joi, 26 mai 2011

Cum o fi sa fii atat de frumoasa?





Sursa: Facebook/Catrinel Menghia

Miu Miu spunea...

probabil dificil :))

Adelina Eneșca spunea...

Eu nu m-as supara sa aflu ;))

Florin spunea...

pun pariu ca te apuca invidia si o urasti pentru ca are ceva ce nu ai tu ;) Asa cum ai facut cu multe altele zuzitzo :))

Zuzele spunea...

Florin, nu cred ca exista femeie pe lumea asta sa nu fie invidioasa pe Catrinel Menghia! Dar nu are nici o legatura ura! Invidia si ura sunt 2 chestii total diferite si daca tot esti curios: NU, nu o urasc nici pe ea, nici pe alta femeie mai frumoasa decat mine. Pot fi invidioasa, insa in sens admirativ, si nu invidioasa care injura printre dinti. Am mai mult creier de-atat! Apropo, care altele?

ColourMePretty spunea...

Asa ma gandesc si eu fata de multe fete/femei, nu neaparat vedete. Chiar si pe strada sau printre prietene.
Evident ca ai un avantaj in viata....teoretic, macar nu ti-o mai amarasti cu complexe fizice care sa le declanseze si pe cele psihice. Nu mai vorbesc profesional, si ca poti face cariera in domaniul frumusetii si modei, si ca esti primita cu zambetul pe buze. Dar...crezi ca n-a fost niciodata parasita? :)) Povestea M. Cartarescu intr-un articol in Elle cum statea cu prietenii la coada la film si admira o tipa foarte frumoasa, iar un individ soios care observa le zice : "va place si voua ciutanilor? cat o vedeti de fu*esa tot e unul pe undeva pe lumea asta care s-a saturat de ea". :)

Cupcake Splendens spunea...

e frumusica,nu e extraordinar de frumoasa.are si ea defectele ei,ca orice persoana:)

Bianca spunea...

Superba@@@

Unknown spunea...

:)) foarte tare faza cu Mircea Cartarescu spusa de Ramona.
Si exact asta cred si eu.

Ce invidiez eu la fetele "preafrumoase" de prin reviste este faptul ca isi permit tot felul de tratamente, antrenori personali, cosmetice miraculoase, etc. As vrea si eu asa si jur ca ma veti vedea si pe mine prin reviste :)

Zuzele spunea...

Iela, cred ca toate am aparea in reviste daca am avea foarte multi bani la dispozitie :)
Cat despre spusele lui Cartarescu, sunt 200% adevarate! Cunosc si eu cateva cazuri de femei superbe pe care barbatii le divinizeaza, iar ai lor le inseala sau bat sau injura, etc...

Vasile spunea...

nu amestecati borcanele:frumusetea e un borcan ,caracterul persoanei e alt borcan.Frumusetea se ofileste in timp ,caracterul ramane si la +65 de ani.

Loredana spunea...

dat fiindca nu sunt in aceasta categorie, habar nu am; dar, asa cum spunea cineva mai sus, nu m-ar deranja sa aflu...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search