luni, 4 aprilie 2011

Concurs ORLY

In 1975 Jeff Pink lansa brandul ORLY manat de dorinta de a oferi inovatie si excelenta in ingrijirea profesionala a unghiilor. Treizeci si cinci de ani mai tarziu, ORLY se bucura de un renume uluitor, fiind gama preferata de lacuri de unghii si tratamente pentru ingrijirea unghiilor in randul vedetelor de la Hollywood si din intreaga lume. Oprah, Jessica Alba, Christina Aguilera, Rachel Bilson, Beyonce, sunt doar cateva din starurile care adora ORLY si lista poate continua asa la nesfarsit.

Jeff Pink este creatorul aspectului natural al unghiei perfect ingrijite, creat intial pentru Hollywood, pentru a complimenta garderoba si machiajul starurilor in timpul filmarilor. Ulterior a fost introdus si pe podiumurile de moda din Paris unde a devenit practic instantaneu un clasic. Astfel a castigat rapid denumirea de “manichiura French” care in ziua de azi este cel mai popular stil de manichiura/pedichiura, adevaratul must-have, cel mai bine vandut in intreaga lume.


Aliniindu-se la tendinta spre natural si ecologic, ORLY a ales sa renunte la DBP, formaldehyde si toluen, eliminand astfel orice risc de sanatate asociat cu aceste ingrediente. Formula ORLY contine o rasina naturala, speciala, care permite lacului sa adere perfect si in acelasi timp sa ramana intact pe unghie. Tehnologia cu care au fost dezvoltate lacurile ORLY asigura o culoare rezistenta, durabila, fara a pata unghia. De asemenea, raportul ridicat de pigment ofera o aplicare usoara, completa, fara dungi inestetice. Produsele ORLY nu sunt niciodata testate pe animale!

Acum ca am facut cunostinta cu ORLY, va invit la concurs!:) 
Ce puteti castiga:
  • 3 premii X 2 lacuri de unghii ORLY
  • 1 premiu X o lotiune de corp Sheer Radiance Fresh (60 ml) + un Top 2 Bottom (produs ce poate fi folosit si ca top si ca baza)   
  • 1 premiu X 3 lacuri French Manicure (1 pentru French Tip si 2 culori)
Ce aveti de facut:
  • Sa-mi spuneti ce culori preferati in materie de manichiura/pedichiura si ce parere aveti despre unghiile false :)
  • Sa urmariti blogul prin Google Friend Connect (aplicatia din dreapta paginii)
  • Sa prezentati acest concurs la voi pe blog, neaparat cu link direct spre aceasta pagina, iar daca nu aveti blog, sa faceti o postare pe Facebook in care promovati concursul ORLY. Daca nu aveti nici cont pe Facebook, trimiteti un e-mail catre 5 prieteni in care ii anunti de concursul acesta, iar pe langa adresele lor, scrii si divedecarton@yahoo.com :)
Concursul dureaza fix 10 zile, urmand ca pe 14 aprilie sa trag la sorti 5 castigatori! Baftaaaaaaaaaa!!!!

cristinika spunea...

imi plac foarte mult ojele de nuanta deschisa j le folosesc adesea in special rozul j portocaliu....sunt adepta unghilor false nu am nmk impotriva....

byanca spunea...

Cel mai mult imi place manichiura french si lacurile nude , culori pale in general.E prima data cand particip la asemenea concursuri si faptul ca acesta se incheie chiar dupa ziua mea a fost un factor determinant :-). am urmaat toti pasi ba chiar am facut exces de zel si am publicat si p facebook si pe blog :)). va poop si la cat mai multe "evenimente" de gen :-)

Cupcake Splendens spunea...

te urmaresc prin GFC cu numele de cupcake si am postat pe blogul meu concursul orly http://cupcakesplendens.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html .
imi plac foarte mult nuantele tari,mai nou cele pastelate: portocaliu,albastru,verde,galben,nuante perfecte pt primavara.
nu am avut niciodata unghii false pt ca am auzit ca ti se fac unghiile foarte fragile dupa ce le dai jos,iar eu am deja unghiile f fragile.
o zi buna! :)

ada90 spunea...

Consider ca ingrijirea unghiilor e foarte importanta.Eu port cam orice culoare pe unghii, nude, roz, mov, rosu, de toate, depinde de stare si de locul in care merg.
Prefer unghiile naturale,dar imi plac si cele false, insa sa arate bine, nu ca niste lopeti.
Am trimis mail la 5 prietene.Te urmaresc cu GFC, sub numele de ada90:)
adryana_90r@yahoo.com

Lexa spunea...

Te urmaresc cu numele de night_ang3ll
Am postat aici: http://lexas-blog.blogspot.com/p/giveaway.html

Nu am folosit niciodata unghii false, deoarece nu am nevoie, am unghiile destul,cred eu, de frumoase. Dar nu sunt in contra lor.

Imi fac mai mereu unghiile french dar mereu imi fac pe degetul inelar si cel mare un model....imi plac ojele alb mat, roz, turcuaz si din cand in can mov.

Succes!

Anonim spunea...

Imi plac foarte mult nuantele pale de roz, lila, maro, galben, verde, albastru, insa din cand in cand le dau putina viata purtand si ceva mai puternic( rosu, turquoise, negru, albastru metalic, mov), iar impotriva unghiilor false nu am nimic( atata timp cat nu sunt pe degetele mele) :D.
Te urmaresc cu numele de maddailade prin GFC si am postat aici despre concurs: http://thepurplespringgirl.blogspot.com/2011/04/un-nou-concurs-orly.html

Ema, Brasov spunea...

Felicitari pentru organizarea acestui concurs cu premii tentante! Voi posta si eu un link despre concurs pe blogul meu, dar fara intentia de a participa deoarece am o multime de lacuri :)))
Succes participantelor!

camy spunea...

in materie de culori sincer prefer nuantele "tari" cum ar fi albastru verde dar NU si rox foarte aprins deoarece mi se pare tiganesc
-unghiile false:O PORCARIE;adica de ce sa imi pun unghii false de juma de metru cand am unghiile mele..asa cum sunt ele

camy spunea...

apropo...te urmaresc cu numele camy prin yahoo...sper ca am scris bine pt ca nu ma prea pricep...am participat pe facebook cu Onu Camelia

Mad@ spunea...

