duminică, 12 decembrie 2010

Interviu cu "Nu stiu" - si-a gasit prietena




Ema, Brasov spunea...

Baiatul asta e dus cu sorcova, saracu'...

WhisperOfSecret spunea...

Saracul de el. Mie imi pare rau de oamenii astia. Nu are el nici o vina ca este asa. Si sunt atatia oameni ca el...

Cristina Cioba spunea...

"nu te-ai născut în puf ca majoritatea cocalarilor din România":))), mamă, l-au stricat bine deee tot. mie nu mi-e milă de el. de ce să-mi fie milă de oameni proşti? dacă-i place andreea bănică şi ascultă manele..e clar.

pe de altă parte, şi ăia care promovează prostia şi incultura sunt la fel de proşti ca şi amărâtu asta de care-şi bat joc.

şi nu în ultimul rând, ce frumos ar fi să se scrie în ziare de acţiuni comunitare, de lucruri bune făcute ptr.oamenii săraci, de o piesă de teatru, de un concert frumos, de lucrurile bune, nu de toate proastele şi toate zdrenţele şi toţi inculţii..

dar pâna una alta...trăim în ţara asta...

Zuzele spunea...

Miss Sunshine, prostia e la mare cautare in zilele noastre! Cu cat esti mai prost si mai incult si mai ciudat, cu atat ajungi mai sus! Iar cei care promoveaza aceste lucruri, cu atat mai bine!
Daca pui pe prima pagina o prostituata cu tatele pe afara, ai mega-succes! Daca scrii despre o fetita care a castigat un concurs de cantat in Italia, nu este nimeni interesat!
Eu la ziar scriu despre piese de teatru, despre actori valorosi, muzica adevarata, artisti mari, si, dupa numarul vizitatorilor, constat ca nu prezinta interes pentru nimeni. Atunci cand am o stire cu Bianca Dragusanu sau Daniela Crudu, se schimba treaba.
Ca sa nu mai spun de publicul tinta al tabloidelor si despre care ai fi tentat sa crezi ca este format din pitipoance, cocalari, lume disperata dupa tate goale si mesaje obscene. Ei bine, constat cu stupoare ca pensionarii si oamenii despre care ai putea crede ca sunt respectabili sunt cei mai avizi consumatori de ..porno!
Eu nici nu stiu cat costa Libertatea, dar vad in tramvai batrani care citesc cu atentie cine este noul iubit al Adelinei Varciu sau cine ii mai maseaza silicoanele lui Laurette...

cristina spunea...

baiatul asta are o problema de sanatate mintala, este retardat si probabil asa s-a nascut. nu este vina lui. aici nu e vb de invatatura, scoala, studii, optiuni de viata, etc. nu constientizeasa ridiculozitatea situatie pe care a creat-o,asa ca nu mi se pare corect sa se faca haz de o asemenea situatie. prosti sunt cei care i-au luat interiul si care isi bat joc de el. inteleg ca profesionalism nu mai exista, dar nici macar frica de d-zeu...
este inacceptabil ca cineva isi bate joc de o astfel de persoana!rusine!

Anonim spunea...

foarte urat din partea voastra...baiatul acesta e retardat - nu folosesc cuvantul in sens peiorativ - iar voi radeti de el. cum v-ati simti sa aveti un asemenea exemplar in familie si sa fie batjocorit/aratat cu degetul? da, e un om prost pentru ca asa s-a nascut. ce vina are ca e prost? credeam ca de etapa aratatului cu degetul trecem cu totii dupa gradinita, cand invatam sa nu ne amuzam pe seama defectelor celorlalti.

ina bixade spunea...

Doamne Fereste!!!

Unknown spunea...

saracutul de el chiar are probleme, nu inteleg cum puteti scrie asa cuvinte urate despre el. daca v-ati uita la tot filmuletul, ati observa ce suflet bun are...
Suntem invatati sa judecam dupa aparente si asta ne dezumanizeaza

ina bixade spunea...

Ma grabeam si nu am mai apucat sa scriu decit Doamne Fereste. Si aici ma refeream la cei care i-au luat interviul, se confirma a suta oara ca in jurnalismul romanesc, profesionalismul a murit demult.Sint de acord cu tot ce a scris Cristina, mai sus.

Nu am putut sa vizionez tot clipul. Mi-a fost de ajuns doar un minut sa ma revolte. Pacat de bietii oameni care devin(fara sa-si dea seama) mascote pentru un public amator de circ si mascarada si rusine celor care se numesc ziaristi, care realizeaza astfel de materiale.

Mihaela Eid spunea...

nu-mi vine sa cred... doamne, dar cum si unde l-au gasit? :)) nu stiu daca sa rad sau sa plang
aveam o urare si o intrebare pentru fericita posesoare al lui zuzel D: draga mea, sa fiti sanatosi amandoi si fie ca bebelu sa te implineasca si sa te faca cea mai mandra mamica :) si o intrebare mica mica: ai vreun plan de atac in ceea ce priveste kilele acumulate pe parcursul sarcinii? sunt disperata sa incep o cura noua si ma gandeam ca poate aveti vreo idee :)

Special Koko spunea...

@Miss Sunshine : Tu vb serios? Tu nu vezi ca omul asta are o problema? Nu e vina lui ca s-a nascut asa!!!!!!!! Cum poti sa te simti superioara lui?!Ce e in neregula cu tine?

