joi, 11 noiembrie 2010

Nu stiu ce sa mai zic..... a innebunit lumea!!!

Sunt de-a dreptul oripilata. De cate ori apare un oligofren pe la televizor, imediat acesta devine vedeta. M-am saturat pana peste cap de "perversul de pe Targu Ocna", iar acum sunt de-a dreptul socata de vedetismul pe care l-a capatat handicapatul (scuzati-ma, va rog, dar altfel nu stiu cum sa-i zic) din filmuletul de mai jos. Oriunde m-as afla, pe strada, intr-un magazin, in metrou, aud expresia: "Nu stiu, pai nu stiu, sa apeleze toate fetele la mine!!!". Pana si acasa aud asa ceva......ce sa zic si eu ca "nu stiu, nu stiu" :))
Mihaela Eid spunea...

Decat sa va ia durerea de cap de la prosti, mai bine faceti haz de necaz, ca doar asa mai existam noi romanii pe lumea asta.

eu nefiind in tara sunt mai in urma cu ce se intampla zilnic, dar m-a superbinedispus bendeac (desi nu sunt mare fan) cand a facut misto de idiotii astia:

http://www.youtube.com/watch?v=t6rZsesRid0&feature=player_embedded#!

si aici la matrimoniale:

http://www.youtube.com/watch?v=Pgs4FRUKRsA&feature=player_embedded

sper sa va puna un zambet pe buze :)
va imbratisez si va urez o zi buna!

Zuzele spunea...

daaaaaaaaa, la noi orice handicapat, la propriu, ajunge vedeta! Asta ne este nivelul!

Anonim spunea...

asta ne e nivelul...astia 2 vedete ? fetita tu ai traume din copilarie de la o intalnire cu un pedofil ? astia nu-s vedete, nu ma distrau deloc, pana i-a imitat bendeac, vedetele sunt bendeac si celalalt actor ! nu esti capabila sa-ti seama ?

Zuzele spunea...

Anonim, poate tu nu esti capabil sa vezi ce-i in jurul tau! Si nu mai generaliza cand iti spui parerea. Daca pe tine nu te distrau, e problema ta, insa clipul asta a fost difuzat pe la toate emisiunile de divertisment de pe la noi, pe zeci de site-uri si chiar la unele posturi de radio.
Si tocmai pentru ca se bucura de popularitate au ajuns sa fie imitati de Bendeac si gasca.
Oricum comentariul tau este aberant, nu vad care este legatura cu pedofilul, cu traumele pe care mintea ta bolnava le imagineaza...

andreea spunea...

asta-i freak show, pe cand femeia cu barba, piticii si uriasii,ei?
nu mai e in natura umana sa incerce sa evolueze, gata, ne intoarcem in Evul Mediu, punem ursii in lant sa danseze pentru audienta.
dar imi mentin parerea ca asta nu e nivelul publicului cat al celor din televiziuni care mai mult de atat nu pot. usor si ieftin.

Anonim spunea...

baiatul ala cu nasul mare cred ca are ceva retard mintal ushor (repeta propozitiile, are privirea aia, are atitudine umila)etc.

si nikita btw are schizofrenie, chestie care mi-a zis-o doctorita ei pe care am cunoscut-o intamplator, inainte sa se afle in presa, deci femeia aia e bolnava si nu inteleg de ce trebe sa ne distram cu oameni bolnavi (creatrix).


pup fetele.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search