Buna! Te urmăresc cu numele de Mad@. Am postat aici despre giveaway: http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html

Unghiuțele au devenit pasiunea mea de putin timp si o parte destul de importanta a mea.
In materie de oje imi plac toate nuanțele si le folosesc in funcție de ocazie sau de model. Dar atunci când vreau realizez un model mai încărcat fac baza într-o nuanța de nude, roz, alb. (Găsești la mine pe blog câteva modele făcute de mine :D)
Nu am avut unghii false si nici nu cred ca imi voi pune, deoarece consider ca am unghiile destul de rezistente si frumoase si nu am nevoie de unghii false. Dar nu am nimic împotriva lor, deoarece sunt persoane care nu au timp si răbdare sa-si facă unghiile si apelează la cele false.
O zi faina! :*

Irynuk spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele Irynuk
Am postat aici despre giveaway:http://irynuk-s.blogspot.com/p/giveaways_6229.html

Culorile mele preferate pentru manichiura/pedichiura sunt:rosu,roz,albastru:D

Nu am nimic impotriva unghiiloe false atat timp cat arata bine si decent!

:*

cOcO spunea...

Gfc: cOcO
Am postat pe facebook despre concurs :http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000583012713
Imi place sa imi fac french, sa imi fac unghiile roz, lila, nude, imi mai fac model pe unghia mare si pe inelar cateodata:D
Unghiile false imi plac, dar nu cele exagerate. Imi plac cele care par reale.
:*

Descude spunea...

Buna
Te urmaresc cu numele descude prin GFC iar link-ul catre postare este http://descude.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html
Eu cel mai des folosesc manichiura french dar imi place sa imi dau unghiutele cu roz pal,sau nuantele nude imi plac foarte mult....
Cat despre unghiile false,imi place cum arata dar nu as avea curaj sa imi pun pentru ca nu mi se pare tocmai ok aplicarea lor,pare traumatizant...dar eu oricum sunt o norocoasa in privinta asta,am unghiile tari si imi cresc foarte mari(daca le las)

sweety.lizy spunea...

Hey!
Te urmaresc prin GFC cu numele de sweety.lizy
Am trimis e-mail despre concurs catre 5 prietene.
E-mail:sweety.lizy@yahoo.com
De obicei imi fac unghiile in culori discrete,nuante de crem,nude,roz pal sau french ,dar ocazional imi place sa imi fac unghiile si in culori tari cum ar fi rosu sau mov :)
Niciodata nu am avut unghii false si sincer nici nu ma incanta ideea de a avea.Nu vad rostul unghiilor false.Consider ca unghiile naturale sunt mult mai frumoase decat unghiile false.

Pinkie spunea...

Hello mis Zuzas!

Nu stiu daca asa se spune,dar concursul vostru mi-a dat o stare exotica :D

Hmm..despre unghiile false..sa fiu sincera..cam 10 luni pe an am unghii false. Le adorrr...unghiile mele naturale se rup in draci si mai rod si lacul de pe ele...Pe cand nebunicile astea false stau acolo unde sunt puse cu lac cu tot pana ma plictisesc. Prima oara cand mi-am pus unghii am fost data cu oja ORLY, tot atunci am descoperit si nuanta Passion Fruit, un roz superb turbat!!! I just love it!! Pe unghii eu prefer culorile tari: Roz, albastru electric, portocaliu, mov..toate-mi plac!

Va pup!!! Ma duc sa topai prin casa :D

GFC Ioana Dumitrache

http://notanothermakeupblog.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

Frombeautywithloveblog spunea...

te urmaresc cu numele emm@
aici am postat despre concurs: http://frombeautywithlove.blogspot.com/2011/04/zuzele-si-concurs-orly.html
eu prefer culoarea rosie.. cat despre unghii false am o parere buna atat timp cant sunt purtate la un eveniment, nu zi de zi, pentru ca fac rau unghiei naturale

Anonim spunea...

eu prefer si ador culoarea rosie la oja, si manichiura si pedichiura,am o parere buna despre unghiile false ,eu nu am nevoie de asa ceva, dar cine are nevoie apeleaza la aceasta metoda ,pt ca da un aspect frumos al unghiei,am sa-ti fac o postare despre blogul tau pe pg mea de facebook

Sense spunea...

Imi plac foarte mult nuantele aprinse de rosu, mov, fucsia, tangerine pentru manechiura si pedichiura, dar si nuantele pastelate sau un french clasic pentru manechiura.

Nu am purtat niciodata unghii false si nu imi plac, nu am vazut inca la cineva unghii false care sa arate natural sau sa nu para cheap.

Te urmaresc cu Sense si am postat despre giveaway pe blog aici: http://sensetpl.blogspot.com/2011/04/concurs-orly-pentru-dive.html

Mersic si bafta tuturor!

yoana spunea...

http://ioanaandalex.blogspot.com/2011/04/giveaway-de-la-zuzici.html

te urmaresc de mult timp asa k asta o stii..am avut unghii false si m-am linistit..iti strica unghia naturala. ca nuante prefer rosu, turcoaz, rozul pal..pupici
calitu.ioana@gmail.com

Diana (boonDY) spunea...

Te urmaresc cu numele de Diana (boonDY). Am postat aici: http://boondysbox.blogspot.com/2011/04/ce-vor-fetele-r-oja-orly-concurs.html

Imi place sa-mi fac unghiile in nuante inchise, de cele mai multe ori. Imi plac foarte mult unghiile albastre-bleu marin, taupe, verde inchis, visiniu sau negre. Nu ma incanta unghiile false, dar sunt persoane care au nevoie de asa ceva sau poate le incanta. Nu ma deranjeaza, dar eu nu mi-as pune unghii false.

Miu Miu spunea...

buna!
te urmaresc cu numele de andrewtza_luv

ador culorile tari: roz, corai, negru, mov, albastru, dar si cele nude :X

imi plac f mult unghiile false dar nu mi le permit pentu ca unghiile mele cresc repede si mi-ar parea rau sa le stric. da un aspect minunat daca ti le pune cineva priceput

am postat aici:http://shoeper-women.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

kisses

Miss Z spunea...

Mai nou prefer nuantele nude pentru manichiura! Si rosul ...niciodata nu o sa-mi displaca!
Cat despre unghii false...nu-mi plac!Prefer unghiile naturale si frumos ingrijite!Eu am unghiile tari si cresc relativ repede , deci le iubesc asa!:X

te urmaresc prin GFC cu numele miss z

am postat aici despre giveaway : http://misszmake-up.blogspot.com/2011/04/i-won.html

pupici!!

Camelia Andrasescu spunea...

Buna,
te urmaresc prin GFC cu numele Camelia Andrasescu.
Pentru mani sau pedi prefer nuantele de roz ,iar unghii false nu am avut niciodata si nici nu ma tenteaza in viitor.
Nu am blog , dar am postat anuntul pe FB aici : http://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/157511784308480
Email : andrasescu.camelia@gmail.com
Multumesc.

