joi, 10 mai 2012

Daca aveti parul fin si degradat...

... ati putea incerca produsele Wella din gama Enrich, si anume sampon, crema de netezire si fiole tratament pe care eu le-am gasit la o superpromotie in magazinul online www.beauty-store.ro. Eu am avut cateva esantioane de sampon si crema de netezire si tin minte ca, pe langa mirosul demential care persista mult timp, parul era foarte stralucitor si intins, iar cu fiolele am facut cunostinta o singura data, la un salon.

Pachetelul promotional este redus de la 213 lei la 142 lei si contine:

  • Sampon Wella Care Enrich par fin 250 ml
Repara si protejeaza parul uscat si deteriorat, conferindu-i vitalitate. Este un produs cu o formula delicata, ce ingrijeste parul, ii ofera volum si vitalitate. Printre ingredientele speciale se numara extractul de matase, Creatina, Panthenolul. Este destinat parului fin sau normal.
  • Tratament Leave-in Wella Care Enrich Straight 150 ml
Crema hidratanta si bogata netezeste si indreapta parul rebel si cu structura puternica, si il lasa matasos plin de stralucire si vitalitate. Printre ingredientele speciale se numara extractul de matase si untul de shea.
  • Fiole tratament par degradat Wella Care Enrich 8x10 ml 
Repara si protejeaza parul uscat si deteriorat, conferindu-i vitalitate. Un serum bogat ce patrunde in structura parului, il repara instantaneu lasandu-l placut la atingere si plin de vitalitate, cu o conditie vizibil imbunatatita. Printre ingredientele speciale se numara extractul de matase si panthenolul.
Cupcake Splendens spunea...

eu cred ca gama enrich nu e pt persoanele cu parul vopsit,dupa 3 spalari cu aceste produse,acum trebuie sa ma vopsesc din nou:)

Zuzele spunea...

@ Cupcake, poate ca vopseaua este de vina!:( Eu le-am folosit cand eram vopsita si nu am avut nici o problema cu culoarea parului:*

Calin Andreea Daniela spunea...

parul meu iubeste Wella :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search