sâmbătă, 17 martie 2012

Dark Angels by Lush, noul meu scrub preferat

Este prezentat drept demachiant, insa eu nu am incercat deocamdata sa indepartez machiajul cu ajutorul lui, asa ca nu stiu cat de priceput este. In schimb, il folosesc din doua in doua zile ca scrub si, daca la inceput am fost un pic retinuta din cauza culorii sale negru carbune, l-am adorat dupa prima exfoliere.
Se numeste Dark Angels pentru ca este negru ca noaptea cea mai neagra, insa extrem de benefic pentru pielea de orice tip, cu precadere cea grasa. O margica de "smoala" este suficienta pentru intreaga fata pentru ca in contact cu pielea umeda se transforma intr-o crema care se maseaza usor, insistand pe zona T, acolo unde exista puncte negre si pori dilatati. Curata extrem de bine pielea, indeparteaza celulele moarte, absoarbe grasimea si ajuta la nimicirea punctelor negre. Eu asta am simtit dupa fiecare exfoliere. 

Dupa clatire, pielea ramane foarte fina si curata, catifelata si neteda, fara picut de grasime, insa nu uscata. Eu folosesc Dark Angels la dus pentru ca imi este mult mai usor sa-l clatesc cu apa calduta si nici nu sunt nevoita, astfel, sa spal bine chiuveta dupa scrubuire :-)

In caz ca pretul vi se pare prea mare, 45 lei pentru 100 grame, trebuie sa stiti ca pentru fiecare exfoliere este nevoie de foarte putin produs. Chiar sunt curioasa cat imi ajung mie cele 100 grame de Dark Angels cu 3 exfolieri pe saptamana, dar sunt sigura ca mai bine de doua luni.

Si pentru ca ma intrebam ce ingredient anume imi lasa pielea atat de catifelata, am aflat de pe site-ul Lush ca acest demachiant-scrub contine ulei de avocado presat la rece, ulei din lemn de santal si de trandafir cu rol calmant. Mai contine zahar negru care exfoliaza delicat, pudra de carbune care absoarbe sebumul, namol de Rhasshoul anti-microbian, glicerina pentru hidratarea pielii.
Daca v-am facut curioase sau curiosi, pentru ca poate fi folosit cu brio si de catre barbatii care isi doresc piele curata, fina, fara puncte negre si sebum, nu ezitati sa intrati intr-unul din magazinele Lush din AFI Cotroceni sau din Mario Plaza Dorobanti. Au o gramada de bunatati acolo, toate naturale!
AlinaGav. spunea...

Aplicat, arata foarte mult precum o masca de carune medicinal (ca doar contine si carbune dhaaaa!) insa daca stau sa ma gandesc pot sa mi cumpar de la farmacie niste carbune, mai adaug si niste argila,zahar brun+ un mix de uleiuri potrivite pentru ten gras si cateva picaturi de seminte de grepfruit (conservant) si am propria mea masca/scub Lush inspired. ;)) Dar ma tenteaza extrem de multsi varianta propusa de Lush.

Zuzele spunea...

@ Alina, daca iti face placere sa-ti prepari singura toata combinatia asta, cred ca poti incerca:) Dar, daca esti comoda, o poti incerca pe cea de la Lush! Oricum, cred ca insumate, toate ingredientele de care zici tu, ajungi la acelasi pret :) Cred ca iti poti cumpara si mai putin de 100 gr de Dark Angels si poti vedea daca iti place sau nu. Sau am impresia ca poti testa la magazin si vezi daca isi merita sau nu pretul. Eu spun ca DA! Mie imi place la nebunie:)

Alexandra D spunea...

Eu nu m-am putut bucura pe deplin de beneficiile acestui scrub. In primul rand il indepartam greu de pe fata, pudra de carbune imi ramanea pe fata si in pori, trebuia sa folosesc inca o data spumantul demachiant sa raman cu fata curata. Iar zaharul brun imi inrosea tenul.

Zuzele spunea...

@ Alexandra, ma uimeste putin ceea ce spui pentru ca eu n-am intalnit problema asta! Nici macar nu frec cu mana atunci cand clatesc scrubul, ci pun dusul direct si se curata instantaneu. Iar de iritatie nici nu poate fi vorba in cazul meu pentru ca particulele abrazive, de zahar cred, sunt atat de finute, incat trebuie sa masez intens pentru ca mie imi place sa se jupoaie pielea cand folosesc scrub:)) Glumesc...Nu chiar sa se jupoaie, insa vreau sa curat bine pielea:) Poate puneai o cantitate prea mare tu... Nu stiu...Nu inteleg cum sa ramana pe piele si in pori pudra de carbune pentru ca nu este nici foarte pastoasa, nici grasa...
La mine, pielea ramane foarte fina si catifelata!
Imi pare rau ca la tine nu a functionat!

Adelina Eneșca spunea...

Hmmm...un scrub bun pentru ten imi trebuie si mie (mai ales ca sunt mare fan exfoliere). Inca nu am incercat nimic de la Lush dar produsele lor sunt pe lista de dorinte :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search