joi, 22 aprilie 2010

Sex fierbinte in telenovele

S-ar fi gândit vreo mamaie iubitoare de telenovele că atunci când se cuibăreşte la televizor cu mâţa în braţe, la lăsarea serii, ar putea roşi ceva mai rău decât zgarda animalului care îi toarce în braţe? Deşi evită butonul ruşinos al telecomenzii şi se limitează doar la programele pentru pensionari serioşi, mamaie are parte de scene marcate cu bulina 18+.
În serialul de epocă “Aniela” care rulează pe Acasă TV, scenele de amor sunt cât de poate de actuale, deşi decorul ar trebui să ne poarte cu 100 de ani în urmă. Actorii care s-au lăsat cu greu convinşi să mimeze sexul în faţa camerei de luat vederi, mai ales că personajul pe care trebuiau să-l sărute pasional este coleg sau prieten foarte apropiat.
Spre exemplu, Adela Popescu şi Mihai Petre au filmat mai multe scene de sex, printre care una şi în cadă. Au rămas aproape goi unul în faţa celuilalt şi s-au amuzat teribil pentru că nu puteau nicicum să pară amorezaţi şi înflăcăraţi în scenele pe care era musai să le filmeze. 

Pavel Bartoş a avut parte de cel mai pasional rol din serial, scenele lui de sex având loc “ba pe masă, ba pe jos, ba în pat”. “Nu am fost mai obosit în viaţa mea ca după secvenţa de amor dintre personajul meu şi Nutzi. Iura a gândit-o din perspectiva unui ungur şi se ştie că ungurii sunt foarte pasionali. Ba eram jos, ba în pat, ba pe masă, iar în pat, iar pe jos. Au fost şi vreo 10 duble şi la sfârşit ne-am simţit amândoi de parcă am fost la munca câmpului”, îşi aminteşte actorul. Dincolo de hazul situaţiei, pe platourile de filmare s-a lăsat cu vânătăi şi buze sparte pentru că pasiunea este greu de mimat în faţa unei echipe de filmare. Sabina Posea a avut de filmat o scenă de amor cu Bogdan Albulescu, însă hainele cu mulţi nasturi
le-au creat probleme pentru că au fost dificil de dat jos. Actriţa a dorit să respecte scenariul care cerea pasiune cât cuprinde şi s-a ales cu buza spartă când a încercat să-l sărute cu foc pe Bogdan.
Gainusa spunea...

Curva proasta Adela asta, si multi care o admira vorbesc de altele din televiziune ca stau dezbracate la televizor ! Nu le-ar fi rusine, oricine ar fi alea !? Dar Adelutza care se da mare actrita, e goala pusca, in tzatzele goale, in scene de sex in seriale de kkt ! D'astea au dreptul dom'le ! E grav ca si fetitele de 8 ani se uita la astea ! UN LUCRU E SIGUR, ADELA FARA ACASATV AR FI FOST NEVOITA SA SE PROSTITUEZE, NUMAI LA ACASATV POATE CASTIGA CINSTIT O PAINE !

Sabina spunea...

Nu stiu in ce interval orar difuzeaza AcasaTV telenovelele produse de trustul caruia ii apartine, insa are concurenta serioasa din partea OTV, Antenele cu Acces Direct, si ce-o mai fi, ca imi scapa. Nu stiu daca voi ati observat, dar circuland cu RATB eu am vazut numai persoane de varsta a III-a citind Cancan, Click, Libertatea... asa ca numai rusinate nu ar fi unele batranici privind scenele de sex fierbinte din telenovelele romanesti. Sexul vinde, face rating! Cu greu gasesti un articol decent in cele trei ziare, aproape ca au devenit "cotidiene porno", au incetat sa mai fie simple jurnale, sau tabloide, la fel cum cu greu gasesti o emisiune decenta la tv. Nu am avut prea des ocazia sa studiez varianta tiparita, dar daca ai o urma de decenta, cu siguranta nu le frunzaresti in public... De pe coperta te intampina cate o diva a divanelor, in toata splendoarea ei, cu cate o steluta sau inmioara plasata strategic, pe pixelul albastru, ca mare branza nu acopera.

Cu toata sinceritatea, si cu oarecare respect (prea mult nu a ramas), ma intreb uneori ce facultate au facut unii si unele care se autointituleaza pompos "jurnalisti"... Voi probabil cunoasteti pe multi dintre ei, asa ca nu are rost sa ma mai lungesc.

Zuzele spunea...

@ Chibit, bine zici! Unii se incapataneaza sa faca ziare serioase, sa faca anchete, investigatii, sa publice subiecte care schimba viata oamenilor si spun ca muncesc cu spor pentru "oamenii seriosi". Dar intrebarea este, CARE OAMENI SERIOSI??? Ma sochez cand vad oameni cu tamplele albe, pensionari care se aprovizioneaza la prima ora cu Click, Cancan, Libertatea si care ingroasa randurile telespectatorilor emisiunilor jenante in care invitat principal este fernando (cu f mic) de la Caransebes.
Mi se face greata cand vad pensionarii in tramvai balosind pe pozele Biancai lui Bote si citind cu maxim interes cate zile de sex a avut Andreea Tonciu dupa impacarea cu Mitea...
In fine..Asta e tara in care traim. Ar trebui sa se tabloidizeze toate ziarele daca vor sa supravietuiasca, la nivelul asta am ajuns,..

Monica spunea...

Penibil ! Chiar ca nu te ajuta la nimic telenovelele ! SUNT PIERDERE DE TIMP !

Adinutza spunea...

Cea mai aschilopata actrita de telenovele ! Mai Gainusa, chiar ca s-ar prostitua fara telenovelele de la AcasaTV, asta e buna doar sa memoreze niste replici, sa dea din cap si sa ranjeasca ! sau cred ca ar cauta in gunoaie, nici de prostitutie nu-i buna !

Alina spunea...

Thoamneeee ! Cea mai retardata actrita si prosti sunt cei de la AcasaTV ca au primit-o ! Cum de-o mai tine Dumnezeu pe Pamant ?

Lilette spunea...

Da-o naibii ca e si proasta ! Asta crede ca exista Mos Craciun si crede ca Scooby Doo este un personaj real ! Se da inteligenta, (spune ca inteligenta, bunatatea, si ingrijirea o fac asa frumoasa), dar e varza si urata ca o maimutica ! Crede, de asemenea ca-i mare actrita, dar se vede ce roluri hidoase joaca in seriale de 2 lei. Felicitari c-ati criticat-o, pacat ca se uita si copii de8 ani la asa ceva, dar daca nici desenele nu mai sunt normale in ziua de azi, e cam acelasi lucru !

oriflamista spunea...

lasa sa mai vada si mamaiele cite o scena de sex, au si ele o scuza ca-s la telenovela. mi-a placut mult imaginea mamaiei cu mitza in brate

Zuzele spunea...

Oriflamista, bine ai venit pe Diva! Te pupam si multumit pentru complimet!

Serban spunea...

Dovada ca telenovele nu au fost, nu sunt si nu vor fi in veci educative:

http://www.trilulilu.ro/ChipmunkMC/da7ace6e883a1a

Anonim spunea...

Maimuta cu SIDA este Adela ! Daca ar crapa dansa si fanii ei ar fi mai buna lumea !

Anonim spunea...

Sa va luati asa de idolul vostru nr. 1, chiar nu e frumos deloc...LACRIMI DE ZUZITZE :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search