miercuri, 18 mai 2011

Concurs: Castiga produse pentru un bronz sanatos si durabil!


Farmec Cluj-Napoca a lansat Gerovital Sun, o nouă gamă de protecţie solară, cu o formulă inovatoare, ce are la bază un complex BIO protector, bogat în rodie, care se regăseşte fie sub formă de ulei organic, fie sub formă de extract ECO certificat, fără parabeni şi fără oxibenzonă. Formula noii game Gerovital Sun este în deplină concordanţă cu recomandările Europene de protecţie a sănătăţii pielii împotriva efectelor negative ale razelor UVA\UVB şi conţine filtre solare de generaţie foarte avansată, care nu sunt periculoase pentru sănătate. Uleiul şi extractul  ECO certificat de rodie, obţinute din seminţele fructului cu acelaşi nume, conţin o cantitate mare de antioxidanţi care neutralizează acţiunea radicalilor liberi şi previn procesele de îmbătrânire a pielii, precum şi un procent ridicat de acid ellagic şi punicic care îi conferă proprietăţi protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante şi elasticizante.

Vreau sa-mi spui cat de mult iubesti soarele, cum te pregatesti pentru intalnirea cu el si daca ai avut parte de experiente nefericite la plaja provocate de lipsa unor produse cu protectie solara, iar eu si Gerovital Sun te premiem! 
Pana pe 1 iunie astept raspunsurile voastre si, chiar de Ziua Copilului, voi acorda 6 premii care consta intr-un produs cu protectie solara sau unul de aplicat dupa plaja (la alegere)  + un set de plaja Gerovital Sun (palarie, geanta, rogojina).






Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:
  1. Trimite un comentariu care sa contina raspunsul la intrebarile adresate mai sus, precum si numele produsului pe care doresti sa-l castigi (AICI - gasesti toate produsele gamei)

  1. Sa urmaresti blogul prin Google Friend Connect

  1. Sa anunti acest concurs pe blogul tau, neaparat cu link direct spre aceasta pagina, iar daca nu ai blog, sa scrii pe Facebook. Daca nu ai nici cont pe Facebook, trimite un e-mail catre 5 prieteni in care ii anunti de concursul Gerovital Sun, iar pe langa adresele lor, scrii si divedecarton@yahoo.com :)

  1. Sa dai like paginii de Facebook a companiei Farmec!

Premii frumoase poti castiga si la tombola Gerovital Sun! Intra AICI si convinge-te! Tot pe site-ul campaniei gasesti cele mai importante reguli pe care trebuie sa le urmezi atunci cand mergi la plaja, precum si informatii despre efectele periculoase ale unei expuneri la soare necontrolate!

Gama completă Gerovital Sun include 12 produse:
 

Astfel, persoanele care au pielea închisă la culoare sau a căror piele este deja obişnuită cu soarele pot alege unul din cele două uleiuri de plajă Gerovital Sun, Uleiul bronzant pentru plajă (13 lei) sau Uleiul bronzant protector SPF 6 (20 lei), care oferă o protecţie scăzută, având ca principal rol intensificarea şi fixarea bronzului. Din aceeaşi categorie a produselor cu protecţie scăzută face parte şi Emulsia de plajă cu SPF 10 (25 lei)

Pentru o protecţie medie, noua gamă oferă Emulsia de plajă cu SPF 15 (25 lei)  şi Loţiunea de plajă cu SPF 20 (25 lei) , ambele potrivite persoanelor care au o piele închisă nebronzată sau o piele deja bronzată.
Pentru pielea delicată a copiilor sau pentru persoanele adulte care au o piele sensibilă ce necesită o protecţie specială, există produsele cu protecţie ridicată, care au formulări hipoalergenice, special create pentru acest tip de piele: Emulsie Plajă SPF 30 (30 lei) , Emulsie Protectoare SPF 30 pentru copii (30 lei), Crema Ultraprotectoare SPF 50 (30 lei)  şi Crema anti-îmbătrânire SPF 50 (25 lei).

