miercuri, 30 martie 2011

Recent, m-am indragostit de...

...Crema de maini IVAHIDRA+ de la Ivatherm

Sincer, nu stiu ce-or pune oamenii astia in produsele Ivatherm de sunt atat de bune, insa cu mana pe inima va spun ca eu nu am fost niciodata atat de incantata de atat de multe produse ale aceluiasi brand. Deja doar numele reprezinta pentru mine garantia calitatii. Nu mai trebuie sa folosesc trei luni un produs pentru a ma convinge de calitatile sale pentru ca sunt convinsa de asta de cand vad ca pe eticheta scrie Ivatherm. Si multe dintre prietenele mele imi spun acelasi lucru!
Nu m-a dezamagit niciodata nimic pana acum si nu vad sa se intample asta vreodata, insa cum nu am folosit toate produsele lor, poate ca nu ar trebui sa vorbesc la modul general.
Asa ca, particular vorbind:), IVAHIDRA+ este cea mai buna crema cu care mainile mele au intrat in contact! Intre mine si crema de maini este o relatie foarte stransa, in sensul ca nu ne despartim niciodata. O port in geanta tot timpul, nu-mi lipseste de pe birou, de pe noptiera sau din baie si ne intalnim cam de 127 de ori pe zi :)

Cu toate astea, mainile mele sunt uscate, iar de cuticule nu mai vorbesc! Asta pana cand, intr-o friguroasa seara de iarna in care saracele mele maini erau deosebit de uscate si strigau dupa o hidratare corespunzatoare, am facut cunostinta cu IVAHIDRA+. Intalnirea a fost similara celei dintre ploaie si pamantul crapat de seceta! Parfumul discret, specific produselor Ivatherm, m-a cucerit din prima, iar senzatia de catifelare pe care mainile mele au simtit-o instantaneu si care s-a pastrat chiar si dupa ce le-am spalat cu sapun, au fost motive suficiente sa ma declar indragostita pe veci de ea!
Cu alte creme, mi se intampla sa ma trezesc dimineata cu mainile deosebit de uscate, desi inainte de culcare aplicasem un strat gros de crema. Cu Ivahidra, situatia s-a schimbat radical pentru ca nu a fost nevoie sa le umezesc rapid inainte de a face orice altceva pentru a scapa de senzatia de uscaciune care ma scotea din sarite.
Cuticulele mi-au multumit si ele ca nu le-am mai taiat in perioada in care am folosit aceasta crema. Pielea din jurul unghiilor era atat de hidratata incat parea ingrijita cu uleiuri speciale si, implicit, manichiura arata si ea ca dupa o zi petrecuta la SPA:)
Daca o recomand? FARA DOAR SI POATE!
Daca trebuie sa ma credeti pe cuvant? DOAR DACA AVETI NEVOIE DE CREMA DE MAINI PERFECTA!
Daca sunteti curiosi, Ivahidra are in compozitie:  
  • Aquaphyline, extras din panselute salbatice cu puternic efect de hidratare prin stimularea sintezei aquaporinelor - canale transportatoare de apa din membrana celulara si cresterea cantitatii de acid hialuronic - binecunoscutul 'burete molecular' al apei din piele
  • unt de Karite care, prin continutul in fitosteroli are rol antiinflamator cu reducerea eritemului si pruritului si rol cicatrizant 
  • Alfabisabolol este un ingredient natural cu puternic efect antiinflamator si antibacterian
  • Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante
Ivathermare placuta!

Agnes spunea...

crema de maini de la avene ai folosit-o? pana acum cel mai mult mi-a placut aceasta de la avene dar as mai schimba-o. poate o sa incerc ivahidra m-ai facut chiar curioasa

MihaeRa spunea...

Si mie imi place la nebunie! Atat de mult, incat o tin de crema mea de maini buna.:))) Nici nu am probleme mari ca sa o folosesc zilnic. :P
Imi senzatia de maini de portelan, dupa aplicare. Nici nu mai zic cat de usoare le simt. :X

Georgiana spunea...

Suna minunat, chiar am s-o incerc! Am nevoie de o crema de maini buna.

Ema, Brasov spunea...

Din cauza folosirii manusilor de unica folosinta am nevoie, in permanenta, de o foarte buna ingrijire a mainilor deoarece talcul usuca si deshidrateaza pielea. Am incercat mai multe produse din comert, dar recent am descoperit un produs ieftin si care e ok: crema de maini Balea (de la DM). Am cumparat-o dupa ce am citit o postare pe blogul tau :)

Sincer, as incerca si aceasta crema - pentru a face o comparatie :)

Zuzele spunea...

Ema, ma bucur ca iti place Balea! Si mie imi place, dar tot trebuie sa o reaplic de mai multe ori pe zi pentru ca se usuca mainile imediat ce ma spal pe maini sau folosesc servetele umede. In schimb, efectul Ivahidrei ramane mult si bine! Si pielea parca este mult mai alba, ca de portelan, cum bine spunea Bud of Rose :)

Zuzele spunea...

Agnes, nu am folosit Avene! Si tu m-ai facut curioasa :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search