joi, 10 martie 2011

La placinte inainte, la ...sala inapoi



Oana Roman a fost surprinsa iesind dintr-o cofetarie dorobantiera cu o cutie mare de prajituri, in conditiile in care chiar nu are nevoie de calorii. Sau poate ma insel eu...
Si pe mine ma mai apuca din cand in cand cate o pofta de dulce, insa atunci cand simt ca ma strang blugii, spun NU si NU ramane! Pacat! Chiar slabise intr-o perioada, dar am ajuns la concluzia ca ii place sa poarte XXL !

Anonim spunea...

ce stiti voi cum e sa fi in pielea unui om cu probleme de greutate?e ca o boala..nu mai poti slabi indiferent de diete ,sport,pastile..incerci orike si nu ti reuseste..sa va fie rusine..

Zuzele spunea...

Anonim, nu inteleg de ce esti asa de indignata! De ce ar trebui sa ne fie rusine? Eu am o prietena care a avut muuuulte kilograme, multi ani si a avut putere sa urmeze regimul de viata prescris de nutritionist si a slabit 40 kilograme intr-un an si jumatate, fara sa faca foamea si fara sport. Arata extraordinar de bine acum! Dar nu a plecat din cofetarie cu sacosa plina cu prajituri!

DeliasBeautyBlog spunea...

E ca o boala de ce?Ca nu se poate abtine sa nu manance prajituri cu kilogramele?
Si mama mea e grasa...si sora mea la fel...si oricat s-ar plange ele ca tin regim si ca nu ele sunt de vina,ci corpul lor si metabolismul etc la mine nu tine.
Well...woman!!Ce cauta langa tine borcanul cu Nutella la ora 12 noaptea?La ce mai foloseste ca te-ai infometat toata ziua?
Si eu am acelasi metabolism ca ele.Da!Ma ingras repede si nu mi-e deloc usor sa-mi mentin greutatea.Dar frumusetea costa,asa ca orice iti doresti e posibil!
Motive se gasesc!Acum depinde doar de ambitia fiecaruia...

Zuzele spunea...

Pai prietena mea despre care am scris mai inainte, spunea tot timpul ca mananca putin, ca nu exagereaza cu dulciurile, ca tine dieta, ca face miscare si - clasica replica a grasilor- NU STIU DE CE MA INGRAS! Cand a mers la nutritionist, a inteles ca in alimentatia ei nu au ce cauta cartofii prajiti, fie ei si putini, nici fast-food-ul, fie el si o data pe saptamana, nici fornetti, nici cola, nici guma de mestecat, nici NIMIC dulce, prajit sau paine alba.
A avut un regim alimentar fff ok dupa aia, sanatos in primul rand, s-a simtit muuult mai bine si a reusit sa slabeasca fff mult fara nici o problema de sanatate, fara vergeturi, fara piele lasata. Arata fff bine si este plina de energie acum! Parca a intinerit!
Cu siguranta ca se poate slabi! Trebuie numai sa vrei!

Iulia spunea...

ca bine zici ;))

Anonim spunea...

asa si stii tu ca le manca ea pe toate?

Yanna spunea...

Nici forma fetei nu i se mai distinge...stau si ma intreb cum e sa te vezi asa in oglinda si sa nu faci nimic?

Anonim spunea...

dar tanti asta din foto numai Oana Roman nu este!Bagati o poza reala cu purcelusa de Oana, asta-i alta purcelusa :-))))

ff spunea...

A iesit de la Chocolat...eu o inteleg, stau la 1 min de cofetarie si e imposibil sa nu imi iau ceva..:) tomorrow u could die, live the moment.

Anonim spunea...

vai yanna habar n ai despre ce vb..sa dea dumnezeu sa te trezesti cu vreo 30 de kg pe tine in plus sa vedem "ce faci"..e groaznic sa ti o groaza de diete sa slabesti pe moment 10 kg iar apoi la un stil normal sa pui 20 ..

Anonim spunea...

si pana la urma acum ca o fi grasa doar nu trebuie sa se incuie in casa..intr o cutie ca a ei putea foarte bine sa fie 2-3 prajituri..poate avea fata musafiri sau mergea in vizite..v ati trezit voi marile perfecte sa o atacati..

Anonim spunea...

Draga Zuza, eu zic ca esti un pic rautacioasa. In primul rand nici nu stim daca acele prajituri le-a cumparat pentru ea. Nu cred ca e o crima sa cumperi prajituri daca esti gras.

Universitatea Craiova spunea...

....scriitorul isi prezinta punctul lui de vedere ,si de asta este un bun scriitor fiindca are un PUNCT DE VEDERE!.sincer, mereu m-m gandit de ce sunt atatea vedete in showbiz foarte slabe .si......oana roman :).
si in afara de prezentarile de moda, si oana face cam acelasi lucru ca vedetele....iesiri in cluburi ....baute .etc .ma gandesc ca nu pre aface nimic in privinta slabitului,deoarece iesitul cu o cutie de prajituri din o cofetarie, nu prea arata ca tii la silueta ta .

iri spunea...

vai de mine:| eu nu inteleg altceva: odata ce ai slabit mult (ca oana arata chiar bine intr-o vreme) de ce naiba te lasi sa ajungi inapoi la o greutate...maricica? adica eu am slabit mult, vreo 17 kg de cand eram mai mic, si acum sunt foarte disperata daca sa zicem ma ingras cu mai mult de 3 kg odata. ca stiu cat e de greu sa slabesc, de ce sa ma sabotez singura?:|

Anonim spunea...

se poate slabi... fara discutie, cu ceva mici sacrificii dar daca vrei, poti! E mai usor sa mananci incontinuu si sa te ascunzi in haine largi bucurandu-te de un minut de gustul prajiturii dar cine sufera apoi mult timp dupa? E pacat ca suntem atat de delasatori.

Butterfly spunea...

Eu nu am sa inteleg niciodata chestia asta cu obezitatea, sunt convinsa ca tine de vointa, mai ales daca nu e vorba de o problema medicala.

anaioana_ciceoi spunea...

Eu cred ca singurul lucru la care ar trebui sa se gandeasca Oana Roman este efectul kilogramelor asupra sanatatii ei. Daca ea considera ca sanatatea ei nu este afectata in nici un fel de kilograme, atunci nu vad care este problema in a manca prajituri. Nu vad de ce sa o judec eu (noi) doar pentru ca este grasa. Este alegerea ei si cu asta basta. Cu toate ca pentru majoritatea fetelor a fi slabe este un ideal, s-ar putea ca Oana sa nu gandeasca la fel. Probabil daca ar merge la sala si ar manca sanatos, ar slabi, dar s-ar putea ca asta sa nu fie ceea ce isi doreste ea. Asa ca hai sa nu mai vorbim atata de cate kilograme are si cata prajituri mananca...

Claudette spunea...

nu intzeleg ce aveti cu femeia...treaba ei ca e grasa.

Anonim spunea...

loooooooooool, ati vazut o tipa mai grasa ca isi ia prajituri... si sariti pe ea, pai daca ei ii convine cu ce va strica voua viata, sunteti pur si simplu rautacioase... asa ajung cele care tin dieta prea mult, probabil ca va e ciuda ca mananca prajituri fara probleme in timp cei voi numarati calorii.

Zau, urata postare.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search