Georgiana spunea...

Eu sunt mare amatoare de varietati de rosu si grena, mi se par cele mai sexy si feminine, atat pt. unghiutele de la maini, cat si pt. cele de la picioare :)
Unghiile false, sa fiu sincera, nu-mi plac, mai ales cele gen paletuta, atat de late si lungi incat ar putea servi drept lingura. Nu ma atrag absolut deloc si nu as apela la ele. Mai bine unghiute scurte, patrate si rosii! :)
Va urmaresc cu YellowJade :)
Postez imediat si pe blogulet.
Pupici!

Yry spunea...

Buna,
Imi place sa-mi fac french in orice nuanta, cu toate ca sunt nascuta iarna ador vara pana la extrem si-mi plac culorile puternice care se potrivesc acestui sezon (roz, violet, rosu aprins, etc)..... pedichiura imi place sa aiba aceeasi nuanta/model ca si manichiura indiferent dc e vara/iarna.... despre unghiile false ce pot spune?... natura si genetica nu a fost prea ingaduitoare cu mine la acest capitol si mi-a oferit niste unghiute mici si fragile... ca atare cand am descoperit unghiile false din acril in 2006 (nu cele de la supermarket din liceu) am fost mai mult decat fericita, iar anul trecut cand sora mea a inceput sa puna unghii am zis ca cineva acolo sus chiar ma iubeste (ca nu mai dau banii pe la saloane :D ).... in concluzie imi plac mult unghiile false, le ador, le port 10 luni pe an, restul de 2 le dau jos pentru regenerarea unghiei naturale, pt ca toata lumea stie ca unghia naturala e chinuita totusi... iar la final te anunt ca nu am blog dar ca am postat pe fb concursul - http://www.facebook.com/profile.php?id=523225361
O zi buna tuturor,
Irina

Jules spunea...

Buna,

Culorile mele preferate in materie de manechiura si pedichiura sunt rosu, lila si roz cat mai aproape de nuanta pieli :), la pedi prefer intotdeauna rosu ori fucsia, culori puternice si jucause. Nu am avut niciodata unghii false si nici nu cred ca o sa folosesc, imi plac unghiile naturale, insa le respect pe fetele care au pentru ca necesita o atentie deosebita si sunt greu de intretinut. Te urmaresc prin GFC cu numele de Iulia, am postat pe http://julessstuff.blogspot.com pe invit sa arunci o privire.
Multumesc frumos,
Jules

From Mona with Gloss spunea...

Buna Zuzelor!

Va urmaresc prin gfc cu From Mona with Gloss si am postat pe blog aici:
http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

In general prefer nuante de mov si ciclam sau nuante inchise pentru manichiura si pedichiura. Iar peste ele aplic o oja crackle sau incerc sa creez un model. Cat despre unghiile false, mie nu imi plac. Am norocul sa imi pot pastra unghiile naturale lungi.

Cristina Shopping Therapy spunea...

pentru manichiura imi place sa folosesc culori mai ciudate, cu reflexe, sau clasicul rosu. de fapt cred ca as putea incerca orice nuanta atat timp cat ar fi interesanta.
unghiile false mi se par un moft.n-am avut si nici nu voi apela la aceasta alternativa. poti obtine unghii lungi si sanatoase cu putina atentie si cateva tratamente speciale:)
* GFC id: adrianaaa23
* am postat aici despre blog:
http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.com/2011/04/giveaway-zuzele-orly.html

Miuri spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Hanna spunea...

Hello!
Cu toate ca inainte eram adepta asortatului la culoarea purtata pe unghiile de la maini si de la picioare; de ceva vreme imi place sa diversific. La picioare cel mai adesea am unghiile colorate intr-un rosu sangeriu, am observt ca rezista cel mai bine, iar pentru maini in sfarsit am descoperit ojele care dau efectul ala de crapat. Pentru o luna am o noua nebunie :)).

In privinta unghiilor false, pot sa afirm ca le admir la alte fete, pe cele de bun gust, ceea ce pentru mine inseamna o lungime medie si nu cu culori tipatoare tot timpul anului; vara e o exceptie :). Ce mi se pare dizgratios este modelelul de french care face unghiile sa apara ca niste lopeti :D; prost aplicate, mult prea late unghiile si mult prea mare partea alba a frenchului.
Following under the name of Ana Maria (plus 5 emails).

Anonim spunea...

Buna,va urmaresc prin GFC cu numele de Anamaria si am postat despre acest concurs aici :http://indraznestesacrezi.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html In materie de oje prefer culorile calde,gen roz,portocaliu.In ceea ce priveste unghiile false,nu am avut niciodata,dar am vazut ca sunt in trend si tot mai multe persoane recurg la aceasta metoda pentru a da un aspect mai placut unghiilor naturale.bafta tuturor!

Anonim spunea...

buna!
Desi am avut o perioada cand eram nude addict, acum prefer culorile tari, culorile neon. Cat despre unghiile false... nu am nimic impotriva lor insa ,personal le prefer pe cele naturale.
Te urmaresc prin GFC cu numele selffish, si am postat pe FB despre concurs http://www.facebook.com/profile.php?id=100000583012713#!/profile.php?id=100000811291820 .
xoxo

Maddeline spunea...

Pedichiura mereu cu lac incolor. Am incercat si altceva dar sunt prea obsedata si nu ma simt bine cu alta culoare de lac. La manichiura depinde de lungimea unghiei. Daca le am mici le fac cu lac, negre, rosii sau roz transparent. Imi plac si nuantele de mov, verde inchis. Nu suport lacurile cu sidef, le prefer pe cele mate si aplic peste un strat de lac incolor pentru stralucire. Unghiile false sunt oribile. Nu mi-as pune asa ceva, dar nu ma deranjeaza daca vad la altcineva atata timp cat sunt de bun gust.

V-am urmarit si prin google friend si v-am promovat, asa cum o fac mai mereu pe pagina mea de facebook. :)

Pupici

Maddeline

Poofie spunea...

Nu cred ca exista vreo culoare care nu mi.a atins unghiutele!I like it bold!..Acum sunt indragostita de crackle si incerc sa le combin cu cat mai mult gust!Im loving it!
Cat despre unghiile false..am avut..de cateva ori..dar am renuntat pentru ca afecteaza prea tare unghia..asa ca am grija cu tratamente cat mai naturale sa le intretin..plus ca nu ma mai atrag neaparat unghiile lungi.Sa fie ingrijite,asta conteaza!
Va urmaresc prin GFC-Poofie..si voi promova concursul Orly prin intermediul FB-ului!
SMooochhhieees!

