marți, 10 ianuarie 2012

OPI AVOJUICE vanilla snowflake si winter huckleberry

Stiu ca a trecut Craciunul, insa cele doua lotiuni pentru maini si corp de la OPI Avojuice au fost lansate cu ocazia sarbatorilor de iarna si tocmai de aceea le-am pozat langa bradut. Am mai avut creme din aceasta gama, cu capsuni, pepene, fructe de padure... si de fiecare data am fost foarte incantata. Veti spune ca parfumul nu este foarte important, ci hidratarea, dar daca v-as spune ca OPI Avojuice le are, din plin, pe amandoua? Si ca parfumul, indiferent daca este unul dulceag, vanilat, asa cum este Vanilla Snowflake, nu da dureri de cap si nici nu te anima cu dorinta de a-ti spala rapid mainile pentru ca nu-ti mai suporti mainile pe birou din cauza mirosului? Cred ca ati fi si voi la fel de incantate ca si mine:)
Imi place vanilia oricum, oriunde, oricand! Desi, in privinta cremelor, am ceva rezerve pentru ca am intalnit vanilii dulci rau si obositoare, insa Snowflake nu este asa. Dupa ce aplici crema pe maini, o bobita mica, imposibil sa nu te intrebe cineva, pe tonul acela care iti vine cand esti hamesit si ajungi acasa unde se coace un curcan in cuptor: "Hmmmm, a ce miroase????".
Pe langa miros, spuneam ca hidrateaza foarte bine si nici nu trebuie sa aplici crema dupa fiecare spalare pe maini, chiar daca sapunul de la birou usuca mainile ca naiba ca doar nu investeste firma in sapunuri L'Occitane (desi pot spune ca am intalnit asa ceva :P).
Atat Vanilla Snowflake, cat si Huckleberry, au in compozitie extracte de Aloe si Avocado care catifeleaza pielea si au grija de ea in sezonul rece si foarte rece! Si, cum spuneam, o bobita de crema este suficienta pentru ambele maini. Cu toate acestea, nu este o crema grasa, intra foarte bine in piele si nu o lasa unsuroasa.
Mie imi plac recipientele micute pentru ca pot fi tinute in geanta, insa lotiunile Avojuice se pot cumpara si in recipiente de 200 de ml, la un pret foarte bun, de AICI



Katyna spunea...

N-am incercat niciodata cremele acestea, dar te cred pe cuvant ca miros si hidrateaza, exceptional.

Ma tenteaza varianta vanilata

Zuzele spunea...

Katyna, daca ai nevoie de o crema pentru maini extraordinara, sa incerci neaparat Avojuice. Este si pentru corp, insa eu am folosit-o numai pentru maini si uneori si pentru brate, pana sus, dupa epilat. Este ffff buna, iar parfumul se pastreaza muuuult si bine :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search