sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Maia taie pofta de cafea

De cand tot ruleaza reclama la Doncafe cu Maia Morgenstern n-am intalnit pe cineva care sa spuna "mama, ce pofta de cafea mi s-a facut!". Ba din contra. Eu oricum nu beau cafea si nu stiu ce-i aia sa ai pofta de cafea, insa in calitate de bautor de cafea cu mult lapte, pot spune ca acest spot publicitar imi taie din radacina orice fel de pofta. 
Mi se pare gretzos maxim mormaitul acela de la inceputul reclamei, muzica desprinsa parca dintr-un film de groaza atunci cand se intampla scena scenelor, totul este usor speriecios, mai ales daca butonezi telecomanda in puterea noptii, iar zambetul Maiei este fals si mie nu-mi transmite deloc placere atunci cand soarbe din licoarea aia. Asta poate si pentru ca in viata de toate zilele ea nu bea tipul ala de cafea, dupa cum au scris tabloidele care au surprins-o la cumparaturi, ci un soi mai de soi.

Leni spunea...

vai ce nesuferita e! Niciodata nu m-a impresionat ca actrita sau ca femeie, iar in reclama asta e de stropit cu busuioc si aghiazma:))

Anda Zelenca spunea...

N-am nimic cu Maia, insa reclama asta ma dispera...au bagat-o mult prea mult la TV. Si la cinema cand merg, de fiecare o baga! People, stop it already!:))

ABeautyTale spunea...

enervanta reclama!

Madys spunea...

Da , foarte enervanta. Nimic natural ,totul fortat. Cred ca talentul actoricesc al Maiei a lesinat de la prea multa cafea. Si patosul cu care isi spune replicile e deplasat rau.

Styletto spunea...

Maia face doar un rol, reclama e proasta, e vina agentiei de publicitate ca a vent cu o propunere atat de slaba si vina dep.de marketing ca a acceptat-o. Ma intreb daca au masurat rezultatele campaniiilor-ma tem ca, de fapt, le-au scazut vanzarile si nici la brand awareness nu cred ca stau mai bine.
PS: apreciez comentariile tale pertinente, imi regasesc pare rile in ele, sunt diferite de ce citesc de obicei pe bloguri. te salut, cu bucuria de a intalni o minte ,,altfel".

Zuzele spunea...

Styletto, si eu sunt bucuroasa ca intalnesc o minte "altfel":) M-am saturat de "dar care e problema ta?" sau "si ce, tu esti mai breaza?". Come on...

Anonim spunea...

O evreica citita, bine dotata d.p.d.v. intelectual dar, la ce ii foloseste ? Falsa modestie prost gestionata demonstreaza altceva...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search