Bianca spunea...

Buna,

Te urmaresc prin gfc cu numele Bianca.Am postat despre concurs pe: http://stiridesprevedete.blogspot.com/2011/04/concurs-orly-in-1975-jeff-pink-lansa.html
Pe unghii eu prefer roz si alb.Nu sunt impotriva unghiilor false,insa eu nu port.

Dana spunea...

Culorile preferate pentru pedichiura sunt cele mai colorate, iar pentru manichiura prefer french-ul, insa port si culori mai aprinse uneori.
Despre unghiile false ce pot sa zic, imi plac doar cele care arata natural, nu foarte lungi si fara modele.
Te urmaresc prin GFC cu numele Dana Deina.
Am scris despre concurs pe Facebook(Dana Deina) aici:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1010659982

anna spunea...

Buna!...te urmaresc prin GFC cu numele anna.

am postat aici: http://jl-ana.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html
Prefer french-ul (atat manichiura cat si pedichiura), deoarece este elegant, simplu si de efect...dar pe timp de vara, cand am pielea bronzata, adopt si culori mai tari. Sunt de acord cu unghiile false...defapt cele cu gel..mai ales ca unghiile mele cresc foarte greu, iar atunci cand cu chiu cu vai au o lungime acceptabila, mi se exfoliaza.

Maria Manea spunea...

Eu sunt inebunita dupa culori neutre,pastelate,cat mai naturale...cred ca am toate nuantele posibile.
GFC:Maria
email: mey_mmr@yahoo.com
am postat aici: http://sudessa.blogspot.com/2011/04/giveaway-uri-noi.html

Bafta!

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Port culori diverse pe unghii, in general ori inchise, ori deschise, ori rosu. Unghiile false puse bine imi plac si le admir pe cele care par naturale. M-am gandit sa-mi pun, dar cred ca dau dependenta si n-o sa mai fiu vreodata multumita de ale mele daca fac asta.
Am devenit follower si am scris despre giveaway aici:
http://septembriejoi.blogspot.com/2011/04/giveaways.html

Amelia T. spunea...

Buna!Urmaresc blogul prin Gfc cu numele Amelia Tundrea.Am scris despre concurs aici:http://ameliatundrea.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html
Imi plac nuantele de mov inchis si cele de roz,rosu.
Nu mi-am pus niciodata unghii false pt.ca sunt destul de multumita de ale mele si nu mi-as pune pt.ca mi s-ar deteriora.Cat despre unghii false in general,fiecare opteaza pt.ceea ce crede ca i se potriveste:)

Alina spunea...

Buna
Mie imi plac culorile mai deschise si mai naturale pentru unghii si nu sunt adepta unghiilor false pentru ca din punctul meu de vedere arata bine dar strica structura unghiilor .
Te urmresc cu numele de alina trc
Adresa mea de email este alinatrc@gmail.com
Am postat despre giveawayul tau aici http://beauty-aa.blogspot.com/p/giveaways.html

Enchanted Ana spunea...

Buna Zuzelor.
Follower cu numele Ana Maria P.
De obicei potez pentru culori nude..dar in general tin cont si de anotimp...nu as purta niciodata un verde neon daca este iarna:)
Iar despre unghiile false..hmm..nu am nimic impotriva lor atat timp cat sunt ingrijite si purtate la o lungime care sa ne deranjeze.Ma enerveaza la culme sa vad cum se incovoiaza si ramane vizibil spatiul de crestere al unghiei naturale..am postat aici despre concurs :
http://everythingaboutlittlesecrets.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

Chocolate spunea...

Imi plac unghiile colorate in culori tari gen mov, albastru, rosu. Am pielea mainilor deschisa, iar culorile bej, roz, alb nu arata bine.
Unghiile false nu-mi plac. In primul rand din cauza mizeriei ce se vede sub unghie, nu am avut norocul ca lipiciul care se foloseste sa fie curatat si dupa cateva zile arata groaznic de urat. In al doilea rand pentru ca imi strica unghiile mele. De 3 ori am incercat sa-mi pun tips0uri sau gel si de fiecare data unghiile mele se exfoliau pe lungime. Timp de 2-3 luni, pana isi reveneau erau foarte subtiri, se exfoliau, se rupeau. Mai bine ma mandresc cu unghiile mele, decat cu "plastice".

http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2011/04/giveaway-s.html

Chocolate

Raluca spunea...

salutare
te urmaresc cu numele de Raluca
blogul meu este http://bebicisimamiciperfecte.blogspot.com/
eu te-am adaugat,poate ma adagi si tu
imi plac unghiile lungi,rosii,grena..le ador..dar mie mi se cam exfoliaza..nu stiu ce sa le fac..unghiile false nu prea imi plac..poate unele atat de bune incat sa para naturale

Alexandra Clepsa spunea...

Pentru pedichiura folosesc doar lac incolor, iar pentru manichiura cel mai recent folosesc Barrym Blueberry Ice Cream, un bleu dupa care sunt innebunita, insa mai folosesc si rosu, maro-uri, imi place sa folosesc culori diferite, in functie de dispozitia mea.
Unghii false nu am folosit si nici nu ma incanta ideea.
Am postat despre giveaway pe pagina mea de facebook.
http://www.facebook.com/alexandraclepsa

kory_nails spunea...

buna te urmaresc cu numele de kory_nails
Am postat aici http://korynails.blogspot.com/p/giveways.html
culorile mele preferate la manichiura sunt mov roz negru,dar orice culoare merge aca stii cum sa o asortezi mai ales ca vine vara:D
despre unghiile false..daca intr-adevar nu ai unghii deloc poti apela pt o ocazie speciala la ele..dar cu un tratament bun si cu rabdare se poate avea unghii frumoase

Anonim spunea...

Imi plac culorile nude.gen:roz deschis, albastru deschis ,maro deschis ,alb.Despre unghiile false...nu imi plac,doar cele in gel.Unghiile mele sunt frumoase si asa mici cum sunt ele ^^ http://glamourlifedia.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html <3

Mihaela Pojogu spunea...

Salutari !

Culori:
toate nuantele de rosu si mov, roz nisipiu, nuante nude, pamantii si nuante de albastru inchis pana la negru inclusiv.
Zic pas la unghii false ! :)

GFC: miha.ela
mihaela.mihordea(@) gmail(.) com

http://arianasshop.blogspot.com/p/giveaways_16.html

coshuletzul_colorath spunea...

