joi, 4 martie 2010

Carla Bruni Sarkozy, fara sutien la intalnirea cu Medvedev!

Nu sunt critic de moda, nici stilist vestimentar si nici nu ma dau vreo priceputa in arta de a asorta foarte bine 2-3 articole vestimentare, insa ceea ce a facut Carla mi se pare o gafa la fel de mare ca a iubitului ei sot, ales aiurea presedinte al Frantei (parerea mea!), atunci cand s-a prezentat aghezmuit bine la o intalnire

Cu Vladimir Putin, in timpul summitului G8 din 2007.
Probabil ca sotia lui, frumoasa, dar total nepotrivita in rolul de prima doamne, Carla Bruni nu a vrut sa ramana mai prejos la intalnirea cu un rus si a facut-o lata. Concidenta sau nu, insa gafa doamnei s-a consumat tot in prezenta unui presedinte al Rusiei, Medvedev de data aceasta.

Fost model, ocazional cantareata si ex-iubita extrem de apreciata (spun unii!) a mai multor staruri, printre care Eric Clapton si Mick Jagger, Carla a omis sa-si puna sutienul la intalnirea mai mult decat oficiala de zilele trecute si a defilat in fata oficialilor rusi in toata splendoarea, aratandu-si ...detaliile anatomice mai mult decat era cazul intr-un astfel de context.





Cred ca aici s-ar potrivi foarte bine vorba aia..."Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!"

Vecina spunea...

Poate se viseaza un soi de Grace de Monaco, ce sa zic... Sarkozy un surogat de Napoleon-presedinte, iar ea un surogat de doamna.

Psyche spunea...

mie una mi se pare extrem de vulgar sa apari cu sfarcurile in fata unor "inalti demnitari"...bietii de ei, oameni mai in varsta, poate chiar fac vreun atac - miocardic adica:D oricum o lipsa totala de eleganta, oricat de frumoasa ar fi ea..

Anonim spunea...

ce nesimtita!!!!

Butterfly spunea...

Dar Sarcozy nu o fi vazut-o cand au plecat de acasa? Cred ca e cea mai nefericita alegere a lui ca presedinte pentru o tara ca Franta. Si ea e o fosta/actuala tuta, care s-a trezit prima doamna. Oricum frumusetea ei paleste si probabil o fi vrut sa demonstreze ca inca mai e sexi, doar ca nu si-a ales bine momentul:))

Ema, Brasov spunea...

Stim bine ca politica e o "curva" ... :)

sorin spunea...

ca bine zici Ema Stil :))

Anonim spunea...

ce nesimtita!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search