marți, 5 aprilie 2011

Mie nu-mi plac blugii rosii!

Stiu ca anul acesta se poarta pantalonii colorati, insa eu nu m-as vedea imbracata intr-o pereche de blugi rosii, galbeni sau mai stiu eu ce alta culoare! Denimul clasic, pe alocuri albastru inchis, pe alocuri bleu decolorat, cu rupturi pe ici, pe colo ramane favoritul meu indiferent de sezon :)



















PS: nu uitati de concursul ORLY! Click AICI!
Mihaela Pojogu spunea...

Hi hi hi, mie imi plac, dar doar in varianta skinny sau cel mult drepti, fie ca's rosii, albastri, verzi, galbeni.. mov.. :)) .. imi plac culorile ;;)

Corina B. spunea...

E amuzant, prin anii '90 am avut o pereche de blugi rosii. Stiu ca ii purtam cu o geaca gri scurta, o combinatie de catifea raiata si stofa. Era foarte la moda atunci. Doar ca, pe vremea aia, nu auzise nimeni de skinny, se numeau blugi elastici.:) I-am gasit anul trecut prin debara, i-am probat si m-am bucurat ca inca imi vin bine. Normal ca n-as mai purta acum asa ceva, nu-mi permite varsta, i-am dat unei nepoate adolescente. :)

From Mona with Gloss spunea...

Mie imi plac pantalonii colorati. Chiar am si ii port :D

Iepuras spunea...

Nici mie nu imi plac pantalonii colorati...sau cel putin eu nu ma vad in ei :D Iubesc in schimb blugii de care ai pomenit

Alexandra spunea...

Eu mi-am luat o pereche skinny portocalii :D

MeMyself&...Beauty spunea...

eu am si mov inchis,si mov deschis,si roz deschis,si urmeaza rosii,galbeni,turcoaz...

Gya spunea...

Nici mie nu imi plac.Si in afara de asta nu imi sta bine cu ei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search