După expunerea la soare este indicată folosirea unor produse după plajă, care au rolul de a calma şi a hidrata pielea, dar şi de a o regenera pentru a conduce la obţinerea unui bronz uniform. În noua gamă Gerovital Sun se regăsesc două produse special create pentru folosirea după expunerea la soare - Loţiunea calmare arsuri solare (15 lei) şi Laptele reparator după plaja (15 lei).



Frombeautywithloveblog spunea...

Iubesc mult soarele dar si apa; de-abia astept sa merg la mare pentru a ma bucura de apa si de razele soarelui, dar inainte de intalnirea cu el imi voi asigura piele cu ceva fps, nu foarte ridicat pentru ca am pielea mai inchisa; nu am avut parte de experiente nefericite la plaja provocate de lipsa unor produse cu protectie solara pana acum pentru ca eu ma duc la plaja intotdeauna pregatita. Eu as dori sa castig uleiul bronzant protector cu spf 6. Aici am postat despre giveway: http://frombeautywithlove.blogspot.com/2011/05/giveway-zuzele.html . Pe facebook am dat like la farmec de mai mult timp cu numele emilia elena. gfc: emm@ . Excelent concurs, felicitari..

Anonim spunea...

prin folosirea produselor de "protectie solara" nu faceti decat sa afectati ecosistemul marin. acestea nu va protejeaza pielea absolut deloc. singurul lucru care va protejeaza pielea este precautia. nu stati la soare dupa 10.30 si inainte de 16.30.

Laura spunea...

Cat de mult iubesc soarele? Foartee mult! Sunt nascuta vara si ador sa ma trezeasca dimineata cu razele lui. Chiar am avut o disputa cu mama pe tema draperiilor:))
Pentru intalnirea cu soarele ma pregatesc in felul urmator: imi cumpar creme cu protectie solara mare , mai ales pt fata. Am pielea alba, pigmentata si e musai la plaja sa folosesc creme cu protectie mare pt ca altfel ma inrosesc f rau si ma si ard, mai ales pe fata.
Experiente nefericite din pacate am avut. Pt ca nu mi-au ajuns banii, acum 2 ani mi-am luat crema pt ten cu protectie scazuta, eu avand fata alba si pistrui si alunite.M-am ars pe obrazul drept cu toate ca nu am stat la plaja in orele interzise, dar totusi am patit-o si chiar am ramas cu o urma vreo jumatate de an.
As dori crema anti-imbatranire pt fata cu spf 50.
Voi trimite un e-mail spre prietenele mele :-)

Zuzele spunea...

Anonim, nu stiu cum poti sustine o asemenea aberatie, insa eu te invit sa faci un test: stai la soare o zi intreaga fara nici un strop de crema cu protectie si sa-mi spui dupa aia cum te simti!
Probabil tu nu ai stat niciodata la soare daca poti sa sustii acest lucru pentru ca daca ai fi facut plaja cel putin o data cu crema si altadata fara, ai fi vazut clar diferentele!

carmenush spunea...

Abia astept sa ajung la mare pentru ca imi este teribil de dor de plaja, de mare, de scoici. Eu asociez vacanta si relaxarea cu marea si nicaieri nu-mi este mai bine decat pe plaja. Niciodata nu merg nepregatita si am grija sa pun in geanta de voiaj macar o crema cu protectie ridicata pentru ca nu vreau sa ma ard, minim spf 25, dar si un lapte reparator pentru ca pielea agresata de soare are si ea nevoie de calmare. Din pacate, acum patru ani m-am ars foarte tare pentru ca am facut plaja cu ulei de masline - cea mai idioata metoda ever- si am ramas si acum cu urmari - alunite pe picioare si pe brate!
Nu sfatuiesc pe nimeni sa stea la soare fara protectie, mai ales vara aceasta cand radiatiile se anunta maxime! Eu mi-as dori foarte mult sa castig o crema cu protectie 50+ pentru ca vreau sa fiu maxim protejata!
Foarte frumos concursul! Multumim mult!
Nu am nici blog, nici facebook, asa ca voi anunta 5 prietene despre concursul vostru!
Va pup, Carmen V. !

ada90 spunea...

