vineri, 10 februarie 2012

Lolita cu Mihaela Radulescu


Just_Me spunea...

Nice...
Mihaela e o femeie din toate punctele de vedere. E puternica, ca o leoaica atunci cand trebuie si senzuala atunci cand vrea. O admir. :)

Anonim spunea...

O Lolita cam batraioara... Acum serios, mi-e mila de tantile care nu accepta procesul de imbatranire si se cred inca leoaice tinere(ca sa o parafrazez pe ante-"postatoarea" mea). O doamna absolut normala super photoshopata care are impresia ca daca poate sa-si botoxeze din riduri devine automat o Lolita de 15 ani, pura si senzuala.

juazzshop spunea...

mie imi place!

Zuzele spunea...

Si mie!

Anonim spunea...

Mie imi place cum a fost realizat clipul...,dar ea ca femeie nu imi place.Arata bine la corp,foarte bine chiar...,dar nu o consider o femeie frumoasa.

Mirela Niculai spunea...

mi se par adorabile videoclipurile de genul asta :) trebuie sa distribui si eu treaba asta...

Georgiana spunea...

Mie imi place mult! Si ea, si rochia, muzica, lumina, cadrele, totul e superb :)

Anonim spunea...

Nu imi place M.R. Este tipul de mahalagioaica cu pretentii de femeie educata. Iar Lolita? Daca imi aduc aminte corect, Lolita avea 12-13 ani. M.R. este prea batrana pentru a fi in postura de Lolita.

Anonim spunea...

Are un corp perfect. Punct. Ceea ce nu inteleg este rationamentul alegerii unei femei aflate in plin proces de ofilire in rolul de "lolita". Ptr cine nu stie, Lolita este faimosul personaj al lui Nabokov din romanul eponim si reprezinta arhetipul femeii-copil. Fetita maturizata mult prea devreme, incarcata de o senzualitate indecenta, ingerul-demon.
Deci nu inteleg alegerea unei femei aflata la menopauza.
Cristiana

Andreea spunea...

Eventual , ar putea fi in rolul mamei personajului.....

Anonim spunea...

De acord cu Cristiana....O doamna la menopauza (chiar daca are un corp aproape perfect) nu poate juca rolul Lolitei.
Femeia asta este supraestimata cand de fapt nu este decat o pitzi ridicata la rang de mare doamna.

Emanuel I. spunea...

E foarte...atractiva inca!
Imi place!
Felicitari Danei pentru tinuta si ei pentru prestatie!
:D

Laura spunea...

Mie mi se pare cam "barbata". Are mainile mult prea musculoase si e foarteee slaba. Am vazut-o in mall si nu mi-a venit sa cred ca e ea, iar legatd e sani, cum spune Printesa Urbana, parca ar avea "2 burti de gravida". imi place mult cum e realizat clipul, dar nu sunt de acord cu aceasta "Lolita". Mi-o imaginez ca fiind o tanara inocenta(nu ma refer aici neaparat la o copila, sa nu se inteleaga gresit). In schimb imi place foarte mult cum arata Dana Budeanu, cred ca era mai potrivita, are o alura de femeie blanda(nu stiu daca si e), dar in orice caz nu are termen de comparatie cu M.R.Este pur si simplu parerea mea.Dar lasand-o la o parte pe M.r. cum ti se pare colectia?

Zuzele spunea...

Imi place foarte mult aproape toata colectia! Am vazut cateva rochite dementiale, dar nici nu vreau sa stiu cat costa. In schimb, pentru o rochita Maria Lucia Hohan as fi in stare sa fac foamea:))

Vasile spunea...

Am dat cu "BING" un search -imagini cu Lolita si am vazut cu totul altceva(made in Japan!).Budeanca ne propune o fosila?De plagiat a plagiat la cartea ei ,dar acuma de ce nu a plagiat?Sa bage una fresh!

Styletto spunea...

MR e superba...mi se pare neinspirat numele colectiei Danei Budeanu.

Vivi spunea...

Ioooi, da' deloc nu o prinde pe MR ipostaza asta de inocenta romantica si chinuita! Nu zice nimeni ca nu arata bine, dar a o pune in pielea unei Lolite e ridicol, ma mir ca a acceptat asa ceva. E complet pe langa. Bine a zis cineva, era potrivita mai degraba pentru rolul mamei Lolitei.

In loc de o fata tanara, diafana si senzuala, o jeune fille en fleurs, avem de-a face cu o femeie matura, botoxata, siliconata, cu brate de aruncator cu discul :). Degeaba falfaie duios din gene, e complet neconvingatoare :).

Si cine-i Dana Budeanu?

bella spunea...

Nu-mi place..nu se potriveste deloc MR cu Lolita, deloc...nu e deloc convingatoare..imi pare o dama de companie mult prea batrana, care se crede tanara si ingenua, dar nu e. Mi-a lasat clipul un gust amar..ca sa nu zic dezgust. Mihaelei i se potrivesc motocicletele nu sa se joace cu rochita de dantela. Se vad riduri nu inocenta si spirit tanar, jucaus..

Unknown spunea...

Muzica by Maria Radu :x uhhh

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search