joi, 16 iunie 2011

Oana Andoni a nascut o fetita

A vrut sa pastreze discretia in privinta sarcinii sale si a anuntat ca va avea o fetita abia la sfarsitul lunii mai. Iata ca astazi, Oana Andoni a devenit mamica Anei Erica, un bebelus de 3.1 kg si 50 de cm.
"M-am gindit mult la clipa in care imi voi putea tine copilul in brate si pot sa spun ca este mai mult decit mi-am imaginat. Sint coplesita de fericire in aceste momente, iar sentimentul pe care il incerc nu se compara cu nimic din ce am trait pina acum si nu voi uita niciodata momentul in care am vazut-o pentru prima data. E un sentiment ce nu se poate descrie in cuvinte si sint foarte fericita ca traiesc asa ceva. Vietile noastre, a mea si a sotului meu, sint deja mult mai bogate si putem sa spunem ca sintem pe deplin impliniti” a declarat proaspata mamica extrem de emotionata.

          Oana Andoni este foarte fericita ca are o fetita. “De fiecare data cind m-am visat cu un copil in brate, ma vedeam alaturi de o fetita. Intotdeauna m-am imaginat mama de fetita. Daca primul copil mi-am dorit sa fie fata, al doilea poate fi orice”, spune fericita mamica.

          Oana si sotul ei nu s-au decis inca cum o vor striga pe micuta lor, insa au doua nume din care pot alege. “Ne-am gindit sa o cheme Ana, pentru ca am vrut sa aiba si un nume de sfint si, in plus, este si foarte apropiat de numele meu. Apoi, am ales Erica pentru ca ne-a placut mult amindurora si ni s-a parut simplu si frumos.”

          Micuta Ana Erica are camera deja pregatita. Ea a fost amenajata in culori calde, astfel incit sa fie o camera luminoasa si primitoare. “Am pregatit camera fetitei inca de cind am intrat in 7 luni. Acum totul este gata si e asteptata cu drag acasa!” a spus Oana emotionata.


Laura spunea...

Daca nu ma insel a mai fost odata insarcinata, nu?

Anonim spunea...

ma intreb daca sarcinile shi casatoriile astea-s adevarate ,fiindca pot shi altzii sa-tzi faca adresa de facebook fara sa shtii[vezi cazul florin busuioc]

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search