miercuri, 11 mai 2011

Elche

Nu am fost niciodata in Spania si mi-e foarte ciuda, dar nu ma las cu una cu doua! Desigur, mi-ar placea sa merg si unde merge toata lumea, respectiv Barcelona, Madrid si alte locatii renumite si absolut fabuloase, dar astazi am pus ochii pe un alt colt de Rai despre care nici nu stiam ca exista inainte sa aflu ca Julia Jianu a fost acolo. Oraselul se numeste Elche, este in provincia Valencia si din cate vad in fotografii este superb! Aici este amplasamentul vestitei plantaţii de palmieri din Elche, cea mai mare din Europa!







Vara asta cred ca voi ajunge cu siguranta in Spania. Am gasit niste oferte de la agentii suuuuper bune. Vi le arat si voua:

Adica la nici 300 de euro sa ai o saptamana la hotel de 3 stele, demipensiune si transport cu avionul la Palma de Mallorca sau Tenerife, ma gandesc ca mai bine decat atat nu se poate.

fashion doctor spunea...

am fost in spania de multe ori,in vacante si congrese. si vreo patru ani in urma am avut o suparare si am urcat in avion spre barcelona,am inchiriat mashina si o luna de zile m-am plimbat prin toata spania si am ajuns in portugalia pe malul oceanului. atat de bine m-am simtit ,am uitat de tot si la intoarcere in bucuresti am fost ca noua si s-au schimbat si treburile care ma suparau.o zi minunata!

Cupcake Splendens spunea...

Intradevar,arata foarte exotic,curat si de vis!
Asta e unul dintre locurile pe care daca nu apuci sa le vizitezi cat traiesti,inseamna ca ai trait degeaba.

Unknown spunea...

Cred ca oricine si-ar dori sa ajunga acolo 8->

Zuzele spunea...

Modniza, esti a doua Elizabeth Gilbert :) Cred ca ai amintiri atat de placute din perioada aia si ti s-au intamplat lucruri atat de frumoase in luna aia de hoinarit prin Spania...:)
Esti o norocoasa! :*

fashion doctor spunea...

mersi,intradevar.cateodata trebuie sa faci astfel de lucruri ca sa indrepte altele..pup

Mirela Niculai spunea...

intr-o seara am vazut la Burlacul Paphos (Creta) - dupa putine cercetari m-am indragostit :) si costa tot asa in jur de 300 euro cu totul :) yam yam

Zuzele spunea...

Mirela, cred ca Paphos este in Cipru :) Am auzit ca este superb si acolo!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search