marți, 3 mai 2011

Cum comentati?





Bianca spunea...

E o fraiera!!

Miu Miu spunea...

pai ce sa zic. in afar de poza cu crucea intre sani pot zice ca e buna, lasand la o parte faptul ca e insuportabila

Anicka Maya spunea...

Oribil...

Cristiana Mitroi spunea...

Nu judec pe nimeni eu, are cine face asta, mie una mi se pare si e strict parerea mea, o ....nici nu stiu cum sa spun, nu poti face asta, cu o cruce la piept in fundul gol ...nu ti poti bate joc de niste valori religioase in stilul asta...asa cum nu poti filma un film porno in biserica, sa ma ierte Dumnezeu, dar nu vi se pare ca fiinta asta nu are Dumnezeu???
Plus ca a luat 0 lei nu "bani grei cu zicea imbecila pe la artene"...mi e scarba!

Mihaela Pojogu spunea...

nu prea e de comentat..

Corina spunea...

Doamne!! Parca zicea ca e venit nu stiu ce inger si i-a soptit sa devina mai buna. Faptul ca s-a impacta cu mama ei si ca nu s-a mai balacarit cu Pepe nu semnifica nimic cand te uiti la pozele astea.
A stiut barba=su de ce o lasa. E clar ca e tacanita! Anamaria Prodan, penibila, spunea ieri la acasa tv parca ca aceste poze sunt pt oameni care sunt inteligenti si cei ca mine spre exemplu care nu sunt de acord cu pictorialul, sunt niste oameni incuiati. A jignit foarte mult Anamaria ieri oamenii care nu au o parere ok despre acest pictorial. Mai spunea ca orice celebritate trebuie sa faca un pictorial nud pt ca altfel nu esti complet.(nu au fost exact astea cuvintele, dar la asta s-a referit).

ABeautyTale spunea...

fiecare face ce vrea cu viata si imaginea lui. la judecat ne pricepem toti ca nu ne doare gura :)

Cupcake Splendens spunea...

ce sa zic...e retardata.in mom asta imi vin in cap mai multe cuvinte pe care nu le pot zice/scrie,vai de mama ei.

Zuzele spunea...

Cupcake, pai a fost vai de mama ei pana de curand pentru ca acum sunt impacate si fericite :))) Apropo, ma-sa mi-a spus ca ei ii plac foarte mult pozele, ba chiar i-a si injurat pe preotii care i-au batut obrazul!

byanca spunea...

proasta ....asta a pus capac la toate prostiile din ultima vreme.

Cupcake Splendens spunea...

ce tampita!nu m-as mira sa o vad peste un an,2 ca se plange pe la tv ca are cancer,sau ca o sa faca un copil cu probleme de sanatate...chiar nu m-as mira si m-ar durea in cot.merita idioata.

Felicia spunea...

Ce dracu' sa mai spun? Hai ca mi-a pierit si pofta de mancare

Anonim spunea...

Arata ca o sperietoare.
Cristiana

SteFunny spunea...

Scarba cred ca e cuvantul de ordine. Nu sunt habotnica, asa cum nimeni de pe aici nu e, dar aici vorbim despre niste simboluri, de care ne agatam din ce in ce mai des in aceste vremuri grele si pe care ea le ia in deradere. O sa vina,poate, si ziua cand si ea se va agata cu disperare de aceste simboluri pe care acum le murdareste cu vulgaritatea ei... Si stiti ce e cel mai trist? Ca undeva acolo, tot mai sunt cateva copile dezoerientate care vad in Oana Zavoranu un model...

CUVINTE RATACITE spunea...

eiii tanti Zavo vrea sa parodieze ideea de inger decazut cred;))

ea considerandu-se un inger frumos cu chestii de aratat(chestii aplicate artificial) care a fost alungat de la credinta ;))

dar uite acum se caieste si vrea sa fie primita din nou in sanul credinciosilor si face tot posibilul, mai are putin si se tapeteaza si pasarica in loc de par cu semnele sfinte ;))

clar acum ma duc mai des la biserica!

Yanna spunea...

E frumoasa...si plus ca are o structura osoasa faciala rara...si mult cautata in domeniul high fashion...pacat insa ca nu are nimic in cap. Cand o auzi vorbind...te rogi sa inchida gura ca iroseste aerul...

amelia spunea...

speachless !!!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search