miercuri, 6 ianuarie 2010

Oana Roman are alt pusti in intretinere

In caz ca nu suntenti la curent cu trecutul amoros al mezinei lui Petre Roman, va informez respectuos ca domnisoara are o afinitate aparte pentru minori. Ei, hai sa fiu corecta. Nu sunt chiar minori, dar nici departe de varsta majoratului nu se afla. Poate cea mai mediatizata "corupere de minori" in care a fost implicata a fost cea cu un pusti mai tanar cu 10 ani decat ea pe care l-a intretinut vreme de cateva luni, l-a scos in cluburi de fitze, l-a introdus in lumea mondena dorobanteana, i-a cumparat haine scumpe si chiar l-a adapostit in vila ei. Numai ca, pustiul s-a plictisit de traiul cu Oana si i-a dat papucii. Oh da! El a parasit-o, desi ne-am fi asteptat sa fie invers. Si mai mult decat atat, a si aparut ca un neam prost pe la tv sa spuna ca Oana este o repetenta, ca nu o suporta si ca ii era scarba de momentele intime din dormitorul don'soarei Roman.
Una peste alta, ce-a fost rau a trecut, dar ce-a fost verde nu s-a uscat pentru ca tanara nu a scapat de obsesia pentru minori. Eu cred ca are un simt matern foarte bine dezvoltat si simte nevoia tot timpul sa o ocroteasca pe cineva, sa creasca, sa educe. Ma intreb de ce nu adopta un copil ca, slava Domnului, sunt destule sufletele care au nevoie de o mama. Oana chiar a declarat ca nu-si doreste nimic mai mult pe lume decat o familie si un copil. Cu tanarul liftier de care vorbeam mai sus chiar isi facuse ganduri mari si nu numai o data a recunscut ca isi doreste foarte mult un bebe de la el.



De un an si ceva de cand a incheiat relatia cu respectivul, a mai fost surprinsa cu diversi tineri,de unii s-a lasat linsa (da, asta e termenul) pe sani in vazul lumii, altii au pupat-o senzual pe gat in buricul targului, cu ochii la portofel desigur. De ceva vreme insa, nimeni nu mai stie nimic de viata amoroasa a domnisoarei Roman, iar ea a declarat ca se concentreaza acum pe viata profesionala. Chiar si asa, pe cine vad eu aseara la Plaza Mall cu un pustiulica de mana??? Da, ati ghicit! Pe Oana Roman. Era la shopping impreuna cu Alexandra Enachescu (modela, fosta iubita a dinamovistului Cristi Pulhac) si de mana cu tanarul. Nu parea sa aiba mai mult de 23 de ani, inalt, brunetel, imbracat la moda (doar umbla cu Oana), iar domnisoara parea extrem de mandra ca are langa ea un asemenea specimen. Mergea tantos si privea cumva de sus pe toata lumea, cu buzisoarele stranse ca fitoasele, ca doar este si ea la fel sau macar asa vrea sa para.
Din pacate nu am o poza sa vi-l arat pentru ca n-am fost pe faza sa scot aparatul si parca nici n-as fi vrut sa ma vada scorpiuta ca doar este recunoscuta pentru mahalagismele in public. Pot sa fac insa, un remember off al celorlalti norocosi care au invatat alfabetul amorului cu profa Oana :)

Update: Saptamana trecuta am fost la un salon de infrumusetare. Acolo, o clienta povestea ca fusese in week end intr-un club din Brasov si ca era si Oana Roman DROGATA. Eu am ramas socata cand am auzit. "Cum, nu stiic a se drogheaza? Ii place cel mai mult cocaina. Toata lumea stie", mi-a zis tipa respectiva. Nu stiu ce sa zic. O fi stiind toata lumea, dar eu atunci am auzit pentru prima data acest lucru si nu prea-mi vine sa-i dau crezare.....
Butterfly spunea...