Imi place mult vara.Tin minte ca atunci cand eram si "prostuta", stateam la soare non stop, mai ales atunci cand mergeam la bunici.Insa in ultima vreme am citit , m-am documentat si sunt mult mai atenta. Nu am avut parte de experiente nefericite, pentru ca ma protejez mereu, desi uneori dupa ce intru in apa uit sa ma aplic crema si ma aleg deseori cu roseata.
Mi-as dori sa castig crema de fata anti imbatranire 50.
O sa trimit mail imediat:)
Adriana R.

Elena Mateescu spunea...

In vara asta voui ateriza in Antalya si asta datorita voua, zuzelor, pentru ca mi-ati spus cat de frumoasa este!!! Abia astept sa ma prajesc la plaja- numai intre orele permise, desigur- si sa ma intorc in Sibiu cu un bronz maroniu :))
Nu m-am ars niciodata pentru ca tot timpul am folosit produse pentru ingrijire si protectie si pielea mea este hidratata pentru ca ma dau cu crema de corp in fiecare seara.
Mi-ar placea foarte mult sa castig crema ultraprotectoare spf 50. Imi plac foarte mult cosmeticele Gerovital si sunt de-a dreptul indragostita de demachiantul si tonicul din gama bio cu floare de colt.
Multumesc pentru concurs! Va pup, Elena M!

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Ca sa rezolvam chestiunile practice intai, iata linkul: http://septembriejoi.blogspot.com/2011/05/giveaway-cu-miros-de-soare.html

Si ca sa revin la intrebare, relatia mea cu soarele e mai mult love&hate. Imi place sa fiu putin bronzata (mai mult nu e sanatos, stiu), dar cum ma expun, cum imi ies toti pistruii care au hibernat asta iarna. Asta e! Daca ar fi doar atat...
Bt there's more: numai la mare (nu stiu de ce), dupa doua, trei zile imi apare o forma nasoala de urticarie pe piept, abdomen si brate care se inroseste foarte tare si ma mananca urat. De cand a aparut problema asta, pentru ca imi place mult sa merg la mare, imi expun c preponderenta picioarele, iar cu partea de sus a corpului stau mai mult la umbra sau imbracata.
Prefer protectia solara cat mai mare, in copilarie m-am ars de cateva ori la soare (pe atunci nu se acorda mare atentie protectiei) si mi-au aparut multi pistrui pe umeri din aceasta cauza. CHiar si anul asta, prin luna aprilie, desi purtam fond de ten cu sfp 15, dupa o zi insorita la gratar m-am trezit cu nasul cam rosu si mi-am cumparat repejor o crema cu FPS 50, ca sa evitam problemele. Daca din aprilie poti sa te arzi la soare, e clar ca lucrurile nu mai sunt cum erau odata si trebuie sa avem mare grija cu soarele!
Mi-as dori crema ultraprotectoare cu FPS 50, ca am deja una pentru fata cu acelasi coeficient.

Miuri spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
anabela spunea...

Ador vara si abia astept sa ajung la mare!!!!!!
Tot timpul iau cu mine creme cu protectie pentru ca vreau sa am pielea hidratata si tanara cat mai mult timp, mai ales ca am 33 de ani si deja semnele imbatranirii incep sa apara. Tocmai de aceea, imi doresc crema antiimbatranire SPF 50.
Multumesc mult! Va trimit mailuri ca nu am nici blog, nici facebook.

Little Princess spunea...

