marți, 5 ianuarie 2010

A murit Toni de la "Cronica Carcotasilor" !


Sunt absolut socata si nu pot sa cred ca s-a intamplat ceea ce speram ca este doar un foc de paie: Toni Tecuceanu, actorul de la "Cronica Carcotasilor" a murit in aceasta dimineata in urma complicatiilor suferite din cauza gripei porcine! Cel care il interpreta de obicei pe Adrian Nastase a fost dus la spital chiar in noaptea de Ajun de catre colegul si prietenul Serban Huidu.A fost imediat internat la Terapie Intensiva si cateva zile chiar s-a aflat in coma, iar medicii au fost rezervati in privinta sanselor sale de recuperare. Tecuceanu nu se simtea bine de cateva saptamani, pentru ca mai apoi starea lui sa se agraveaza. Pe parcusul acestei perioade actorul a suferit mai multe complicatii, plamanii fiindu-i afectati in proportie de 85% de aceasta boala.
"Nu incape indoiala, are gripa porcina. Pacientul a avut insa si altfel de complicatii, respectiv boala "plamanului alb". Mai exact nu i se vad plamanii la radiografie, ceea ce a ingreunat munca medicilor care raman in continuare rezervati", a declara, pentru Cancan, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel. Sindromul A.R.D. - Acute Respiratory Distress - (n.r. - boala "plamanului alb") se dezvolta intr-un timp extrem de scurt, 78 de ore, la cei infestati cu temutul virus pandemic AH1N1, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Toni Tecuceanu.
Ieri primeam vesti bune din partea reprezentantilor spitalului, iar colegii de la Cronica erau fericiti ca Toni si-a revenit si respira singur. Astazi, insa, in jurul orei 7, actorul de 37 de ani a pierdut lupta cu boala :(((


„De când am aflat că este bolnav m-am rugat tot timpul pentru el şi eu şi ceilalţi prieteni ai lui. Am aflat astăzi. Călătoream împreună. Era un foarte mare actor, dar nimeni nu ştie cât s-a irosit. Era un om care îl iubea pe Dumnezeu şi credea în el cu putere. faptul că şi Dumnezeu l-a iubit atât de mult, l-a făcut făcut să-l ia aproape de el atât de repede. de asemenea, era un om de radio foarte bun, un om extraordinar“, a spus Adrian Nedelcu, prieten foarte bun cu Toni.

Serban Huidu, colegul lui Toni de la Prima tv, a confirmat trista veste: „Este adevărat. A murit azi-dimineaţă, la ora 7.00. Îmi pare extraordinar de rău", a declarat Huidu, cu o voce stinsă.


Inainte de a face actorie, Toni a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. Se descrie pe sine ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil, cateodata nervos", caruia ii plac "lucrurile clare".

A jucat in mai multe spectacole de teatru, filme si productii de televiziune.

In 2006, in cadrul Galei Tanarului Actor – HOP, Toni a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul “Lomeier”, din spectacolul “Noapte araba”, in regia Theodorei Herghelegiu, piesa ce a fost jucata pe scena Teatrului Foarte Mic.

“Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!” este o alta productie in care Toni a jucat, de aceasta data in rolul unui militian. Toni face parte din echipa Carcotasilor de peste trei ani si spune ca “sa lucrezi la Cronica inseamna ras cat cuprinde”. Printre personajele pe care le interpreteaza se numara Cristian Tantareanu, Gigi Becali, Vadim Tudor, iar in noul sezon va intra in pielea unui mafiot de temut al Clanului Carcotasilor.


Dumnezeu sa-l odihneasca!
Administrator spunea...

Dumnezeu sa-l ierte!

yoana spunea...

inca nu imi vine sa cred..probabil d-zeu isi face o intreaga galerie de actori talentati sau poate avea pur si simplu chef sa rada cot la cot cu toni..dumnezeu sa il ierte si sa sa se odihneasca in pace!

Anonim spunea...

DOMNUL SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!!IMI PARE TARE RAU,DESI NU AM AVUT OCAZIA DE A-L CUNOASTE MAI INDEAPROAPE!!!..

LibertateaOnline spunea...

Pacat imi placea tipul :(.

ps. interesata de un link exchange?

Zuzele spunea...

Da, mare pacat!
@Libertatea online:D a, suntem interesate. Uite acum ti-am pus linkul.

Marius Dragomirescu spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca ! L-am apreciat foarte mult. Nu l-am cunoscut personal desi am fost candva vecini in Drumul Sarii.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search