miercuri, 6 iulie 2011

Ciao, Moni!


Da, Moni are un iubit chinez! S-au facut glume pe seama lui, si-au dat cu parerea unul si altul si isi vor mai da cu parerea multi si marunti de acum incolo pentru ca dezvaluirile Ciao nu se opresc aici.
Am vazut-o pe Moni sarutandu-se cu foc, pe strada, cu noul iubit. Am vazut-o indragostita maxim de barbatul usor casatorit, dar plin de bani, din cate am inteles din Ciao. Am aflat ca el este, de fapt, motivul pentru care face naveta Bucuresti-Los Angeles si retur si ca acel milion de euro cu care Moni s-a laudat ca l-a primit pentru un contract de publicitate (cred ca abia daca Naomi Campbell primeste atat, dar..ma rog!) provine tot bin buzunarul chinezulului pentru a face reclama unei bauturi produse de tatal lui.
Poate ca nu asta e important, ca Moni are amant si ca acesta ii da bani. Sa fim seriosi! Era clar pentru toata lumea ca, mai devreme sau mai tarziu, se va ajunge la asa ceva. Tocmai pentru ca banii si intrarea in lumea buna i-au facut cu ochiul atunci cand s-a maritat cu Iri. Era lesne de inteles ca nu se va opri aici si ca va vrea sa incerce si altceva. Nici Iri nu cred ca a fost atat de naiv sa creada ca pustoaica pe care a luat-o de pe bancile liceului va fi alaturi de el forever and ever.
Ce m-a surprins pe mine intr-un mod placut a fost profesionalismul celor de la Ciao si dorinta de a da un raspuns intrebarilor aflate pe buzele tuturor de cand Monica a inceput sa zboare spre America. Asta da jurnalism! Este adevarat ca poate si alti ziaristi ar fi plecat pe urmele ei daca ar fi avut fonduri nelimitate la dispozitie, insa m-am bucurat sa vad ca nivelul tabloidelor din Romania a fost ridicat la nivelul celor din strainatate care publica si poze cu pitipoance, dar si materiale de paparazzi foarte bine facute.
Este drept ca ei pun pe prima pagina poze cu Angelina Jolie sau Madonna, insa pastrand proportiile, materialul aparut in Ciao este wow! Asa da paparazzi! Felicitari!
andreea spunea...

adevarul e ca da, e incredibil ca nu s-a calugarit asa cum toata lumea se astepta, pentru ca asa facem cu totii dupa ce ne despartim/divortam, inclusiv paparazzi,nu?
chinez sau alta natie, in LA sau Militari, bogat sau sarac, tanar sau batran, am o banuiala ca acelas titlu senzational ar fi pus :)))))))

p.s. inteleg ca asta-i meseria, dar este ca asta-i varianta moderna a babei care spioneaza vecinii, stie tot si transmite mai departe? :D

Zuzele spunea...

De acord cu tine, Andreea, numai ca ea era usor casatorita cand se pupa de mama focului cu tanarul chinez bogat, iar el cam are pe mana o verigheta...:)

Anonim spunea...

daca respectivul ii dadea o suma atat de mare, avand in vedere caracterul ei, nu se putea abtine sa nu vina in Romania si sa isi cumpere repede o vila cine stie pe unde si sa cheme paparazzi care sa o "surprinda" semnand contractul. :))

dina spunea...

Si Irinel nu era usor casatorit cand le lingea usor la subratpe unele? sau nu era usor casatorit cand dadea party-uri in jacuzzy?

Carmen spunea...

cu cine era casatorita daca divortase deja de Irinel ?

Oricum, vai de capul ei lipsit de neuroni, mai vor aerienele telenoveliste ca Irina sa ramana cu mama ei :)) Vedeti ce se intampla cand te uiti prea mult la seriale ? Ce sa invete de la mama ei ? Sa meraga prin cluburi? Sa ajunga sa se combina cu bosorogi pentru bani? Monica este rupta in cur fara Irinel, abia se intretine pe dansa, dápoi si pe fetita ei? Irinel este educat, ii poate da orice isi doreste si pe deasupra si o educatie, iar voi vreti sa ramana la Monica cea denaturata si proasta ?! Cata prostie poate exista pe lumea asta !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search