Eu ADOR soarele! cand se apropie vara sunt din ce in ce mai nerabdatoare sa stau linistita la soare cu cremuta si balsamul pentru plaja langa mine si cu o revista buna in mana:). Rusine mie, am stat la soare si fara pic de crema protectoare, chiar la orele critice si nu am patit nimic. Din fericire nu ma inrosesc niciodata, ci ma bronzez direct si nu ma ard:D...dar totusi nu trebuie sa riscam frumusetea pielii noastre chiar daca nu am avut experiente neplacute...nu se stie niciodata! In plus, putem accentua imbatranirea pielii noastre pretioase.
Imi place sa ma bronzez, sa am tenul de un auriu frumos:X.Nu am avut niciodata tenul alb, sunt mai creola de la natura si asta ma bucura intr-un fel caci nu sunt sensibila la soare dupa cum am spus.

Te urmaresc prin gfc cu numele Little Princess, am dat like pe Fb cu numele Miruna Zurbagiu, am postat aici:http://bambina-piccolo.blogspot.com/2011/05/new-giveaways.html

Imi doresc sa castig emulsia autobronzanta: http://farmec.ro/emulsie-autobronzant/

TheVaVaVoom spunea...

Ca toate povestile de iubire, relatia mea cu Helios este complicata. Dragostea noastra a inceput acum multi ani, insa in ultima vreme dragostea doare, iar mangaierile lui Helios imi irita pielea sensibila. Din fericire, o potiune magica ma ajuta sa ma bucur de atingerile lui: crema de protectie solara.
Si pentru ca vreau ca iubitul meu Helios sa se bucure la randu-i de chipul meu tanar, imi doresc crema anti-imbatranire cu spf 50 pentru fata.
Va urmaresc prin GFC sub numele TheVaVaVoom, am dat like paginii de facebook Farmec sub numele Madalina Dobrila si am scris despre giveaway aici: http://the-vavavoom.blogspot.com/2011/05/giveaway-gerovital-sun.html

Lidia spunea...

Stiu ca soarele e nociv, de cand stratul de ozon s-a subtiat prefer un bronz artificial, cum ar fi cel cu emulsia autobronzanta de la farmec, marca mea preferata de produse. Va urmaresc prin GFC, numele Lidia. Am dat like pe facebook, numele Albu Lidia. Tot pe facebook am postat despre acest giveaway.

Mihaela Ene spunea...

Eu vreau un lapte pentru calmarea arsurilor pentru ca indiferent ce crema ai folosi, pielea tot trebuie hidratata dupa plaja si imi place cum suna descrierea acestui produs.
Imi place mult de tot sa stau la plaja si sa fac baie in mare si sa am pielea de caramel! Pana acum nu m-am ars, insa am grija sa ma dau mereu cu creme cand stau la plaja si apoi seara, dupa dus, sa aplic creme special pentru hidratare si calmarea rosetii pielii!

Anonim spunea...

The skin is not the only organ that is harmed by sunscreen chemicals. Those chemicals are absorbed by the skin, circulate throughout the body and end up harming the liver, the organ responsible for neutralizing chemicals in the body. The continued use of sunscreen products -- especially those with fragrance in them -- will inevitably harm the liver and, in my opinion, can lead to organ failure or liver cancer.

Learn more: http://www.naturalnews.com/023317_skin_chemicals_products.html#ixzz1MoZxPjdi

Acum zic si eu ca un profan ce ma aflu. Sa cred o companie de cosmetice care baga banu' gros in buzunar? Sau un doctor cu niste ani de studiu in spate si cu niste dovezi stiintifice palpabile?
Doar zic nu dau cu parul. :)

Unknown spunea...

