miercuri, 25 aprilie 2012

Vichy, sub semnul V-ului



Abia astazi am aflat ca Vichy s-a nascut tocmai in 1931 :-)
In 2012, Vichy se redefinește printr-o nouă vitalitate și exprimă acest lucru printr-o nouă comunicare, puternică și fragilă în același timp, mesaje optimiste, imagini care fac pielea să radieze de sănătate, și noi ambalaje, mai elegante și mai feminine. 

VALORI 
Pentru Vichy, nimic nu este predefinit. Oricare ar fi natura pielii, defectele sale, trecutul său, o piele bine îngrijită se poate transforma și poate atinge un ideal de frumusețe.

VIZIUNE 
Vichy perpetuează și în zilele noastre entuziasmul fondatorului său, Dr. Haller, și  continuă, după mai bine de 80 de ani de la lansare, să reinventeze dermatocosmetica.

VIAȚA 
Apa de la izvorul Lucas sau Apa termală Vichy se află în centrul tuturor produselor noastre. Născută acum 2000 de ani în inima vulcanilor din regiunea Auvergne, bogată în minerale binefăcătoare, această apă a vieții uimește în continuare cu proprietățile sale dermatologice excepționale.
  
VIRTUOZITATE  
Progres, virtuozitate, expertiză. Laboratoarele Vichy folosesc toată gama de ingrediente și texturi, reușind asocieri imposibile și obținând rezultate uimitoare.

VOLUPTATE 
Dincolo de respectarea unor reguli farmaceutice stricte, Vichy propune o concepție hedonistă a dermatocosmeticii. Texturile senzoriale participă la eficacitatea formulelor și fac aplicarea mai plăcută.
cristina spunea...

ok... de ce ar interesa pe cineva toate astea? tot respectul pentru PR, e o meserie grea, dar sa gasesti un mesaj relevant e un minim semn de respect pentru publicul / clientii tai.

Zuzele spunea...

@ Cristina, mie mi s-a parut dragut mesajul lor de promovare :)

Calin Andreea Daniela spunea...

e interesant sa sti cateva lucruri si despre compania fara de care produsele folosite de noi nu ar exista...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search