luni, 13 august 2012

Farmec lanseaza o gama de sapunuri lichide spuma


Astazi am primit un comunicat, in care suntem informate ca Farmec Cluj-Napoca lanseaza Gerovital Pure, o noua gama de sapunuri lichide spuma, cu o formula fara parabeni, testata dermatologic, ce are la baza extract de rodie ECO certificat si un complex de ingrediente naturale (glicerina vegetala, albastrele si ceai verde).

PR-ii Farmec spun ca daca ne vom spala cu farmec, vom descoperi un nou mod de a ne spala pe maini :)) „mai fresh, mai distractiv si... mai usor” . Daca e asa sau nu , nu stim....Le vom incerca si va vom spune ce impresie ne-au creat.
Sapunurile costa intre 10,5 si 12 lei si vor fi gasite, incepand cu aceasta luna, pe rafturile magazinelor.
Gama Gerovital Pure include patru sapunuri lichide spuma: Glycerin, Sensitive, Nature si Antibacterian.
„Noua linie de sapunuri spuma Gerovital Pure bazata pe ingrediente naturale si bogata în extract ECO de rodie ofera o experienta unica în momentul utilizarii. Formula inovatoare sub forma de spuma, le face mai usor de folosit, mai economice în utilizare, iubite si apreciate de întreaga familie”, a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca.

Extractul de rodie ecocertificat, obtinut din semintele fructului cu acelasi nume, contine o cantitate mare de antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi si previn procesele de îmbatrânire a pielii, precum si un procent ridicat de acid ellagic si punicic ce îi confera proprietati protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante si elasticizante.
S-ar putea sa îti placa si:
claudia_mami spunea...

au aparut pe piata de vanzare. Imi place marca farmec.

Adelina Eneșca spunea...

Hmmm...interesanta aceasta gama de produse. O sa le incerc si eu :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search