miercuri, 13 ianuarie 2010

Dan Bitman, specialist peste noapte în PR şi finanţe




De dimineata am aflat o veste care m-a uluit: Dan Bitma va fi consilierul pe probelem de „feed back“ a ministrului de Finante, Sebastian Vladescu. Recunosc faptul ca stirea m-a uluit la fel de mult ca si aceea cand am auzit ca Andrei Gheorghe va fi purtatorul de cuvant al aceluiasi ministru.
Bineinteles ca l-am sunat si noi pe Dan Bitman sa ne confirme sau nu stirea aparuta pe agentiile de presa. Asadar, contactat de „Diva de carton“, Dan Bitman a confirmat că a acceptat propunerea lui Sebastian Vlădescu de a se ocupa de imaginea lui şi a ministerului pe ca îl conduce. „Părerea oamenilor despre minister contează foarte mult. Zilnic iau contact cu extrem de mulţi oameni şi stau de vorbă cu ei. Eu am o relaţie de amiciţie cu domnul ministru, astfel încât îmi permit să-i spun franc părerea oamenilor despre el şi instituţia pe care o conduce“, ne-a declarat cântăreţul de rock.
Referitor la faptul că la minister va primi un salariu lunar de maximum 20 de milioane de lei vechi, Bitman a declarat că nu se angajează pentru bani. „Nu mă interesează salariul. Vreau ca tot câştigul de la minister să-l donez unui azil de bătrâni“, a punctat Bitman.
Când vine vorba de programul de muncă, Dan Bitman spune că nu crede că va sta opt ore pe zi la serviciu. „Eu îmi voi continua programul normal, cu concerte şi emisiuni TV. Cred că pot să trec o dată la două zile pe la minister şi să-i spun ministrului lucrurile aflate în teritoriu. Oricum, în fişa postului scrie că trebuie să fiu în permanenţă la dispoziţia ministrului“, a închieat Dan Bitman.
Noi ii urăm succes pentru că ne place de el cum cântă, dar dacă ar fi să-i dăm un sfat, i-am sugera să nu semneze actele de angajare. Să rămână acelaşi „Don Juan al rockului românesc“, să ne âncânte cu hiturile lui şi să lase mizeria asta numită politică de-o parte. Plus că asocierea cu un personaj atât decât Sebastian Vlădescu nu credem că-i va face prea bine.....
Marius Dragomirescu spunea...

A ajuns un muzicant sa fie specialist in finante! Candva un electrotehnist conducea Agricultura! Asta este clasa politica romaneasca, indiferent de culoarea politica! Bitman se pare ca are pile puternice...dupa ce manageriaza o emisiune fara rating la TVR (Alooo, Domnul Sasu???)se joaca acum "de-a mugur Isarescu sau Florin Georgescu".Cine conduce sectorul 5 ?
Cam asta este Romania condusa, dar si boicotata de catre o Putere si o Opozitie impostoare, ipocrita si incompetenta! Poate acum realizati ce vroiam sa spun atunci cand sustineam ca nu Basescu sau geoana sunt raul natiunii, ci intreaga clasa politica romaneasca!

Butterfly spunea...

Cat de tare e ca Andrei Gheorghe e coleg la Ministerul Finantelor cu Dan Bitman :)), ce distractie cu noul guvern...vai de capul nostru, o sa ne puna astia taxe si pe ras:))

Zuzele spunea...

Marius, au ajuns sa ma distreze din nou comentariile tale :)) Ai gasit tu repede exlicatia pentru faptul ca trei artisti parliti sunt pusi in functii cu care nu au nici cea mai mica legatura: opozitia e de vina, domnule! :)))

Marius Dragomirescu spunea...

@Zuzele, NU am "dat vina" pe Opozitie pentru numirea celor trei artisti in functii in care nu isi au locul! Pretind ca sunt obiectiv in comentarii: evident ca Puterea si-a asumat numirea celor trei, in consecinta poarta intreaga raspundere pentru acest act. Faceam referire la INTREAGA clasa politica romaneasca incompetenta. Nu cred ca are rost sa-mi justific afirmatia reliefand (pentru a cata oara????) deciziile si comportamentul elucubrant al stangii neo-comuniste reprezentatA de catre PSD. Ma rezum la a enumera doar cateva "creiere destepte" si fff.competente: Vanghelie,Hrebenciuc,Geoana. Evident ca in cazul prezentat aici, personalitatile de marca al stangii romanesti nu au (logic!) nicio vina! Nu ma feresc sa critic deciziile Puterii;niciodata nu m-am ferit...cunosc faptul ca Puterea politica actuala este reprezentata de PDL-UDMR. nu as vrea insa sa mai citesc cumva comentarii hilere, precum ca Basescu este vinovat de numirea lui Holograf in functie guvernamentala. As vrea sa citesc doar comentarii si impresii justificate argumentat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search