joi, 13 septembrie 2012

Foloseste un sampon adaptat nevoilor tale!

Inainte de toate, recunosc faptul ca nu am folosit niciodata sampon CLEAR, deci nu pot face o recomandare personala, insa am auzit pareri pro si contra legate de acest brand. Cele mai multe dintre cele pozitive ridicau in slavi samponul antimatreata CLEAR pe motiv ca ar fi excelent in lupta cu neaua suparatoare care se aduna umeri, iar altele sustin ca si in privinta parului tern, lipit de cap si fara stralucire, samponul pentru volum face minuni. Pe mine m-ar tenta cel care promite sa combata caderea parului pentru ca in aceasta vara m-a parasit jumatate din par, cred, si nu prea mai stiu ce sa fac in sensul asta...


Dr. Constantin Venerus – Popa (medic primar dermatolog Medsana) in colaborare cu CLEAR a realizat un material interesant care vine in ajutorul celor care au nevoie de ajutor in selectarea samponului perfect adaptat nevoilor fiecarui tip de par in parte pentru ca este total eronat sa folosim produse nepotrivite problemelor scalpului si parului nostru. Indicat ar fi sa consultam medicul dermatolog atunci cand avem o problema si sa-i cerem ajutorul in privinta alegerii produselor pentru par, insa cum foarte putini dintre noi fac acest lucru, ar trebui macar sa citim cu atentie eticheta produsului pe care vrem sa il cumparam. 
Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana


Pentru a ne putea bucura de un păr sănătos este important să cunoaştem cât mai multe despre firul de păr. Acesta este o componentă a ţesutului pielii umane, format din  rădăcină - în cel de-al doilea strat al pielii capului şi tija sau tulpina – în partea aeriană. În secţiune, firul de păr are 3 straturi: stratul exterior (cuticula), stratul mijlociu (cortexul) şi stratul interior (măduva).
Şampoanele de ultimă generaţie acţionează chiar de la rădăcină, reuşind astfel să aducă firului de păr un important aport de minerale, vitamine şi uleiuri.

Ştiaţi că…?

… numărul de fire de păr variază în funcţie de culoarea lor naturală?

-                      Roşcat: 500 fire de păr / cm²

-                      Brun/brunet:  620 fire de păr / cm²

-                      Blond: 750 fire de păr / cm²

…firul de păr creşte mai repede vara decât iarna şi mai repede noaptea decât ziua?

… un fir de păr trăieşte circa 5-6 ani, iar atunci când cade, este mort de aproximativ două luni?




Aşa cum fiecare individ este unic, fiecare tip de păr, indiferent de culoarea lui naturală are nevoie de o îngrijire specială. CLEAR a creat o gamă completă cu 7 variante de şampon antimătreaţă ce beneficiază de tehnologia Nutrium 10:

Pentru păr normal: CLEAR Ice Cool Menthol 2 in 1 și CLEAR Sensitive Scalp

Pentru volum: CLEAR Volume Maxx

Pentru păr degradat: CLEAR Soft & Smooth; CLEAR Damaged & Colored Hair Repair

Pentru păr cu tendință de îngrășare: CLEAR Scalp Oil Control

Împotriva căderii părului: CLEAR Anti Hair Fall

Tehnologia revoluţionară din spatele complexului Nutrium 10 constă în asocierea optimă de vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă, fiind singura formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul. 
  


claudia_mami spunea...

da eu vreau si volum si pentru parul lipit de cap -ma terorizeaza firul meu de par . asa ca poate nustiu il voi cauta .

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search