joi, 9 februarie 2012

Va rog din suflet, haideti sa-l ajutam pe acest baietel sa traiasca!!!


Scriu cu lacrimile curgandu-mi siroaie pe obraji. Nu ma pot abtine din plans. Astazi o prietena mi-a spus povestea tragica a baietelului unor foarte buni prieteni de-ai ei. Am intrat aici si m-am cutremurat dupa ce am vazut un baietel de doi ani, absolut superb, dar care se lupta cu o maladie extrem de grava. Are nevoie de 150.000 de euro pentru tratamente si operatii. Doamne ajuta ca parintii sa reuseasca sa stranga banii, iar baietelul acesta frumos sa se faca bine si sa fie sanatos cel putin o suta de ani de acum inainte! De regula nu promovez astfel de anunturi, de teama sa nu fie minciuni pentru a strange bani. Dar acesta chiar este un caz real, spus de o persoana pe care o cunosc foarte bine si care este extrem de serioasa.
Saptamana viitoare am sa donez si eu o suma de bani si sper din tot sufletul ca baietelul sa se faca bine! Daca vreti sa-l ajutati, iata conturile:


CONT LEI :

RO41RNCB0026056154960001

CONT EURO:

RO14RNCB0026056154960002

BANCA COMERCIALA ROMANA

SWIFT:
RNCBROBU

Deschis pe numele :
Maricel Eugen Chirica


Adelina Eneșca spunea...

Foarte trist :( Iti voi prelua articolul pe blog. Daca toti oamenii cu mare putere finaciara ar face ceva pentru astfel de cazuri...

Zuzele spunea...

Multumesc frumos, Adelina! >:D<

Mariana spunea...

Nu stiu ce fel de om poate sa stea cu mainile in san dupa ce vede pozele cu copilasul acela!! Sper totusi ca numarul celor care au facut o donatie sa fie mai mare decat a celor care au comentat aceasta postare.
Nu pot sa nu remarc avalansa de comentarii, share-uri, like-uri si ce mai vreti voi la postarile cu giveaway, in contrast total cu asemenea articole, care pot contribui la salvarea unei vieti.

Sper sa se vindece ingerasul, ii doresc din suflet sanatate.

Zuzelor, va citesc zilnic,imi place foarte mult de voi!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search