Din intamplare, am dat peste acest concurs si implicit, peste acest site foarte interesant, pe care il voi urmari cu atentie de aici inainte ;) va urmaresc prin GFC cu numele de coshuletzul_colorath si am scris despre concurs pe http://coshuletzulcolorath.blogspot.com/2011/04/124-concurs-orly.html .
Iar in materie de culori preferate pt manichiura, pot spune ca ma incadrez in categoria "nu am culori preferate" pt ca imi place sa le asortez in permanenta la anotimp si imbracaminte, desi recunosc ca am faze destul de lungi in care mi le fac negre sau rosii :D unghii false nu am avut niciodata, desi uneori mi-ar placea sa vad cum imi sta desi am auzit atatea lucruri negative despre ele :)

Anonim spunea...

Hellooooo.....:) Imi place sa am unghiile facute, numai ca ma streseaza intotdeauna faptul ca mai sare oja de pe unghii(in special ca nu stau degeaba si am mainile prin apa, detergenti, altele :P). Eu folosesc mereu culori inchise: negru, albastru, rosu-sange, mov inchis si rosu....fooooooarte rar cate o culoare deschisa pe o unghie sau imi fac modele cu stampilute cu ele :P. Despre unghiile false...nu am avut niciodata, dar o sa experimentez saptamana asta :D ... imi plac pt ca arata ingrijit si nu te mai stresezi ca sare oja si se vede aiurea, imi place ca lungimea unghiei sa nu fie prea mare, altfel te duce cu gandul la altceva si te impiedici de ele....parerea mea :).

Te urmaresc prin GFC cu numele scamutzza si aici am postat despre concurs: http://bijuterii-bibi.blogspot.com/2011/04/site-nou-si-concurs-fff-interesant-d.html

Diana spunea...

Culorile pe care le prefer pe unghii difera de la sezon la sezon! Iarna prefer culori ceva mai cuminti gen taupe, bejuri, culori naturale. Vara de exemplu imi plac culorile mai vii, roz mov, rosu. acum fiind primavara sunt intr-o perioada de tranzitie cand port lac incolor. Te urmaresc prin gfc cu numele diana iar pe fb am postat aici http://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=147639158635111&id=100000203325795. Sper sa am noroc!

CarmenG spunea...

Buna! Eu prefer french-ul dar port si culori tari (rosu,mov,negru,roz).Imi plac si unghiile false si atunci cand ale mele nu vor deloc sa creasca optez pt ele.
Te urmaresc prin gfc cu numele de Carmen <3 si am postat despre concurs pe pagina de facebook
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1387715742

Laura D. spunea...

Buna ! Nu am avut niciodata unghii false si deocamdata nici nu vreau :P imi plac ale mele asa cum sunt ,si mai ales imi place se mi le lacuiesc singura :P Ca si culori folosesc de toate cate putin, iar pe toata unghia imi place rozul, rosul si violetul :)

GFC : Laura
E-mail: lauraizanangel@yahoo.com
Blog: http://laurasconer.blogspot.com/2011/04/giveaway-uri-din-ultima-vreme.html

Mihaela Pojogu spunea...

Salutari !

Culori:
toate nuantele de rosu si mov, roz nisipiu, nuante nude, pamantii si nuante de albastru inchis pana la negru inclusiv.
Zic pas la unghii false ! :)

GFC: miha.ela
mihaela.mihordea(@) gmail(.) com
Postarea aici, giveaway II:
http://arianasshop.blogspot.com/p/feedback-clienti.html

Scuze, in primul comentariu am scris linkul gresit, din cauza unei erori am fost nevoita sa modific. Daca doresti, sterge-l pe acela, multumesc.

Lolita's Glow spunea...

Buna!
Prefer culorile din aria mov-albastru, atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura, insa, mai conteaza si cu ce ma imbrac asa ca incerc sa fac sa se potriveasca cat de cat unghiile cu hainele:D.
Unghii false nu folosesc deoarece am unghiile cam mici si nu am prea gasit unghii pe masura mea.

Te urmaresc prin GFC: Lolita's Glow
Am adaugat concursul aici: http://lolitasglow.blogspot.com

Multumesc!!!

Elluttzza spunea...

Hey :)
Te urmaresc prin GFC cu Elluttzza.
Am postat aici despre concurs http://www.facebook.com/profile.php?id=100001909313473
Depinde de stare folosesc nuante de la nude pana la culori neon. Imi plac foarte mult nuantele de visiniu si mov.
Multumim pt concurs.

Anka spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele: Anka
Am scris despre giveaway aici: http://fashionbeautylifebyanka.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

Culorile pe care le prefer pentru manichiura/pedichiura difera in functie de stare in general imi plac culorile nude, roz(de la deschis la electric), mov, si negru.
In ce privesc unghiile false nu folosesc.:)

Multumesc!

Luiza spunea...

Imi plac nuantele care se poarta anul acest: gri otel, roz piersica, dar, in special, nuantele nud. Iar despre unghiile false, sincera sa fiu, nu sunt de acord, pentru ca, dupa parerea mea, daca ai grija de unghiile tale si ti le ingrijesti ca la carte, cu siguranta ar arata mai bine decat daca ai avea unghii puse.
Te urmaresc cu numele Luiza.
Despre acest concurs am postat aici: http://unghiipictate.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

Luvlee spunea...

Imi plac foarte mult culorile tari: galben,albastru,verde si in special nuantele de roz.
Unghii false nu mi-as pune pentru ca eu am un model frumos,insa sunt persoane care au unghiile mici si daca isi pun o lungime medie le sta foarte frumos.

Te urmaresc cu numele de Luvlee, ti-am dat share pe facebook dar nu stiu cum sa scriu adresa pentru ca ma directioneaza catre site,numele meu e Dedeea Andreea pe facebook.
Iar adresa mea este dedeea90@gmail.com

Alex. spunea...

Buna!
- urmaresc blogul prin GFC: Alexandra Stefan
- in materie de manichiura/pedichiura prefer culori mai puternice: rosu, roz, albastru, insa uneori mai am chef si de french sau culori pastelate :) depinde de stare.
- nu am avut niciodata unghii false, imi place sa le admir la altcineva, insa mie-mi plac naturale, sunt mai usor de ingrijit.
- am trimis email catre 5 persoane (adresa mea de email: julietalexy@gmail.com)

Oana spunea...

