luni, 4 ianuarie 2010

Badea, ai cerut "topmodela" de nevasta la castel?



Carmen, i-ai spus "DA" lui Badea in Germania?
Bruma, vei fi nevasta lui Badea in 2010?
Badea, cand te insori cu "topmodela"?
Carmen, te-a cerut Badea de nevasta in genunchi?
Badea si "topmodela" fac nunta anul acesta?
Bruma, imbraci rochia de mireasa in 2010?
......
......

Cam asa ar suna cateva titluri de tabloid --daca aveti voi si alte variante, nu ezitati sa-mi spuneti:))) -- care vor sa informeze ca Mircea Badea ar fi cerut-o de nevasta pe Carmen Bruma in vacanta pe care tocmai au petrecut-o in Germania. Asa de tare ma distreaza unele titluri de stiri aparute in tabloide, incat nu ma pot abtine sa nu fac si eu, din cand in cand, cateva incercari de posibile titluri pentru care ar opta tabloidele patriei noastre. Este adevarat ca acestea atrag mult mai mult atentia cititorilor, insa unele sunt de-a dreptul penibileeeeeeee!!
Barfa care circula zilele astea ar fi aceea ca Badea s-a pus in genunchi in fata "topmodelei" lui si a cerut-o de nevasta fix la portile castelului Eltz din Germania, considerat una dintre cele mai luxoase locatii din lume. Am citit pe net ca indragostiti din lumea intreaga merg acolo special pentru a-si cere iubitele in casatorie si ca privelistea este atat de minunata incat, pur si simplu, nu poti spune "NU" :)



Pentru ca nu am nici o certitudine a faptului ca asa a procedat si Badea, am pus un "?" care sa ma scape de incurcatura :), desi nu incurajez astfel de stiri care nu informeaza cititorul, ba chiar il afunda si mai tare in necunoscut :) Am hotarat totusi sa bag in seama aceasta barfa tocmai pentru ca ma distreaza foarte tare variantele de titluri pe care le-ar da tabloidele care dau barfa asta! :)))


Unde ati petrecut cea mai frumoasa vacanta din viata voastra si care a fost locul care v-a impresionat cel mai mult?
Butterfly spunea...

auuu urasc titlurile de genul asta din tabloide, ce stire e asta daca il intreaba tot pe el? Pe de alta parte referitor la Badita, imi e greu sa cred ca face el gesturi din astea, sa duca fata tocmai acolo ca sa o ceara de nevasta, cred ca a cerut-o mai demult.

Zuzele spunea...

da, si eu cred ca a cerut-o mai demult, daca nu or fi chiar casatoriti! dar am zis sa trec si eu in revista ultima barfa! :)

Butterfly spunea...

E, chiar casatoriti nu cred, m-ar fi anuntat inainte....stie ca sunt fana lui nr.1 :))

Marius Dragomirescu spunea...

Sincer si eu URASC titlurile care adreseaza intrebari. "Moda" aceasta a titlurilor intrebare este relativ recenta la noi, iar aceasta modalitate de a "crea" un titlu de articol mi se pare un pic cam...naiva. Nu odata am ezitat sa cumpar "Click" (scuze Claudia Balan) si/sau "Libertatea" tocmai din aceasta cauza! Nu mai pot ele, tabloidele, daca le cumpara sau nu cate un exemplar alde' Dragomirescu, dar...nici Dragomirescu nedandu-se in vant(uri...le realitatii) de articolele intrebatoare nu-si ucide setea de informatie si nici foamea de glorie cotidiana. Eu as produce un articol avand ca titlu ceva de genul(neutru): "Badea, de ce ti-ai dat penele jos?" / "Badea, cat timp anticipezi ca vei mai fi sluga lui Voiculescu?" / "Badea, tot frustrat vei fi si in 2010?" / "Badea, cat castigi la fiecare injuratura la adresa lui Basescu ?" Cat despre Carmen Bruma, afirm ca imi place si ca femeie si ca om de tv...are un caracter frumos si o prezenta oportuna...sau cel putin asa vad eu lucrurile cu riscul de a gresi
As mai redacta un articol cu titlul: " Razvan Dumitrescu, cat timp vrei sa te mai crezi Mircea Badea?" "MegaImagePrestige-ul om de subpresa Razvan Dumitrescu, absolvent al "facultatii de jurnalism Politehnica", de profesie jurnaloido-electrotehnist, continua sa inhaleze vanturile unor realitati desprinse din elucubratiile unui viitor amplasat intr-un trecut erotico-distractiv, vrand parca mai mult ca niciodata sa-l detroneze pe Badea in topul sclavilor umili ai presei romanesti. Si inca ceva:" Badea, daca Stapanul tau te vomita din Antena, ai pus de o parte vreo bruma de bani?" / " Badea, tot cu mamaia ta domiciliezi in Titan?"/ "Badea, iti amintesti ce a zis domnul George Becali despre muncitorii de la Antene?"
Vreau insa sa va surprind cu o afirmatie "prelungita": In opinia mea singurul minus a lui badea este ca joaca rolul sclavului perfect, nepermis insa pentru un om inteligent si spontan, tipic de televiziune, precum este el. Cuplul Badea-Bruma este un cuplu frumos, atat ca infatisare cat si ca inteligenta vie. O afirm SINCER fara ironie, pacat insa de caracterul lui aservit Imparatului. "Badea, ti-au luat foc chibriturile confiscate de PSD in 2002?"
Tineti-ne la curent (220V) despre acest cuplu frumos.
"Zuzelor, care e mai Badea decat Badea...Mircea sau Evelyn?"

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search