sâmbătă, 2 aprilie 2011

Carmen Bruma topless, pe vremea cand nu avea silicoane


inainte
 
 dupa
sursa foto: ziarul National
PS1: sa mai spuna Carmen ca nu are silicoane:) A nu se intelege de aici ca o condamnam pentru ca si-a marit sanii. Din contra, chiar o admir ca a ales o marime potrivita, de bun simt si nu balonase imense cum vad ca se poarta prin showbiz. Carmen, as vrea si eu datele de contact ale doctorului daca se poate:))
PS2: despre sanii lui Carmen am mai vorbit AICI !
 
Katyna spunea...

A zis ca nu are silicoane? eu nu cred
Oricum...si eu zic ca mi-as pune, dar ea chiar avea nevoie.

world of leea spunea...

ce tareeee! :))))
silueta ei androgina m-a lasat fara grai! oricum eu o admir foarte tare! este o vedeta cu bun simt, la locul ei.
pupici! :)

Anonim spunea...

Asa m-am saturat de poza asta.

Anonim spunea...

Eu chiar credeam ca nu are silicoane...

Ema, Brasov spunea...

Cica in poza nud nu ar fi ea: "Pe blogul lui Mircea Badea a apărut astăzi un post cu titlul “Adevăr sau fals în tabloide” scris chiar de către Carmen. Vedeta s-a limitat în a scrie “Fals!”, lăsând să înţeleagă că nu este ea cea din fotografie." - http://www.audculori.com/stiri-mondene/carmen-bruma-in-sanii-goi/

Oricum, daca si-a pus silicoane pentru corectie, foarte bine a facut.
Imi place Carmen :)

Amanda Lepore spunea...

poza cu tzatze e un fake.


nu vedeti ca fatza are o culoare si corpul o alta culoare?


oricum se vede de la o posta ca e un cap pus pe un corp strain.

Butterfly spunea...

Nu stiu ce sa cred, avand in vedere ca ea a fost grasa inainte, imi e greu sa cred ca avea sanii asa de mici, sau ca s-au absorbit dupa ce a slabit...poate ca este un fake, oricum cu poza asta au vrut sa dea in Badea, pentru ca el nu e de acord ca iubita lui sa apara goala. Pana la urma poza reprezinta o femeie cu sanii mici, si daca si-a pus silicoane a facut-o pentru ca avea nevoie.

Zuzele spunea...

Mie nu-mi pare fake, dar chiar si asa eu cred ca arata foarte bine, chiar si cu sanii mici. Si apropo de faptul ca a fost grasa si nu se poate sa fi avut sanii asa mici, Butterfly, te asigur ca se poate :)

Alexandra spunea...

Din cate imi amintesc, Carmen a avut vreo 80 de kilograme...

Laura spunea...

Eu am o fosta colega de clasa, care este foarte grasa si mica de inaltime si nu prea are sani, deci se poate...Am citit niste comentarii in ziare cand a aparut in presa, cum ca ar fi baietel, ca nu e femeie etc.M-am ingrozit!

Petrisor spunea...

Mie tot imi place de ea, da-o incolo ;)

Corina spunea...

offtopic: http://www.youtube.com/watch?v=9vNMw92XcFY&feature=player_embedded
Nu stiu daca ati vazut...:))

iri spunea...

ma, cand ai sanii asa de mici nu cred ca iti poate reprosa nimeni silicoanele. oricum, la cum arata in rest, asta e doar pentru oamenii care vor neaparat sa-i gaseasca defecte

Zuzele spunea...

Iri, dar nu era deloc un repros:) Eu nu am nimic impotriva femeilor cu silicoane, ba chiar le invidiez:) Mi-as dori sa ma pot alatura gastii :))

Citadela Sibiana spunea...

Britain`s got talent, America`s got talent, India`s got talent, Romanii au talent, asa ca de ce nu ar avea si bloggerii? Talent!

Mno…amu-i amu! Sa vedem ce talent ai tu! Baga mare si etaleaza-ti talentele pe blog (poza o gasesti la mine :P) si daca nu e foc spune lumii, printr-un link, ca eu te-am indemnat ;)

ale spunea...

eu nu cred ca are silicoane, nu sunt fan mondenitati astea sunt singurele poze cu bustul ei pe care le vad. in a doua poza are probabil un sutien dar sanii tot mici sunt. Tot timpul raman surprinsa de poze de genu ''before/after chirurgie plastică'' pentru ca nu vad diferentele.

Corina spunea...

Nu cred ca are silicoane..
http://www.mircea-badea.ro/blog/wp-content/uploads/2011/05/IMG_20110528_1400281.jpg

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search