul Artist spunea...

Daca lucrai in alt domeniu, ti-ai fi dorit energia aceea :)). In legatura cu carantina...o da!

Ştefan Gh Marius - Mugurel spunea...

Ar trebui sa acceptam deschiderea magazinului "SHOP DREAMS" in apropierea Scolii Nr4, "Mihai Eminescu" din Giurgiu?

Ştefan Gh Marius - Mugurel spunea...

Ar trebui sa acceptam deschiderea magazinului "SHOP DREAMS" in apropierea Scolii Nr4, "Mihai Eminescu" din Giurgiu?

Ştefan Gh Marius - Mugurel spunea...

Cine poate fi de acord?
In apropierea Scolii "Mihai Eminescu" din GIURGIU s-a deschis un "plafar" numit SHOP DREAMS!

Zuzele spunea...

Ia uite, avem un nou Marius! Wow! Halucinant! :))E nasol si aberant, dar ce mai e normal in tara asta?

Marius Dragomirescu spunea...

Bun venit lui Gheorghe, proaspat inmugurit pe acest blog. Draga Ramurel, pana sa ajungi sa devii Marius, poate ca inca mai (iunie,cam asa!)ai de asteptat ceva primaveri pentru a trece de la stadiul de mugur la cel de tanar vlastar si apoi sa inchei apoteotico-centenar la stadiul final de Netty.
Sesizarea ta este intr-adevar foarte pertinenta si deosebit de alarmanta! Ca si concept politic, sunt liberal (nu am insa oficial nicio apartenenta politica!)si refuz sa accept orice forma de ipocrizie. Mi s-ar parea normal sa se dezincrimineze (a nu se confunda cu "legalizeze!") consumul de droguri si sa se pedepseasca drastic comertul cu stupefiante. As legaliza si prostitutia, caci oricum exista, iar autoritatile se fac ca nu vad.(ar fi mai putin periculos pt sanatate si mai banos pt societate si...mai civilizat pt toata lumea!)As merge mai departe: as legaliza consumul de marijuana. Marijuana este o planta(Naturala!!!) iar consumul ei in exces il moleseste pe consumator...nemaifiind bun pentru nimic, nici macar pentru acte antisociale precum violuri sau talharii, cum din pacate se intampla in cazul drogurilor de mare risc.(heroina,canabis,droguri sintetice samd) Sunt contra ipocriziei sa ramana legalizate aceste mizerii de magazine de vise care comercializeaza droguri sintetice daunatoare grav sanatatii cu un impact social periculos.
Voi, giurgiuvenii(ma adresez strict acestui comentariu,adica lui Floricel Gica Gheorghe), ar trebui sa-i adresati o petitie si primarului liberal cu nume de bunicuta, ma refer la domnul Iliescu Lucian, expunandu-i nemultumirea cetatenilor din orasul de la poalele Dunarii. Manifest incredere in faptul ca domnul primar va realiza gravitatea consecintelor ce pot decurge din prezenta acestui magazin SHOP DREAMS si nu va ramane surd la strigatul disperat al parintilor a caror copii invata la Scoala 4. Iar daca nu va va auzii domnul primar, asurzit probabil de latratul cainilor giurgiuveni, adresati-va Institutiei Prefectului. Chiar daca functioneaza legal "SHOP DREAMS" poate fi inchis de catre autoritati la solicitarea unui numar mare de cetateni. Doar asa , draga Floricel, orasul Giurgiu va fi ferit a se imbraca in giulgiu.

VanGhelie spunea...

cre ca sunt aceleasi pastile di Requiem for a Dream. un film de vazut

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search