sâmbătă, 17 martie 2012

Cum a reactionat Andra la farsa lui Maruta

Raspuns: ca o doamna! :)
Daca sunteti curiosi sa vedeti farsa pe care i-a facut-o Catalin Maruta si felul in care a reactionat Andra, click AICI
Insa, as vrea sa observati si cum este imbracata Andra la Happy Hour, in video 3. Mie imi place foooooarte mult! Si imi place culoarea parului ei, manichiura, coafura, tot!
Bravo, Andra! S-a schimbat foarte mult in bine si m-as bucura daca ar mai rari-o cu rochitele acelea extrem de scurte. Poate fi la fel de sexy si in blugi ! :)


Allesandra spunea...

Mi-a placut foarte mult de ea si imi place si accentul ei :)

Bianca spunea...

Tricoul super fain dar pantalonii trapez... nu se mai poarta demult:))

Zuzele spunea...

@ Bianca, trebuie sa te contrazic:) Blugii evazati sunt foooarte la moda anul asta:)

morphine spunea...

mie nu mi-a placut o rochie pe care a purtat-o la Romanii au talent..o rochie verde parca, cu un decolteu URIAS si extra-scurta..
Nu zic ca nu arata bine, ca doar e frumoasa, dar totusi nu mai are 20 de ani, are copil,ceva mai mult gust nu i-ar fi stricat,cand a ales rochia aceea:))
in rest,imi place de ea:)

Zuzele spunea...

@ Morphine, stiu rochita! Da, era si foarte decoltata, si foarte scurta. Trebuia sa fie ori una, ori alta pentru ca deja este prea mult, chiar daca ea arata foarte bine. Nu o prinde stilul ala 90% goliciune

Anonim spunea...

Si mie imi place mult. E exemplul ca o data cu varsta devii mai frumoasa. Mi-o amintesc la inceput cand totul era ca nuca in perete: parul, hainele, machiajyl. Mai lutin vocea care a fost si este exceptionala. Acum cu rochitele scurte nu I sta rau si cred ca e o amprenta a celor de la emisiune. Eu ma bucur de aparitiile ei si da aa incuraja-o cu mai mult material. In rest totul e cum trebuie.

Bianca spunea...

Iarasi se poarta trapezul??? Da??? Nu stiam.. e bine de stiut atunci.. imi scot vechiturile din debara:))

Alice wonders spunea...

Doamne cat am ras! Nu ii stiam latura asta asa temperamentala, de sotie autoritara :))) Si mie imi place aparitia din emisiune, mai ales tricoul ala.

Corina spunea...

Dana Budeanu in Ciao recomanda tot timpul ori decolteu ori fusta/rochie scurta. La Andra parca face taman pe dos, ii alege rochii ultra decoltate si cu vedere la picioare(care sunt urate), banuiesc ca tot ea i-a recomandat si frizura aceea gen coama de cal. Era mai draguta inainte, imi placea mai mult. Nu era atat de expusa nici ca vestimentatie, nici ca (scuze de cacofonie) cantareata.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search