joi, 31 martie 2011

Cum sa fii fericita ca arati asa?

























Privind aceste poze nu pot sa nu ma intreb ce-o mai diferentiaza pe aceasta femeie de un barbat mult prea musculos pentru gusturile mele? Mda, bine, stiu ce, dar pare atat de putin important acel aspect pe langa muschii ce stau sa plesneasca incat aproape este imposibil de recunoscut ca in poze este intradevar o femeie! Si cat de rau ii sta pe tocuri... De ce si-ar dori o femeie sa arate in acest hal?
sursa: sport.ro
iri spunea...

I'll be damned @-)

Anonim spunea...

vai ce oribil! sportiva sau nu.... e dizgratioasa

Amalia spunea...

Deci a3a poza chiar mi-a intors stomacul pe dos.

dalyda spunea...

aoloo:| pacat de ea!

Unknown spunea...

All I can say is bleaaah!
Nu SUPORT culturistele, nu imi plac, simplu!
Nici culturistii nu imi plac. Urasc cum se vad muschii aia de mai au putin si plesnesc, yuck!
Un corp ingrijit da, imi place sa vad, dar nu muschi aproape de plesnire!

Andreea spunea...

E fericita pt ca nu are celulita ! :))

Yanna spunea...

Eu nu cred ca am sa inteleg vreodata de ce aleg sa isi transforme corpul in asa ceva. Cred ca ele se mandresc rau cu musculatura fara sa vada ca arata dizgratios.Iach!

TheVaVaVoom spunea...

Culturismul este un sport si eu nu vad nimic rau in faptul ca femeile il practica. Ma enerveaza la culme standardele duble si stereotipurile in care o femeie trebuie sa se incadreze. Daca am da la o parte faptul ca practica sport de performanta (subliniez cuvantul performanta, pentru ca de aceia arata asa)si am spune ca asa doreste ea sa arate, tot nu vad care-i problema. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu propriul corp si atat cat persoanele respective nu fac rau celor din jur, nu vad de ce ar trebui criticate.

Georgiana spunea...

O Doamne, mi-e rau...nici nu mai mananc azi!

Anonim spunea...

Acum ca am vazut pozele astea, pot spune ca sunt multumita de cum arat eu..

ioana spunea...

@TheVaVaVoom

bravo! sunt de aceeasi parere cu tine, nu inteleg de ce trebuie sa catalogam oamenii care sunt sau fac ceva diferit fata de noi. Oamenii se nasc liberi! liberi sa nu fie constransi de prejudecatile ceilorlalti, liberi sa faca/spuna tot ce doresc ei.

Miss Z spunea...

Am vazut pozele astea aseara pe net si m-au socat!
De unde isi ia haine?
Doamne , ma ingrozeste! Unde e feminitatea? E o delicata , ce sa mai zic?
:)))

Iepuras spunea...

Subscriu la ceea ce a spus The VaVaVoom. Femeia asta arata asa pentru ca ea isi doreste altceva de la viata, are o alta pasiune si alta conceptie. Asa cum unele femeie sunt mai "robuste" si se mandresc cu asta cu toate ca nu se incadreaza in asa-zisele standarduri, asa si femeia aceasta. Nici mie nu mi-ar placea sa arat asa, pentru ca nu-i impartasesc pasiunea si mentalitatea probabil, dar asta nu inseamna ca trebuie condamnata ca nu se incadreaza in tiparele voastre. Si da...tipa pare destul de fericita si multumita, asa cum tu Zuzo esti foarte fericita cu crema de maini. Fiecare are alte conceptii si pasiuni, iar asta nu cred ca o face mai putin femeie.

Iepuras spunea...

@ Miss Z
Daca tu consideri ca feminitatea sta in supletea unei femei...nu stiu ce sa mai adaug. Credeam ca sunt destule exemple care sa darame aceasta conceptie...

Alexandra Florentina spunea...

@TheVaVaVoom & ioana: E treaba si alegerea lor sa fie asa, dar asta nu inseamna ca celorlalti trebuie sa le placa. Oamenii pur si simplu isi dau cu parerea in privinta modului in care femeia asta arata si incearca sa inteleaga dupa ce criterii si valori se ghideaza ea de isi doreste sa arate asa. E acelasi lucru ca si cum ai zice ca este frumoasa o oarecare diva. E la fel de ok sa spui ca este urata.

LittleD. spunea...

Niciodata nu am putut sa inteleg femeile care ajung sa arate asa.
Chiar pacat... are trasaturi dragute, in spatele chipului mult prea masculin.

SoSheSays spunea...

oribil e putin spus!

Petrisor spunea...

Frate, pai decat asa mai bine ma dau pe barbati

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search