joi, 20 mai 2010

Adelina i-a facut vant Marinei din emisiunea lui Morar

“Precum puful papadiilor, zboara barfa prin oras ca mi-as schimba asistenta de la Rai, da’ buni. Adelina Varciu a fost data ca sigura mostenitoare a Marinei. Ea are tot aceleasi sanse sa fie asistenta mea precum Monica Belucci. Pentru ca pe niciuna nu o cunosc personal si nici nu le-am avut vreodata invitate in emisiune”, scria Mihai Morar pe blog in urma cu mai putin de doua saptamani. Iata ca gura targului a avut dreptate si, dupa cateva zile de tatonari, Adelina Varciu a ramas singura lui asistenta, facandu-i papucii Marinei de pe o zi pe alta. 




Un timp, fetele s-au suportat in acelasi platou, fara vreo incaierare la vedere, desi blonda ne spunea in urma cu o saptamana ca se vor certa, cu siguranta, pe laptop. Inevitabilul s-a produs si cadanele si-au scos gherutele, insa nu laptopul a fost marul discordiei, ci scaunul de la machiaj. S-au ciondanit pe farduri, Morar le-a despartit si iata ca la o zi distanta, Marina anunta ca paraseste emisiunea. 

Motivul pueril si greu de digerat este pus pe seama unor probleme de sanatate care ar opri-o pe blonda sa mai ocupe scaunul de asistenta. 
Curios este ca Dina a avut sentimentul ca va fi schimbata inca de cand au aparut barfele ca Adelina Varciu ii va lua locul. Blonda ne-a spus atunci ca “daca vor vrea sa ma inlocuiasca, eu nu pot sa ma opun. Poate ca este normal sa ma schimbe cu altcinevea dupa doi ani de cand sunt asistenta, insa mie imi place mult ceea ce fac si sper sa nu se intample una ca asta. Oricum, eu am contract cu Antena 2 pana la sfarsitul anului”. Din pacate, s-a intamplat, iar surse din anturajul fostei neveste a lui Liviu spun ca ascensiunea de care se bucura bruneta este datorata unui barbat foarte bogat cu care s-a cuplat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search