Ii plac fetei prospaturile, pana la urma daca tot il platesti sa stea cu tine mai bine iti iei o prospatura, ar fi fost pacat sa profite de ea vreun mos sau vreun urat:))
Eu am ramas socata cat a putut stripperul ala sa stea cu ea, iti dai seama ce barbat pe interes este daca a rabdat atata langa ea? Cred ca denumirea ar fi "cocota masculina", mie sincer imi intorc stomacul pe dos asemenea specimene, parca la o femeie nu e asa oribil pentru ca sa zicem ca ele au nevoie de protectie..etc, dar un barbat...yacc

Anonim spunea...

@ butterfly: eu cred ca si la femeie si la barbat se numeste la fel acest lucru scarbos si anume: prostitutrie.Sunt si barbati , o groaza care se prostitueaza pentru un tricou si un jeans de brand, pentru o iesire intr-un club de fitze,etc.Macar grasuna asta e mai tinerica dar sa nu uitam de prostituatul Israelei.acolo chiar ca yaccccc da d'ala cu jet yacul :-D

Zuzele spunea...

da, asa e! pai pasat era un nimeni inainte sa fie cu oana. Bine ca nimeni este si acum, dupa atat de multa publicitate care i s-a facut in decursul timpului, dar atunci iti dai seama ca si-a vazut interesul papitoiul ala. oana chiar l-a iubit mult, dar el cand si-a vazut interesul si a dat cu nasul de lumea mondena, i=a dat cu piciorul!

Zuzele spunea...

"prostituatul israelei" :)) ce tare e asta :))
am vb de multe ori cu israela si e femeie foarte ok si sunt convinsa ca este constienta de interesul pe care i=l poarta in adancul inimii amorezul ei. Pana la urma, femeia traieste din plin ultima parte a vietii ei. Chiar daca este constienta ca o iubeste din interes, sau, ma rog, ca s-a insurat cu ea din interes, individul se poarta exemplar. Se preface foarte bine ca o iubeste si o face sa se simta cea mai fericita femeie din lume. Asa ca, toata averea pe care i-o lasa, merita cu varf si indesat! la urma urmei, la ce bun sa stea singura pana la sf vietii cand poate sa se simta iubita si sa-i fie pupate si talpile...ca doar nu ia cu ea in mormant averea! Macar sa se foloseasca de ea acum, aici! :)

Diana spunea...

Asa... Mie mi se par cretine alea carora li se pare normal sa intretii un barbat. Sa ma ierte Dumnezeu, niciodata n-am cerut si n-am primit nimic de la un barbat, dar sa accept sa locuiasca in casa mea, sa-mi conduca masina si sa-mi manance banii mi se pare o cumplita lipsa de respect pentru munca parintilor mei (in momentul de fata) si pentru a mea (pe viitor). Am mai spus chestia asta pe un forum si din "curva" si "materialista" nu eram scoasa de catre niste imbecile si microcefale care se mandreau ca plateau consumatia iubitilor. Nu e faza de avere ci e de dorinta de a avea un barbat adevarat alaturi, unul suficient de matur, de inteligent si mai ales de demn sa-si doreasca sa cladeasca un lucru si nu sa atarne ca o curva proasta. Daaar, daca tot te incumeti sa ciocanesti strambe si babe, macar sa te alegi cu ceva. Cum mi se pare normal ca domnii trecuti de primele tinereti sa sponsorizeze serios. Sa fim seriosi, oricat de prezentabil(a) ai fi la o anumita varsta, nu te poti compara cu o persoana tanara. Auch, sunt rea(lista). Asa... faza super cool cu bunica-mea. Se uita bunica-mea la Israela si mandrul ei. Deodata o vad cu o mina de dezgust si revolta zicand "pfu nenorocito! nu ti-ar fi rusine? iti ramane proteza pe p__a!". Granny rocks! =))

Anonim spunea...

Nu vad care e problema ca si un barbat se prostitueaza...pana la urma suntem egali.
Momentan am 24 ani si m'am prostituat o singura data un timp de 4 luni..sincer si mie mi'a placut si as fi continuat dar cand vezi ca poti sa faci ce vrei din acea femeie ai impresie ca merge mereu dar te inseli...m'am stricat.
in fine tot ce conteaza e sa te descurci si nu conteaza prin ce mijloace..defapt conteaza,sa nu furi sa nu vinzi droguri etc.dar sa profite si femeia de tine si tu de ea nu mi se pare o problema

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search