Buna! Culorile mele preferate sunt rozul, rosul, movul, galbenul...in ceea ce priveste unghiile false...pentru mine sunt un lucru minunat deoarece nu tot timpul unghiile mele pot fi supuse unei manechiuri, sunt momente cand se rup si sunt foarte foarte fragile...aici intervin unghiile false
Te urmaresc prin GFC cu numele de Oana, am postat si la mine pe blog http://micutabuburuza.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html
Bafta tuturor!

Gabriela spunea...

Hello!
Pt unghii optez pentru : rosu, roz, corai, french, visiniu si mov inchis. Am si oje galben, verde-turquoise,albastru neon dar le folosesc ffff rar. Am vazut insa de curand intr-o postare mai veche de-al lui DulceCandy o pereche de botine decupate in fata si pedichiura galbena. Aratau interesant. A....si daca tot port turquoise la maini imi place muuult de tot sa asortez cu un inel portocaliu ;)
Despre unghii false.... go ahead cine nu isi poate creste unghiile lungi pe motiv ca i se rup pt ca e o metoda buna.
Te urmaresc cu numele Adinapup
Am postat aici : http://adinapup.blogspot.com/2011/04/pentrudivecom-p.html
Pup!

Cristina spunea...

GFC: xtinna_dark
Culorile mele favorite: cu siguranta rosu! dar imi place si rozul deschis sau coralul, culori deschise in general.
Nu am purtat niciodata unghii false pentru ca am unghii destul de frumoase si rezistente, dar nu stiu daca voi purta vreodata unghii false.
Am scris aici: http://xtinna-dark.blogspot.com/2011/04/ce-vor-fetele-concurs-orly.html

Bianca spunea...

Te urmaresc cu numele de Biancas.
Am sa poestez pe facebook despre concursul tau.
Culoarea mea preferata...nu am una anume...depinde de starea de spirit si de chef. dar deobicei nunatele tipatoare.
Pupici

Bia'a spunea...

Buna!Eu urmarec blogul pin GFC cu numele Bia'a.
Am scris aici despre giveaway: http://biasaysmakeup.blogspot.com/2011/04/spring-giveaways-ii.html
mail: biasaysno@yahoo.com

Mie imi plac mult culorile puternice,roz,verde,portocaliu,insa nu am curajul sa le port mereu,mai ales la scoala.De aceea de multe ori ma rezum la french sau la lacuri tranparente ori putin sidefate.Despre ungiile false,pot spune ca imi plac,insa nu mi-am pus niciodata.Sunt o solutie buna pentru fetele carora nu le cresc repede unghiile sau nu le pot tine lungi fiindca se rup.Eu am avut de mica probleme cu 'rosul' unghiilor,dar de ceva timp am reusit sa ma las,desi cand sunt stresata parca-parca imi vine sa le rod.My bad...De aceea cred ca unghiile false ar rezolva si problema asta pe care cred ca o mai au si alte fete...
Pupici!:*

Anonim spunea...

buna ..sunt ella..si tentata de premiile tale de urmaresc si eu ..publicand pe blogul meu
http://www.shoptomikiiella.blogspot.com
..despre premile tale tentante ..
mie imi plac culorile mate ,deschise ,dar si cele aprinse care pur si simplu te magnetizeaza...
..oricum as fi foarte bucuroasa daca as castiga unul din premiile tale..

Adriana spunea...

Buna!Urmaresc blogul prin GFC cu numele de Adriana.In materie de culori pentru manichiura prefer nuantele nude-pastelate sau rosu, iar la picioare imi plac cele colorate: rosu, mov, roz puternic si alte culori care se aseamana cu cele prezentate.Unghii false nu am avut niciodata, consider ca unele arata bine, insa eu le prefer pe cele naturale.Am postat si pe facebook: http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001521390728.Multumesc!

Anamaria spunea...

hello!
in general imi plac absolut toate culorile de oja, si imi plac in special cele fara sidef ( doar navy imi place cu sidef). in prezent pedichiura o am facuta cu o nuanta liliac , iar unghiile de la maini sunt verzi :)).. mai nou imi plac culorile mai trasnite..ca tot a venit primavara. despre unghiile false nu am nici o parere. am avut doar 3 saptamani unghii false in viata mea, prefer unghiile naturale si mai micute.
GFC : Anamaria
email: ana_maria4all@yahoo.com

Cami spunea...

Preferatele mele sunt nuantele de rosu , in special rosu corai.Unghii false nu am avut si nu sunt curioasa sa-mi pun. Te urmaresc prin GFC cu numele Cami87 si am postat despre concurs aici
http://blogulcuhainutze.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

stoica irina stefana spunea...

Buna
Intotdeauna am preferat culorile puternice(roz,mov,negru,rosu).Nu am avut niciodata aplicate unghii false pentru ca am incercat sa imi mentin unghiile cat mai naturale si in acelasi timp nu vreau sa se exfolieze

Urmaresc acest blog cu numele stoica irina stefana

am postat pe facebook pe urmatorul cont
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001658537976

kleoby spunea...

buna!
in materie de culori, prefer rosu sangeriu, roz sau albstru twilight.
unghiile false sunt destinate persoanelor care din diverse motive, nu pot avea unghii lungi.
din fericire, unghiile mele sunt super ok, si doar daca se rup la munca, le scurtez.
despre concurs ma scris aici:http://kleoby.blogspot.com/2011/04/concurs-cu-premii-orly-de-la-ce-vor.html
mult succes fetelor!!

Unknown spunea...

BUUUNA! TE URMARESC PRIN CGF CU NUMELE DE MADALINA SI AM PUBLICAT DESPRE CONCURS AICI http://superclothessuper.blogspot.com/

DE OBICEI IARNA NU IMI DAU CU OJA PE UNGHIILE DE LA PICIOARE DECAT CU UN LAC PROTECTOR! IN SCHIMB ADOOOOR VARA CAND SUNT BRONZATA SA IMI FAC PEDICHIURA IN NUANTE TARI NEON CUM AR FI CICLAM TURCOAZ GALBEN VERDE SMARALD MOV ETC. SI LA MANICHIURA LA FEL...TOT NUANTE APRINSE FOLOSESC...UNGHIILE FALSE SUNT FRUMOASE DOAR LA OCAZII PETRECERI NUNTI...MIE UNA NU IMI REZISTA UNGHIILE FALSE MAI MULT DE 1-2 SAPTAMANI!!!

Andreea Cz spunea...

Salut. te urmaresc prin GFC :deea_cz, adresa de email este : fatacuparuldefoc_cz@gmail.com, am scris pe blog aici : http://fatacuparuldefoc.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html.
Ador manichiurile french insa nu cu alb ci cu rosu sau negru. Deasemenea imi plac foarte mult unghiile in culori tari. Unghii false nu am avut niciodata, am unghii tari si albe si le cresc pe ale mele, insa mai nou se rup foarte usor si ma tenteaza sa incerc.

