marți, 5 aprilie 2011

Asa trebuie sa arate o sportiva de performanta?


OMG! Am stiut dintotdeauna ca Serena Williams este o femeie cu forme, insa nici chiar asa! M-au socat formele babane si celulita dizgratioasa pe care jucatoarea de tenis le-a etalat pe plaja din Miami, acolo unde se relaxeaza dupa operatia suferita in februarie in urma careia i-a fost extirpat un cheag de sange din plaman.


Petrisor spunea...

mai bine arata bunica-mea
In orice caz arata mai bine decat Nikita noastra damboviteana :)

reindeer spunea...

pff.. prea, prea mare! numai bratele si abdomenul arata bine.

ada90 spunea...

Eu o admir pentru faptul ca e o sportiva extrem de buna.Nu ma prea intereseaza cum arata.Atunci cand vreau sa ma uit la un meci de tenis bun, nu bag de seama hainele,aspectul jucatorilor.
Eh,pe de alta parte, eu zic ca ea nu prea are ce face.Are brate frumoase, un abdomen lucrat, insa partea inferioara a corpului e o mostenire de la mama natura , sa zicem asa.Nu prea are ce face.Referitor la celulita, asta e un exemplu ca uneori sportul si alimentatia sanatoasa nu sunt de ajuns(sunt sigura ca are un regim de viata sanatos), daca organismul, in interior, nu functioneaza bine.
Totusi, eu o admir in continuare pentru talentul sau si increderea in sine de care da dovada:)Astept sa se intoarca pe teren.

Zuzele spunea...

Ada, apropo de dieta sanatoasa, am vazut o emisiune in care Serena gatea alaturi de mama si sora ei si m-am socat. In primul rand, de cat poate sa manance si in al doilea rand de felul preparatelor de pe masa. Numai prajeli, numai grasimi, era o masa plinaaaaaaaaa cu bombe calorice

LAura spunea...

Eu am facut tenis ocazional in Bucuresti(de relaxare) si un domn de acolo, imi recomanda sa mananc anumite alimente pt energie.In niciun caz prajeli sau ce mai mananca Serena. Oricum jos palaria pt ca face ea,dar nu pt cum arata.Tenis e un sport frumos si intotdeauna am avut impresia ca persoanele care il practica sunt diferite ca fizic de cum arata Serena

ada90 spunea...

Inseamna ca am presupus gresit.Trebuie sa recunoastem insa ca cele doua surori au corpuri diferite, iar Vanessa nu va aveam niciodata un posterior ca al Serenei.Poate mananca aceleasi lucruri, dar organismele lor functioneaza diferit.

ioana spunea...

nu stiu de ce dar parca blogul vostru se transforma treptat intr-un ziar cu picanterii. la inceput scriati despre "divele de carton" criticandu-le superficialitatea, dar in ultimul timp observ ca asa deveniti si voi, interesate in proportie de 99% de chestii marunte, complet neimportante. sau cel putin asta este impresia care mi-o dau posturile voastre. imi pare rau, chiar imi facea placere sa intru sa vad ce ati mai scris. stiu ca acum vor aparea comentarii de genul "nu iti place, nu citi" asa ca asta voi face de acum. va urez succes in continuare, indiferent de directia pe care ati ales-o.

Laura spunea...

Sincera sa fiu si eu am observat asta Ioana.Chiar am vrut sa va intreb Zuzelor daca ati schimbat putin stilul blogului din punctul asta de vedere.Fara suparare:)

Mihaela spunea...

Articolul asta nu avea ce cauta pe internet. Nu are importanta cum arata un om si cred ca nici voi nu sunteti top model. Erati mai amuzante inainte.

Ralu spunea...

Pai ele sunt divele de carton! Nu v-ati prins? le critica pe toate, dar sunt la fel de superficiale, critica celulita, pedichiurile vedetelor etc. Zuza O e mai ok, zuza G o frustrata si-o ingamfata.

Zuzele spunea...

Ralu, dar de unde ne cunosti tu, draga, asa de bine de-ti permiti sa-ti dai cu parerea despre noi? Si daca suntem asa de frustrate si de ingamfate de ce te obosesti sa ne citesti si sa mai si comentezi pe deasupra?!

Alexandra Florentina spunea...

Si eu sunt de acord cu ceea ce spune ada90. Referitor la emisiunea aceea de gatit, as zice ca este doar o emisiune in care isi demonstreaza talentele culinare, ci nu o emisiune in care arata ce mananca ele in viata de zi cu zi. Eu am un verisor care face tenis de performanta si il vad cat se antreneaza pe zi si pe saptamana si imi zic ca eu daca m-as antrena atat, n-as mai avea nici pic de celulita, dar aparent, corpul Serenei e diferit. Am vazut multe negrese care au o astfel de constitutie. Posibil sa fie specifica rasei.

Unknown spunea...

Foarte scarbos!!!!!!!!!!

MeMyself&...Beauty spunea...

mie imi place cum arata...n-are burta care se revarsa,sunci pe spate.i se vede niste celulita pe picioare,care probabil se vede asa pronuntat din cauza soarelui care bate pe corp...oauuuuuu...extraordinar...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search