Iar voi, Zuzelor, uitati-va la partea a doua a acestui interviu, va rog frumos :)

http://www.youtube.com/watch?v=rIB2zL191yc

Avem multe de invatat de la omul asta...este de o simplitate si de un bun simt iesite din comun.

Ema, Brasov spunea...

@Zuzele: am vazut batranei care abia-abia mergeau. Ce crezi ca aveau in mana? Bineinteles - Cancan.
@Anonim: pe cine ai vazut aici "sa rada"? A fost postat un clip si noi am facut comentarii privind ridicolul promovarii acestui nefericit idiot.

Zuzele spunea...

Pai eu nu am ras de el, chiar pe undeva pe aici este scrisa opinia noastra vizavi de acest subiect! Atunci spuneam ca nu mai suportam sa auzim peste tot, de la mic, la mare, spunand "nu stiu" !
In nici un caz nu este de ras acest invidiv pentru ca, fara a-l jigni vreun pic, el este oligofren. El este intrebat si raspunde in felul lui, pentru ca altfel nu poate si nu stie!
De condamnat sunt toti cretinii care il imita si care au transformat handicapul lui in rasoteca nationala !

Zuzele spunea...

Ema, pai eu merg la mine aici, langa bloc, la un chiosc de ziare si mai intreb, din cand in cand, ce carti au mai aparut pe la diverse ziare. Am mai spus ca nu am cumparat niciodata un tabloid sau altfel de ziar, in afara de cele cu carti. Cat stau eu acolo 3 minute, trec o gramada de batrani care intreaba : "mai aveti click?" sau cancan, sau libertatea...
Pe unul nu l-am auzit cerand "jurnalul national" sau "romania libera" sau "evenimentul zilei"..Ziare mai serioase in care nu vezi silicoane pe prima pagina. Si chiar am intrebat-o pe vanzatoare si mi-a spus ca ramane fara tabloide de la jumatatea zilei, in timp ce restul ziarelor sunt trimise inapoi aproape in intregime..

clara spunea...

Baiatul asta este un om minunat, nu conteaza ca este mai "special". M-a emotionat. Fereasca Dumnezeu sa avem un copil ca el si doi retardati (da, dobitocii aia doi sunt oligofrenii, nu el) sa faca misto de el sub forma unui interviu.

Anonim spunea...

Bietul om...un om simplu,needucat,caruia cu siguranta nu i-a pus nimeni o carte in mana,nu l-a stimulat nimeni intelectual, nu i-a explicat nimeni nimic, insa cu un bun simt si cu o modestie pe care eu una le credeam disparute.

Omul asta ii depaseste din toate punctele de vedere pe aia doi care cica ii iau interviu. Niste maimute fudule de care-i plina tara. Iau in ras nestiinta si simplitatea bietului tanar si rad ca prostii, ma revolta acesta atitudine!
Din punct de vedere psihologic nu m-as hazarda sa-i pun diagnostice cu ´´retard mintal´´ tanarului. Nu stim noi cat e de retardat!De ce e ´´retardat´´?? Doar pentru ca vorbeste cu cuvinte simple? Doar pentru ca n-are studii? Doar pentru ca nu e fudul??Doar pentru ca se increde in nesimtitii astia si raspunde cuminte si frumos intrebarilor??
Iar aia doi , si altii care iau in ras oamenii simpli, au cu siguranta o problema. Mare. Sunt superficiali si nefericiti.
Faptul ca te exprimi verbal mai bine decat altii nu te face nici mai inteligent, nici mai valoros.Prostia are multe fetze, iar fudulia o integeste adorabil!

Vasile spunea...

eu m-am uitat de ieri la ambele filmulete (chiar daca initial voi ati postat numai prima parte)cand nu aveati nici un comentariu si chiar ma intrebam "oare de ce au pus acest clip? si niciun text langa el,de ex o parere a autoarelor."Este vorba de un oligofren(in sens medical ) absolvent de scoala speciala.Astfel de cazuri nu trebuie sa devina subiect umoristic.

Anonim spunea...

Femei proaste si tampite ce sunteti...multi dintre noi imitam expresia "nu stiu", pentru ca ni se pare simpatica, nu din rautate, la asta te gandesti ? Intra proasto in rand cu lumea, lasa traumele din copilarie din cauza carora tremurai cu mana pe maus (mouse) cand ti-ai facut fondat blogul asta de nimic. Inseamna ca faci cretini pe absolut orice elev de liceu, poate pe vreun vecin de-al tau, poate si pe cine iti aduce un pahar de apa (metaforic vorbind). Ma uit deseori la postarile si raspunsurile tale ! NU DIN RAUTATE SE SPUNE FRAZA "NU STIU", ci din pura SIMPATIE ! Daca pe copilul tau l-ai auzi cu fraza asta, i-ai da cu palma sau pumnul peste gura si nu i-ai da o luna de mancare, nu ? Vai de capul tau de ratata !

Ciprian spunea...

Vreau sex cu zooze, da nupot, vreau sex cu zooze da nupot, tote zuzele & blogareetzele sapeleze la mini ! Pa iobyta mea 9 Oana opot parasi cand vriau!

Anonim spunea...

Doamne,ce cretine sunteti!Cum poti fi atat de ipocrita sa spui ca nu ai ras de el ?Citeste cu atentie raspunsul tau la comentariul lui ”miss sunshine”(alta idioata),si daca nu esti destul de umana sa recunosti ca ai gresit ,taci naibii din gura si nu mai fi de o ipocrizie jegoasa.

Petrisor spunea...

Frate, asta chiar e retardat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search