Eu iubesc foarte tare soarele.Daca s-ar putea,as avea pielea bronzata mereu.Ma refer la o nuanta frumoasa a pielii,nu la a ma transforma in mulatra.
Am invatat de la mama ca la plaja imi iau borcanul cu unt de shea pentru ca asa fac mamele africane cu bebeii lor,ii ung ca sa nu aiba probleme.Acesta ma protejeaza foarte bine.Tot mama mi-a spus ca si brunetele(care au mai multa melanina decat blondele) trebuie sa aiba grija,chiar daca nu se inrosesc la piele,cu timpul se increteste,apar pete,devine aspra.
Dupa plaja,imi fac dus mereu si ma ung dupa cu unt de cacao ca sa hidrateze bine.Cam atat fac eu.
Mi-as dori uleiul cu spf 50 pentru ca sanatatea si frumusetea,se duc doar daca le lasi sa se duca :-)

Cupcake Splendens spunea...

hmm,eu iubesc soarele,dar nu ma prea iubeste el pe mine.Imi place sa lenevesc la plaja,dar fara crema cu protectie solara mare nu am ce cauta acolo,pt ca imi ies alunite si ma ard.De exemplu,anul trecut mi-a dat o tipa o crema cu SPF 20,am stat doar 2 ore la plaja/in apa,dar m-am prajit foaaarte tare,dupa aceea fugeam prin camin dupa solutie de dupa plaja.Din pacate,eu de 4 ani nu mi-am mai cumparat produse cu protectie solara,tot 'cersesc' de la alte fete,si daca nu am,nu ma duc sa ma bronzez...
Am postat pe blogul meu despre concurs: http://cupcakesplendens.blogspot.com/2011/05/concurs-zuzele-sun.html

Am dat like cu numele Suatean Luiza
Te urmaresc prin GFC cu numele Cupcake.
O zi faina!

Cupcake Splendens spunea...

am uitat sa spun,as fi cea mai fercita daca as castiga crema cu SPF 50:)

Jijiiiiiiiiiiii spunea...

Iubesc muuuuuuuuuulllt soarele! Pe 13 iunie plec in luna de miere, in Grecia...soare, plaja, apa, nisip;))) Mi-am cumparat deja 2 costume de baie, palarie...dar mai am de achizitionat cateva lucruri...
Nu am reusit performanta sa ma ard, dar a facut-o fratele meu pt mine.A adormit pe plaja, cu mana pe burta. Cand s-a trezit, avea o palma tatuata pe abdomen;)))))))
Va puuup!

Jijiiiiiiiiiiii spunea...

Am uitat sa spun ce crema imi doresc;)
Mi-ar placea Emulsie Plajă SPF 30 .
Pupici!

Mihaela Pojogu spunea...

Nu am avut accidente notabile, m-am inrosit de cateva ori in copilarie, dar niciodata rani.
Mi-as dori crema ultraprotectoare cu FPS 50.

GFC: miha.ela
mihaela.mihordea(@) gmail(.) com
FB: mihaela pojogu
Postat:
http://arianasshop.blogspot.com/p/feedback-clienti.html

Oana Emilia spunea...

Buna!
Pentru ca am pielea foarte sensibila si predispusa alergiilor solare m-am pregatit din timp pentru vara. Mi-am achizitionat, pentru inceput,o crema de fata cu factor de protectie 50+. Nu cred ca voi merge la plaja anul acesta, dar cu siguranta voi face plimbari prin parc sau pe faleza la apus.
Dintre produsele Gerovital, mi-as dori crema ultrapotectoare spf 50 ca sa fiu sigura ca nu o sa ma mai afecteze alergiile solare. :)

GFC: Wanna
Am dat share pe FB aici: http://www.facebook.com/oana.emilia

Multumesc!

Dianaaaaa spunea...

