miercuri, 21 aprilie 2010

Barbati la moda...



PS: Barbatii din imagini nu sunt decupati din cine stie ce revista de moda si nici nu sunt subiectul unui pictorial avangardist. Sunt oameni normali, suprinsi pe strada, in traiul lor de zi cu zi. Si sunt imbracati asa... 
Anonim spunea...

f tare! decat cu tricouri guess si armani sau versace cu pantofi de lac si etc...mult mai bine asa. Barbatii din romania sunt lipsiti de imaginatie. Nu-mi plac cei 2 in fusta in rest sunt ok toti.

DCTiron spunea...

Eşti sunt nemţi sau englezi sigur :)) cam aşa arată majoritatea pe stradă... din păcate... :)

Zuzele spunea...

DA, sunt surprinsi prin Londra si Tokyo :)

Zuzele spunea...

Or avea imaginatie, or fi cool, trendy si mai stiu eu cum, insa eu personal, demodata cum oi fi, nu m-as tine de mana cu nici unul dintre ei :)) oricum, am impresia ca ei s-ar tine de mana intre ei...

Anonim spunea...

:)) totusi barbati in rochita e prea mult ;)

Butterfly spunea...

Nici mie nu imi plac, zici ca sunt gay toti, mie imi place barbatul sa fie barbat, nu sa se motzeze ca o fata...

Anonim spunea...

curentul ăsta se numeşte hipstereală.

hipsteri.

rareori vezi unu care să arate bine as a man.

dar apreciez creativitatea.


cu fustele alea m-aş imbrăca eu.

catalina stanescu spunea...

Zuzele(ce-mi place cum suna cu z-ul asta), am citit chiar zilele astea un interviu cu Scott Schuman , se pare ca el a dat startul la fotografiatul stilurilor de vestimentatie pe strada; a abandonat 15 ani de experienta intre desenatori (facea marketing),si in urma cu patru ani a iesit in strada si a inceput sa faca asta, dupa un timp si-a postat fotografiile intr-un blog, iar azi este considerat "creatorul blogului de moda cel mai influent din lume"

asta e blogul thesartorialist.blogsport.com

Serban Huidu spunea...

Ce jenante sunteti ! Ca de obicei, blogul Diva de Carton, a castigat din partea mea premiul pentru Cel mai penibil blog din Istoria Omenirii ! Rusinica Rusinica Rusiniiica !

Giovanni Becali spunea...

Nu sa postati cacaturi fara sens inseamna un blog, ci sa va exprimati experientele bune sau rele sau chestii care ne privesc pe toti, asta e un rahat de blog !
Sunteti niste zdrente si putiti fetitelor putiti rau din monitor, iar eu m-am dat cu parfum de 50 000euro si vreau sa va scuip ca i-o Giovanni si-s cel mai tare !

zuza G spunea...

Elena Stanescu, am scris mai jos sursa fotografiilor! :)

zuza G spunea...

Serban Huidu si Giovanni Becali, no comment! Asemenea dobitoci nici macar nu merita un raspuns! As putea totusi sa va dau numarul unui medic foarte bun de la Balaceanca!
Tchuss!

Virginia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihaela spunea...

Eu, cu ultimul, mai ca m-as tine de mana, ca e dragut la fata :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search