duminică, 23 septembrie 2012

In vizita pe la Romexpo, la Cosmetics Beauty Hair 2012

Am ajuns o data joi, la conferinta de presa in cadrul careia a fost lansata oficial gama Moroccan Oil, si a doua oara astazi, in ultima zi a targului. Niciodata nu mi s-a parut mai frumoasa aceasta expozitie de produse cosmetice si am mai participat la cateva de-a lungul timpului! Oje cat vedeai cu ochii, de toate formele, culorile si brandurile, sampoane la fel, demonstratii de coafuri, farduri frumoase, creme si lotiuni mai mult sau mai putin cunoscute (mie), tot ce vrei si ce nu vrei.

Am vazut multe dintre brandurile mele preferate, respectiv Joico, Tigi, Keune, Fudge, OPI, Melkior, CND, Alessandro, dar si unele de care nu am auzit pana astazi, dar pe care mi-am propus sa le studiez putin, mai ales ca am primit si cateva esantioane si voi avea ocazia sa testez produse noi.
Unul dintre brandurile cu care am facut cunostinta este Luiza Essence, produse fabricate in Israel pe care mi le-a prezentat foarte frumos o domnisoara de la standul lor si care mi-a si oferit spre testare un mini sampon - update: era un mini tratament leave-in, nu sampon :( - si o mini masca. Produsele au un ambalaj simplu, curat, doar in alb si negru si chiar sunt curioasa sa vad daca sunt atat de bune precum par.


La standul MoroccanOil era la fel de frumos si de aglomerat ca si joi si am constatat ca multe femei cunosc deja aceste produse pe care obisnuiau sa si le comande din strainatate, iar Corina de la Topline (importatorul si distribuitorul in Romania a MoroccanOil) abia facea fata puhoiului de curioase sa afle absolut toate informatiile despre minunatiile cu eticheta albastra.




Topline avea oferte senzationale, motiv pentru care la ei la strand era cata frunza si iarba, toata populatia feminina din Bucuresti si nu numai, am impresia. Lacurile OPI se vindeau 1+1, TIGI avea sampoane la kilogram+balsam cadou, si Joico era la superoferta, Alessandro la fel, si lacurile de unghii si produsele cosmetice pe care eu le iubesc! Tot aici am observat produsele S Factor aflate sub umbrela Tigi pe care mi s-a pus pata rau de tot, in special pe un balsam cu diamante, perle, casmir si sampanie, dar si pe un sampon Sulfate-Free :-)

Si nou-intratul pe piata din Romania, Skin79 (link spre pagina lor de Facebook), m-a facut foarte curioasa sa incerc produsul BB Cream, cel mai vandut astfel de produs la nivel mondial - 1 la fiecare 7 secunde. Am aflat ca produsele Skin79 au la baza ingrediente sofisticate precum aur, caviar, pudra de diamant si coenzima Q10. In curand, vor avea un magazin propriu in Baneasa Shopping City, asa ca vom avea sansa sa-i cunoastem mai bine!

Mi-a placut sa vizitez si familia Kosmo Oil unde, de asemenea m-au intampinat oameni zambitori si dornici sa-si promoveze produsele despre care am aflat ca au la baza uleiuri vegetale 100% naturale si uleiuri esentiale. Mi-a placut in mod special parfumul Uleiului pentru masaj Senzual (ylang-ylang, patchouli, vetiver), Uleiului pentru masaj Sweet Dreams (rozmarin, vetiver, lavanda), dar si al celui anticelulitic cu ulei de avocado, de migdale si de masline. Am primit si un miniprodus spre testare, asa ca va pot spune daca este si eficient, nu numai foarte frumos mirositor. La ei am mai vazut un ulei pentru fermitatea bustului, VoluBUST, unul pentru folosit dupa epilare - cu lavanda, menta, eucalipt, masline, morcov-, dar si o crema si un gel antireumatice care promit sa calmeze durerile reumatice, articulare si osoase, tratarea inflamatiilor post-traumatice si a picioarelor umflate, incalzesc si relaxeaza musculatura. Ambalajele nu sunt wow, dar pana la urma nici nu conteaza prea mult acest aspect daca este vorba despre un produs foarte bun. Pe mine, cel putin, nu ma fascineaza foarte tare un ambalaj pentru ca mi s-a intamplat sa dau peste cutiute si sticlute adevarate opere de arta, dar produsul era bun de aruncat.






La CND am intalnit-o pe Georgiana Radu (trainer CND Shellac la Academia Topline) care mi-a prezentat cateva dintre noutatile CND, dintre care mi-a placut in mod special un lac in nuanta cafea cu lapte. Revin cu fotografii frumoase imediat ce imi fac timp sa o vizitez pe Georgiana, zana manichiurii impecabile, pentru ca m-a asigurat ca a ales pentru mine o nuanta pe care o voi adora negresit.




Adelina Eneșca spunea...

Mai pot sa spun ceva? Tocmai mi-ai descris Raiul :D

delia spunea...

cat mai tine targul?

Zuzele spunea...

@ Delia, din pacate, duminica a fost ultima zi a acestei editii a targului :(

@ Adelina, chiar ca era un adevarat RAI acolo !!!!!! Si tot n-am pus poze cu oje, farduri...:)

chiricon spunea...

Auzi,dar astea se gasesc de vanzare prin vreun magazin din Bucuresti?Produsul ala Uleisenzual -balsamic love are o eticheta socanta pt lumea "buna".Denumirea e potrivita mai mult pt sexshopuri.Dar...la urma -urmei important este efectul produsului..face ce promite sau nu?

Zuzele spunea...

@ Vasile, uleiurile Kosmo Oil se folosesc in saloanele de infrumusetare si sunt 100% naturale:) Da, ce am folosit eu este fff bun :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search