Iubesc soarele enorm si de fiecare data cand merg la plaja ma dau cu crema din cap pana-n picioare. Experiente neplacute am avut anul trecut cand n-am folosit niciun pic de crema si in orele neindicate am fost la plaja. Stateam linistita cu burta-n sus, asteptam sa ma bronzez eu:)) Am si zis ca nu se lipeste nimic de mine, dar seara m-au apucat niste usturiiimi, si da-i si dormi pe burta :))

Am scris aici http://piscot-cu-ciocolata.blogspot.com/2011/05/giveaway-de-primavara.html
va urmaresc cu numele emo_kid_yoo si am dat like cu numele Di Ana.
e-mail: sweet_like.a_lemon@yahoo.com
Mi-as dori sa castig emulsia autobronzata.
Amazing giveaway! :*

Gabriela spunea...

Iubesc dragutul nostru soare mult pt ca l-am asteptat mult sa apara primavara asta insa ma iubesc mai mult pe mine asa ca incerc sa ma protejez de el... Nu am intamplari urate ci poate doar amuzante cand la un gratar....m-am bronzat cu dungi pe popou =)))))) La intalnirea cu el ma aranjez cat mai natural. Cand ies cu fetele insa ....sa vezi atunci ce ma aranjez :)))Aaaa....am un clip genial despre sunscreen. Mie mi-a venit sa bocesc la el...Serios!! E timeless...
http://www.youtube.com/watch?v=MQlJ3vOp6nI
Te urmaresc deja cu numele Adinapup
Email : adinapup at yahoo dot com
Am postat aici: http://adinapup.blogspot.com/2011/05/wwwpentrudivecom.html
Pup

Gabriela spunea...

uitasem: as dori o crema cu protectie 50.

BMaryo spunea...

hmmm,eu cu soarele nu suntem asa buni prieteni.el ma tot cauta,eu il evit :) incerc sa ma feresc de el mai ales de cand am auzit ca e nociv pt piele,dar ma protejez cu creme cu factor mare de protectie,respectiv 50. tot un produs cu factor 50 de protectie as vrea ,mai exact Cremă anti-îmbătrânire SPF 50 pentru față.
Te urmaresc prin GFC cu numele de BMaryo,iar pe faceboob cu numeloe Birjovan Maria.e-mail-ul meu e:mariaoana2004@yahoo.com
link-ul catre pagina de facebook cu anuntul despre giveaway este: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000643911463

BMaryo spunea...

am uitat de experienta neplacuta cu soarele(imi pare rau):m-am ars foarte rau pe picioare ,eram pt prima data in acel an expusa la soare,aveam vreo 16 ani,nu stiam cat trebuie sa stau,etc.ideea e ca atunci cand am plecat acasa nu ma ustura,dupa ce am facut dus a inceput calvarul.vreo saptamana m-a tinut pana s-a vindecat macar fara sa ma ami doara cand imi luam pantaloni.a fost nasol.

cLyyy0 spunea...

Nu pot sa afirm ca iubesc foarte mult soarele, incerc sa il evit pe cat de mult posibil pentru ca am pielea foarte alba, sensibila si imi e frica sa nu ma ard. Iubesc in schimb la nebunie apa...de aceea folosesc produse cu factor de protectie ridicata. Inca nu am gasit unul care s ma multumeasca pe deplin de aceea sper sa am noroc si sa pot sa incerc Crema antiimbatranire cu spf 50 pentu fata. Iar ca experienta neplacuta...pielea rosie din fiecare an, se pune:)))?
Te urmaresc cu numele Li Li
Am dat like cu numele Liliana B
postul de pe blog: http://pulberedediamant.wordpress.com/2011/05/22/giveaway-20/

Anicka Maya spunea...

