joi, 22 martie 2012

Pe care dintre ele o preferati?

Albertina Ionescu (angelica) sau Raluca Lazarut (sexy si provocatoare)? 
A se observa ca ambele au abordat stilul peplum (peplumul e o bucata de material aplicat in talie, care cade pe solduri; era un stil extrem de apreciat in anii ’40 si a revenit pe catwalk in acest sezon)


Cupcake Splendens spunea...

prima imi place cel mai mult.ii sta tare bine cu acea nuanta de roz.

Corina spunea...

Clar Albertina ca infatisare, dar nu prea imi plac abordarile ei vestimentare. Nu sunt urate, dar sunt monotone din punctul meu de vedere.

Vasile spunea...

Bai cata filozofie!Eu stiam ca asta e minijupa ,nu pampelum.Titlul zice asa:pe care dintre ele o preferati?Eu votez pt stanga,Lazarut,aia din stanga are o privire de "pisi lesinata".Ma intreb ce vor vota femeile.

Zuzele spunea...

@ Vasile, cum minijupa?:))) Minijupa e fusta scurta, peplum se numeste volanasul ala din talie :) Normal ca o alegi pe Lazarut din moment ce este the sexy one :D

Zuzele spunea...

@ Corina, Albertina este cumintica ca si infatisare, insa spre deosebire de Raluca, nu este foarte amabila, are gherute invizibile. Nu lungi, dar sunt...:) In schimb, Lazarut este foooooarte simpatica, deosebit de draguta si amabila si prietenoasa, chiar daca poate avea alura de fata rea :)

Anonim spunea...

A revenit din nou?!? No f'ing kidding, you! =)))

Toma Aurora spunea...

Da, ai dreptate, Albertina poate ca lasa impresia unei pisicute cuminti si inocente , dar este cam cu nasul pe sus si sclifosita. Pe Lazarut nu o cunosc, e prima data cand o vad, dar merg pe mana ta si o aleg in locul Albertinei.

Zuzele spunea...

@ Anonim, sorry! Am luat descrierea cu copy paste si n-am observat!

Corina spunea...

Eu nu le cunosc personal, dar e bine de stiut. Sunt atatea persoane publice care par ceea ce nu sunt. Am auzit lucruri urate si despre Malvina si Oana Frigescu, dar de Albertina nu stiam :)

Zuzele spunea...

@ Corina, cu Malvina am vb in seara asta si este destul de draguta si prietenoasa! Pe Oana nu am cunoscut-o personal, deci nu-mi pot da cu parerea :)

constantin spunea...

Albertina oriiiicaaaaand.
e divina!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search