luni, 4 aprilie 2011

Mda, Oana Zavoranu nu este insarcinata! Ce mirare!

Nu stiu cat de socanta este vestea asta pentru unii dintre voi! Pe mine, una, m-a amuzat teribil! Asteptam cu maxim interes ziua in care Oana ori pierde "sarcina", ori se va afla ca a fost doar o regie de trei lei, ca de fapt, tot "scandalul" asta dintre ei, foarte bine platit de altfel, este doar un scenariu foarte bine gandit. Cred ca in toate acele luni in care nici unul dintre ei n-a mai scos capul in presa, de ne si gandeam pe unde si-au luat zborul Oana si Pepe, au ticluit in cele mai mici detalii un teatru menit sa le aduca foarte multi bani.

Eram absolut convinsa ca Oana Zavoranu nu este insarcinata, la fel de convinsa cum sunt si ca circul care este pe cale sa faca la OTV tot atat de multe episoade ca si Elodia este tot un scenariu menit sa le aduca foarte multi bani si foarte multa publicitate. Pun pariu cu oricine ca in cateva luni, maxim, cei doi vor spune ca si-au dat seama ca se iubesc si nu mai vor sa divorteze!
Hai sa fim seriosi! Daca n-am fi atat de intoxicati de divorturile si impacarile Bahmutenilor, de circurile Varcilor si de detaliile din dormitor ale domnisoarelor disperate sa apara in ziare, poate ca am crede si ca divortul Zavoranilor este pe bune!
Sunt foarte multi oameni care saracesc trimitand zeci de sms-uri pe la diverse emisiuni pentru a comenta acest scandal, care sufera pentru Pepe, care plang pentru Oana, care uita ca nu au ce pune pe masa privind circul ieftin dintre Zavoranca si barba-su! Chiar nu mai are lumea griji in tara asta? Chiar toata populatia Romaniei trebuie sa fie la curent- si chiar este, judecand dupa audientele emisiunilor care ii au drept invitati- cu balacarelile dintre Oana si Pepe, dintre Oana si ma-sa, dintre ma-sa si Pepe, dintre Pepe si florareasa din coltul strazii...dintre nimeni si nimeni...
Am ajuns sa cred ca tot scandalul asta este un scenariu comandat de Base pentru a distrage atentia oamenilor de la problemele foarte grave cu care se confrunta aceasta tara si cu suferintele prin care trec locuitorii ei.
Din cate vad, la greva nu iese nimeni, dar la promotie la dero si la zahar se calca lumea in picioare, la OTV se uita juma' de Romanie cand e Marioara Zavoranu invitata, Happy Hour inregistreaza audiente record cand miorlaie Pepe pe Happylica, iar la Capatos sta lumea pana la 2 noaptea sa-i vada buricul Zavorancei.
Apropo de Happy..., idiot nume de emisiune, idiot nume de canapea, avand in vedere ca acolo se duc toti miorlaitii din showbiz, de la Petru Mircea si pana la Pepita. Ma scarbeste foarte tare ceea ce se intampla cu astia doi care subestimeaza inteligenta multora, cu prosteala maxima care tine Romania cu sufletul la gura, cu scenariul ieftin pe care multi il iau de bun...
Madlen spunea...

nici eu nu cred ca e insarcinata...la fel cum era dj hara cu varciu...mare tampenie...asa si eu merg si zic ca is insarcinata cu irinel:))...si devin vedeta..hmm..n-ar fi rau:))...glumesc:P...m-am gandit si ca ar fi facatoerie tot divortul asta...pe de o parte m-as bucur sa se impace..dar i-as uri pt scandalul facut aiurea:-j...si faimosul tudy dc nu apare la presa,la tv?oricum fac la bani acuma cu emisiunile lor:X...si emisiunile au audienta maxim..stiu ca si eu si ai mei ne uitam=))...foarte buna postare;)

Petrisor spunea...

Eu n-am crezut o iota ca fata este insarcinata, n-are ea sansa asta, iar ziarele si televiziunile traiesc de pe urma acestui scandal, cam asta ar fi definitia acestui scandal. Paine ( ieftina) si circ

Cristina Shopping Therapy spunea...

chiar ma gandeam cand va descoperi ca are sarcina extrauterina =))) la fel ca dj hara si pestrita =)) se poarta extrauterinele. au gasit si ei o scuza pt prosti.

Cristiana Mitroi spunea...

Si eu am postat azi ceva similar...mi e scarba deja.
http://www.paparazza.ro/?p=1831

Felicia spunea...

Ultima stire:cred ca oana l-a amenintat cu ceva pe dr. ca apare acum o fosta posibila sarcina
http://www.click.ro/vedete/romanesti/Doctor-Oana-Zavoranu-confirma-pacienta-chiuretaj-sarcina_0_1151284976.html
mi se pare de tot rasul din partea doctorului.Dar ma rog tanase e cunoscut ca un tampit in lumea medicala

andreea spunea...

pai da..
televiziunile din Romania traiesc 90% din scandaluri, o reteta foarte ieftina de a produce bani. asta demonstreaza cat de profesionisti sunt oamenii din televiziune.
mergand pe pretextul rasuflat ca "publicul cere", ei doar stau comod pe canapele alaturi de mahalagioii platiti sa se dea in spactacol si asistati de o ea cu aspect cat mai porno si cu directive clare sa para cat mai idioata.
misoginism si mocirla.
ar fi bine ca voi, cei din Romania sa nu va mai uitati deloc la televizor, cel putin pana vor intelege ca trebuie sa respecte un pic inteligenta telespectatorilor.

Zicolorata spunea...

"Am ajuns sa cred ca tot scandalul asta este un scenariu comandat de Base pentru a distrage atentia oamenilor de la problemele foarte grave cu care se confrunta aceasta tara si cu suferintele prin care trec locuitorii ei."

Sunt de acord cu tine.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search