miercuri, 6 aprilie 2011

Si copiii au nevoie de detoxifiere

Va spuneam AICI ca am inceput cura de detoxifiere cu Colon Help, in urma cu mai bine de un an, si rezultatele nu au intarziat sa apara! Am reusit sa mananc de doua ori pe zi cate o masura de Colon Help amestecata cu iaurt simplu, timp de trei luni, insa daca initial mi-a placut foarte tare gustul acestuia, spre sfarsitul curei ajunsesem sa il urasc!
Da, este minunat! Da, imi facuse o piele luminoasa, curata si stralucind de sanatate! Da, imi taiase pofta de dulce! Da, slabisem in perioada aceea, dar nu infometandu-ma, ci mancand aceleasi alimente, insa cu masura pentru ca produsul Colon Help nu te lasa sa abuzezi. Fibrele pe care le contine se umfla in stomac si iti dau senzatia de satietate.

Chiar ma gandeam sa urmez si in aceasta primavara o noua cura de detoxifiere, insa pe cat mi-a placut de mult la inceput, pe atat nu ma mai atragea gustul de oregano, patrunjel si coriandru al Colon Help. Probabil ca mai multi utilizatori s-au plans de acest lucru, avand in vedere ca Zenyth Pharmaceuticals s-a gandit sa scoata pe piata un nou sortiment al celebrului produs de detoxifiere, insa cu fructe.
Este adresat in special copiilor pentru ca si ei au nevoie de detoxifiere, mai ales daca au parinti care ii duc la McDonald's atunci cand iau o nota mare la scoala, dar si adultilor.
Colon Help Junior contine seminte de susan, tarate de psyllium si fructe uscate de papaya, merisor, ananas, prune uscate, nuca de cocos, afine si catina, ingrediente 100% naturale, pastrate in cele mai bune conditii de depozitare, astfel incat proprietatile lor terapeutice sa nu fie deloc modificate.
ColonHelp Junior nu contine conservanti, coloranti sau alti aditivi alimentari.

Cum actioneaza Colon Help Junior:

  • Are un continut ridicat de vitamina C naturala, cunoscuta si ca vitamina imunitatii – 12 mg/8 g produs. Goji berry stimuleaza sistemul imunitar al copiilor prin continutul de vitamina C şi betacaroten, iar datorita acizilor graşi esentiali ajuta la dezvoltarea sistemului nervos. Tiamina (vitamina B1 continuta de goji) este responsabila cu mentinerea nivelului de energie ridicat in organism.

  • Catina are actiune antioxidanta si imunostimulatoare, afinele au proprietati antiinfectioase, vermifuge si antidiareice, iar merisorul combate infectiile intestinale si urinare. ColonHelp Junior este adjuvant util in stari de oboseala, in tulburari de concentrare, suprasolicitare fizica sau intelectuala. Pentru asimilarea antioxidantilor este nevoie de imbunatatirea digestiei. Papaya si ananasul asigura doua enzime importante – papayna si bromelaina – care imbunatatesc digestia. Prunele uscate sunt foarte bune antioxidante si laxative, iar nuca de cocos este un bun depurativ.
  • Manganul continut de ananas este implicat in producerea de enzime care asigura energia corpului si imbunatatesc capacitatea naturala de aparare. 
  • Continutul ridicat de fibre recomanda produsul atat in constipatie, cat si in diaree. Administrat in combinatie cu iaurt, ColonHelp Junior ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale si creste imunitatea organismului.
  • In cazul adultilor, produsul este recomandat pentru ameliorarea balonarilor, digestiei incomplete, refluxului gastric, colonului iritabil si pentru reducerea colesterolului.
  • ColonHelp Junior este de ajutor si in curele de slabire, datorita fibrelor care reduc senzatia de foame si vitaminelor care previn starile de epuizare frecvente in timpul dietelor. 
Unknown spunea...

Colon help , se face multa reclama la acest produs, m-am intrebat daca e cu adevarat bun si daca are efect asupra organismului.

Zuzele spunea...

Oana, sa stii ca da! Numai ca in perioada curei de detoxifiere trebuie sa bei cam 2l de apa pe zi, sa renunti pe cat se poate la fast-food si sa faci un piculet de miscare :)
Eu m-am simtit fff bine in timpul curei si multe luni dupa :)

Sirop Noni spunea...

Si eu am resuit sa scap de acteva kilograme cu ColonHelp. Chiar te ajuta foarte mult.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search