Buna!!!
In sfarsit a venit si intalnirea cu soarele, de ceva timp ma bucur de razele soarelui,strand-uri si apele curgatoare pe unde am fost cu prietenele sa ne bucuram de acest timp frumos. Pot sa spun ca am un noroc in privinta pieli deoarece eu sunt mai creola si nu am probleme de genul sa nu stau prea mult la soare ca ma arde soarele etc. si de aceea profit de soare(urasc sa merg la "solar" ii mai bine natural :D)si stau cat imi permite timpul in compania lui:D intotdeauna mi-a placut anotimpul acesta datorita calduri si faptului ca ziua mea de nastere este in acest sezon minunat. Experiente neplacute am avut o singura data cand am mers pentru prima data la mare...cumnata mea a cumparat un ulei pentru protectia solara nu un ulei pentru bronzat asa cum credeam eu ca este iar eu cum vroiam sa ma bronzez tot ma dadeam cu acel ulei chear si iubiltul meu ma dadea tot timpul cu acel ulei la insistentele mele...iar dupa doua zile in care eu nu ma bronzasem deloc iar restul lumi era arsa de soare ii spun cumnatei mele: "dar eu de ce nu ma bronzez deloc iar voi sunteti arsi deja??" iar ea razand de mine imi spune: "dar tu nu ai citit ce scrie pe sticla de ulei?":)) iar din momentul acela nici nu am mai pus manutza pe acea sticluta vazand ca scrie ca este pentru protectie solara:)))
Daca m-as numara printre castigatoare as dori sa castig "Ulei bronzant protector SPF 6" din aceasta gama, despre giveway am posta aici: http://beautifulanickamaya.blogspot.com/2011/05/giveaway-luna-mai.html
Pe facebook am dat like cu numele Ana-Maria Coptil
Te urmaresc prin GFC cu numele: anna
Este extraordinar de frumos concursul va multumim!!!:*

Miu Miu spunea...

Poate toate iubim soarele, ei bine...eu sunt innebunita dupa el!!! Imi place sa ma simt scaldata de sclipiri aurii, sa simt cum ma topesc sub atingerea fina a razelor...

Dar de-a lungul timpului am constatat ca asta este perfect gresit! Soarele poate fi prietenul, dar si dusmanul nostru, daca nu respectam anumite conditii. Din punctul meu de vedere, soarele si-a facut de cap cu mine cand nu m-am protejat suficient pe decolteu. In schimb picioarele mele iubesc soarele in cantitate cat mai mare, protejate bine-inteles de uleiul cu spf 6 Farmec.

Pentru a ajunge din nou in posesia lui m-am inscris la acest concurs. te urmaresc prin gfc cu numele de andrewtza_luv
postarea mea este aici:
http://shoeper-women.blogspot.com/2011/05/daca-va-place-like.html
fb: andreea tudor

Alexandra spunea...

Buna!
Iubesc foarte tare soarele si incerc sa ajung la plaja ori de cate ori am ocazia. De asemenea, ma protezez, atat la plaja, cat si in fiecare zi, cu creme cu factor de protectie, deoarece am avut experiente urate, motivul fiind ba lipsa unei creme protectoare, ba folosirea uneia care nu m-a ajutat. Insa produsele Farmec sunt intotdeauna o alegere buna. Mi-as dori foarte mult sa incerc crema anti-imbatranire SPF 50 pentru fata.
Te urmaresc prin GFC cu numele de Alexandra si am scris si pe blogul meu despre concurs http://justmealejandra.blogspot.com/2011/05/castiga-produse-pentru-un-bronz-sanatos.html
Pupici

Adriana Voiculescu spunea...

Buna zuzele!
Abia astept sa merg la mare in aceasta vara, dar pana atunci tot astept sa se deschida strandurile si vad ca..pauza! Aveti idee de ce este inchis strandul Crangasi? Anul trecut pe vremea asta era deschis. Tot timpul ma dau cu crema cu spf pentru ca am citit lucruri ingrozitoare despre cat de malefic poate fi soarele cu pielea noastra si prefer sa ma bronzez mai incet, decat sa ma ard. Eu mi-as dori sa castig crema antiimbatranire spf 50 de la Gerovital. Sper sa am noroc. Te urmaresc prin GFC cu numele adriana si am trimis mailuri la 7 prietene in care le-am anuntat despre concursul vostru minunat! Multumesc mult si va pup!