Andreea Paunescu spunea...

Culoarea mea preferata este roz si inca nu am avut unghii false dar as vrea sa-mi aplic pe viitor.
Va urmaresc pe blog si pe site, chiar si pe facebook.
Pe facebook va urmaresc cu id Andreea Deea si aici a, postat commentariul despre concurs:) http://www.facebook.com/profile.php?id=100001057410516
Va pup :)

Alexandra spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele de Alexandra, adresa mea de mail este aleka_aleka2005 @ yahoo . com si am postat pe blogul meu despre concurs: alekabiju.blogspot.com
In materie de manichiura si pedichiura imi place f mult oja rosie. Am o parere buna despre unghiile false, atata timp cat nu sunt imense si nu arata ca lopetile, si de asemenea, nu french (eventual rosii :D )
Pupici

marrasboutique spunea...

Buna!
Imi plac nuantele de rosu si mov.
Imi plac unghiile false dar nu mi-as pune niciodata.
Kimpossible1409 este numele sub care te urmaresc prin GFC.
marrasboutique.blogspot.com

Rooxi spunea...

hello
imi place foarte mult sa am grija de unghiile mele. culorile mele preferate sunt cele mate, neutre sau pastelate.
nu sunt o fana a unghiilor false. de regula mi se pare ca dau un aer usor vulgar. putine au fost datile cand am vazut unghii false frumoase cu aspect natural. asa ca in privinta unghiilor false eu zic pas.
te urmaresc cu numele de Roxi
am scris despre concursul tau aici: http://haisavorbimdespremakeup.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

Lucia Popa spunea...

Buna !

In materie de manichiura si pedichiura prefer culorile pastelate,deoarce am tenul deschis la culoare.
Unghiile false imi plac,iti dau un aer mai feminin si elegant,daca stii sa le alegi,bineinteles !
Te urmaresc cu numele Honeÿ Bunny
Aici am scris despre giveaway : http://charmy-bunny.blogspot.com/2011/04/giveawayuri-de-primavara.html

O zi buna !

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny

Rox spunea...

buna! te urmaresc prin GFC cu numele Roxana D. am postat despre acest concurs aici http://roxanacsile.blogspot.com/2011/04/spring-giveaways.html am purtat unghii false timp de un an de zile. am ales culori cum ar fi rosul, albul dar si movul sau rozul. nu pot spune ca am o culoare preferata. emailul meu este specialroxy@hotmail.com

Julie spunea...

Ce giveaway frumos, si ce de premii ! :D
GFC: Sihaya's World
Link: http://sihayaslovelyworld.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-ce-vor-fetele.html

Culorile mele preferate de oja ar fi corai, roz pastelat, taupe, nude. Depinde si de anotimp, de cand s-a incalzit afara am simtit nevoia de culori mai pastelate iar iarna ce tocmai a trecut am purtat culori mai tari. Cat despre unghii false, nu ma-u atras niciodata, eu si asa nu port unghiile lungi, nici nu-mi plac lungi asa ca nu e cazul de unghii false.

Alexandra. spunea...

Buna! Fain giveaway :D
Pot spune ca am incercat toate culorile pe unghii, dar cel mai mult imi place rosul, atat pt manichiura, cat si pentru pedichiura. Unghiile false nu sunt o optiune pt mine, deoarece am fost inzestrata cu unghii destul de puternice si nu am incerca niciodata.

GFC: Alexandra S
FB: http://www.facebook.com/alecuuu

Pupiiiici! :*

Adelina Eneșca spunea...

Hello Zuzelor!
Felicitari penttu premiul castigat pe blogul Emei!
Concursul Orly e suuuper! Poate voi fi si eu printre norocoase!
1. Am postat despre giveaway aici: http://adelinnasworld.blogspot.com/2011/04/divele-vor-oje-orly.html
2. Te urmaresc cu numele Adelina Tomescu
3. Am postat si pe facebook despre concurs, tot cu numele Adelina Tomescu
4. Culorile mele preferate pentru unghii sunt tonurile de roz, rosu si coral, iar pentru lookurile mai elegante optez pentru french sau alb laptos. Unghii false nu am avut niciodata pentru ca am unghiile tari. Nu stiu daca mi-as pune vreodata. Nu imi displac atata timp cat sunt discrete si elegante.
Mailul meu este tais379@yahoo.com
Va pup!

Gya spunea...

Te urmaresc nu numele de Gya
Am scris despre concurs aici: http://gya-style.blogspot.com/2011/04/giveaway-mania.html
Email: gya.makeup@yahoo.com

Imi plac nuantele deschise: crem, roz, toate nuantele de roz mai exact, alb...Maj tot timpuluiam unghiile stil french.
Imi plac unghiile false, sunt elegante si arata frumos la orice persoana, rezista foarte mult.Eu una sunt foarte incantata de ele avand in vedere ca am si acum unghii false:P.Cel mai trist este atunci cand le dau jos:( unghiile sunt deteriorate ca sa zic asa, in rest nu am probleme.

ank_eliza_01 spunea...

Buna :)
Pentru manichiura, folosesc culori in functie de sezon. Acum ca vine vara, o sa port coral, albastru cu reflexii verzi-galbui si diverse modele colorate peste un french alb.
La pediuciura prefer culori inchise, de obicei visiniu.
Unghiile false sunt pentru fetele care nu pot avea unghii lungi, decat daca sunt false pentru ca naturale se rup/exfoliaza.
Urmaresc blog-ul prin GFC cu numele ank_eliza_01
Am postat pe afcebook despre concurs iar numele contului este Ciubotariu Anca Eliza.

Stefi spunea...

hello! te urmaresc uc numele de stefi, am postat aici depsre giveawayul tau http://stefiblaga1.blogspot.com/2011/04/giveaway.html iar mailul meu este : stefi_blog@yahoo.com. Ce culoare ii place la o manichiura.. hmm.. cred ca toate.. pentru unghiile mici si medii imi plac nuantele deschise de roz, bej, sau cele inchise de rosu, visiniu... iar pentru cele mari imi place orice cumloare. Unghiile false.. imi plac, mi se par de bun gust, elegante.. mia putin cele in V, sau ascutite, sau cum s-or numi :)) ale.. pentru bine is groaznice :))

Chayenne spunea...

imi place foarte mult culorile nude in timpul saptamanii,dar in weekend prefer sa fie un albastru neon pentru clubbing,un maro pentru serile rafinate,etc.Unghiile mele naturale nu mi-ar permite sa incerc atatea nuante pentru ca sunt foarte mici si fragile,de aceea am apelat cu incredere la unghiile false care momentan nu m-au dezamagit cu nimic.Urmaresc blog-ul prin GFC cu numele de Diana,iar pe FB am postat cu numele de Iancu Diana. Adresa mea de mail este chayennik@yahoo.com

s.o.n.b.b spunea...

salut! te urmaresc prin gfc sub numele s.o.n.b.b si am scris despre giveaway aici: http://cipendsic.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html
in materie de manichiura prefer culorile mate, atat vii cat si pale: albastru, verde, mov, etc. eu despre unghii false nu prea am nicio parere deoarece nu am folosit niciodata, si nici nu cred ca o sa folosesc pentru ca mie imi plac unghiile scurte.