Bia'a spunea...

Bunaa!Eu una adoor soarele,mi-ar placea sa fiu mereu-mereu bronzata,insa mi-e frica sa merg la solar,iar cu autobronzantele am avut experiente cam neplacute.Anul trecut am fost in Spania si am avut o alergie la soare de toata frumusetea...sau nu stiu cum sa ii spun.Mi-a aparut o iritatie pe piept care ma manca in ultimul hal.Am folosit atunci lotiuni dupa plaja,calmante si mi-a trecut.Nu mai spun ca pana mi-a trecut m-am imbracat doar cu tricouri pe o caldura infernala,nu puteam sa port maieuri.Culmea este ca fusesem la plaja cu o zi inainte si era chiar innorat.De aceea nu mi-am dat nici cu crema,stupid me.De atunci am inteles ca soarele poate fi daunator si atunci cand nu il vedem si am inceput sa folosesc creme cu factor mai bun de protectie,pana ce m-am bronzat cat de cat.Pentru vara care e dupa colt,imi voi cauta o crema hidratanta de zi cu protectie,fata este cea mai expusa soarelui,din pacate.
Produsul pe care doresc sa il castig este Uleiul bronzant protector SPF6,mai ales fiindca pe picioare ma bronzez cel mai greu si tot ele sunt cele pe care nu le suport albe.
Am scris aici despre concurs:http://biasaysmakeup.blogspot.com/2011/05/fresh-giveaways.html
GFC: Bia'a
Facebook: Bianca Matei
Pupici :*

cosmina.spiridon spunea...

sunt nascuta vara asa ca am avut parte de soare aproape mereu. :) Nu prea ma pregatesc in niciun fel. initial preferam sa imi ard spatele ca sa imi dispara cicatricile de la acnee, insa anul asta m-am ars atat de frumos incat am ajuns al concluzia ca trebuie sa imi rpotejez pielea cumva.
mi-as dori crema ultraprotectoare cu spf 50 :D
te urmaresc prin gfc, cu numele Cosmina iar pe fb sunt cosmina spiridon si am dat share :D

Elena Mateescu spunea...

Buna, zuzele! In primul rand va felicit pentru blog si ma inscriu si eu la concurs pentru ca chiar am nevoie de o crema pentru plaja, avand in vedere ca iubesc vara. Este anotimpul meu preferat, imi place sa merg la mare, ador pielea bronzata, dar protectia este cea mai importanta. Mai importanta decat vacanta in sine sau decat costumul de baie:) N-am mai folosit nimic de la Gerovital si chiar imi doresc si eu crema antiimbatranire cu 50 de factori de protectie pentru ca merg in Turcia si acolo este foarte cald.
Nu am blog, insa urmeaza sa-mi fac, dar pana atunci am trimis mail la cateva prietene pentru a le anunta de concurs! Sper sa am si eu noroc! Multumesc!

Cristian A. spunea...

Eu nu vreau un premiu pentru mine, ci pentru a mea sotie care este obsedata de plaja! Si cum nu mai vreau sa o duc la urgenta direct de la plaja, asa cum s-a intamplat acum 4 ani in Antalya, cand a stat de la 7 dimineata la 9 seara pe plaja, intr-un soare infernal, vreau macar sa o protejez.
Am pus ochii pe crema cu protectie solara 30 si mi-ar placea sa o castig pentru ea. Sper sa am noroc pentru ca sigur nu-i ajunge crema pe care si-o va cumpara ea in concediul din vara asta:D
Sunt relativ nepriceput in treaba asta cu blogurile, site-urile, facebookul, asa incerc sa trimit e-mail catre 5 adrese in care sa le spun despre Gerovital. Sper sa nu afle nevasta-mea ca vreau sa fie o supriza!
Cu respect, Cristian A.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search