Anonim spunea...

Hey!
Te urmaresc cu numele : ♥ Ancuu ♥
am distribuit pe facebook despre acest concurs http://www.facebook.com/Ancuta.j
In materie unghii pot spune ca sunt adepta tuturor culorilor pentru nail art de exemplu dar pentru manichiura de zi cu zi optez culorile mai calde bej,roz deschis,french este prima mea optiune..In legatura cu unghiile false ,din punctul meu de vedere nu sunt bune nu conteaza ca sunt tipsuri ,cu gel sau acril etc ele dauneaza foarte mult unghiei..Cunosc cazuri care nu reusesc sa mai aibe unghii sanatoase dupa acest proces !
Pupici

Unknown spunea...

buna!
te urmaresc via GFC cu adelynush87. am postat despre concurs pe facebook aici
http://www.facebook.com/adelinus,email: adelynush87@yahoo.com
in ceea ce priveste unghiile false nu am nimic impotriva lor, personal nu folosesc intrucat unghiile mele cresc destul de repede :). Imi plac culorile neutre, mate, pastel, in special cele pentru french, mai nou am o pasiune pentru rozul foarte aprins :)

XOXO

sunshine spunea...

Buna.Te urmaresc prin GFC cu numele "sunshine" si am postat despre concurs aici:
http://sunshinestar9.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html
In materie de manichiura/pedichiura folosesc culori cat mai vii,indiferent ca afara este frig/cald,am eu o obsesie:D
Cat despre unghiile false,imi plac dar mi se par dificil de scos:(.La mine imi distrug unghiile atunci cand folosesc unghii false...asa ca le prefer naturale:)
Te pup:*

V ● spunea...

1. Culori preferate: albastru, mov, rosu, galben...etc. In general culorile care ies in evidenta! sunt o persoana colorata ;)), in privinta unghiilor cat si la figurat.
Unghile false nu le agreez prea mult. Cuvantul "artificial" spune totul. Insa uneori chiar imi sare in cap ideea sa ma duc sa-mi pun.

2. Google Friend Connect - Veraa`

3. Prezentarea concursului: http://minnie-vee.blogspot.com/2011/04/contest-again.html

That's all! :)

Scarlet spunea...

Uuu ce giveaway dragut:). Te urmaresc cu numele Freud, am postat despre giveaway`ul tau aici:http://scarlet-tictac.blogspot.com/2011/04/concursul-orly.html?zx=4d500ba2edd36a30
De asemenea, ti-am trimis si o invitatie pe mail cu deschidere spre blogul meu, sper ca totul a fost ok si ai primit.:)
In ceea ce priveste unghiile false, tin sa recunosc ca imi plac foarte mult, arata mult mai bine decat cele naturale..insa nu mi-am pus niciodata si nu cred ca voi avea de gand sa imi pun, deoarece am vazut urmarile la unele persoane si nu vreau sa patesc si eu la fel...
Imi plac mult culorile mate, nu conteaza culoarea, culorile neutre si in special rozul pal care arata foarte bine pe unghii.
Multumesc de sansa! Te-am pupat!>:D<

Alice spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele Alice si am postat pe blog: http://make-upaddict.blogspot.com/2011/04/buna-fetelor-aseara-am-fost-in-sfarsit.html

E-mail: make_upaddict@yahoo.com

Eu folosesc culori mate, pale, iar mai nou am descoperit culoarea taupe care imi place foarte mult.

Pupici! :*

Fashion spunea...

Cel mai mult imi plac ojele pastelate, insa in ultimul timp am observat ca ma atrag si culorile mai aprinse, gen rosu sau turcuaz. Unghiile false mi se par avantajoase daca nu ai timpul necesar sa le ingrijesti, insa pe termen lung cred ca dauneaza unghiei.

urmaresc prin GFC ca Alexandra C
jwamed(at)gmail(dot)com

http://cantlovefashion.blogspot.com/2011/04/concurs-orly.html

Cris spunea...

Sunt innebunita dupa ojele visinii si rosii, insa aleg unghii naturale. sunt multumita cum m-a lasat mama natura

GFC: Cris
Email: neith4u@yahoo.com (am trimis mail catre 5 prieteni)

Mihaela Luca spunea...

Unghii false nu am am avut niciodata si nici nu ma tenteaza, sunt suficient de rezistente ale mele. Prefer rosul inchis, ca sangele, mov, bej si roz pal.
Urmaresc blogul prin GFC cu numele de Michely.
Pe Fb am postat despre concurs aici> http://www.facebook.com/profile.php?id=100000583012713#!/Michadeea

Miss Blue spunea...

Urmaresc blogul prin GFC cu numele Angel.
Am dat mail la 5 prietene.
Nu am folosit pana acum unghii false, nu am avut nevoie. Si, la cat de des mi le rup pe ale mele naturale, ma indoiesc ca ar rezista mai mult de 2 zile.
Prefer ojele in culori tari(roz, turcoaz, mov), dar mai folosesc si nuante nude. Depinde de moment si de ocazie.
Nu-mi lipseste lacul incolor din trusa.

cup_of..coffee spunea...

GFC: m_m
Email: cup_of.coffee@yahoo.com
Imi place diversitatea cand vine vorba de oje. In timpul saptamanii la serviciu folosesc culori naturale, din cand in cand rosu/visiniu pentru ca mi se par sexy si elegante in acelasi timp, iar in weekend culori mai tari gen fuchsia, albastru, mov..
Unghiile false sunt un mare NU! Arata aiurea din punctul meu de vedere.


Am trimis mail de recomandare catre 5 persoane.

Only Good Things Metter spunea...

gfc: mony stanciu
imi plac foarte mult ojele de nuanta deschisa
https://www.facebook.com/mony.stanciu/posts/10152853522079702?pnref=story

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search