marți, 25 septembrie 2012

Vedetele lui septembrie, marti


In prima luna de toamna am fost foarte norocoasa pentru ca am descoperit produse cosmetice care m-au fascinat inca de la prima folosire si cum septembrie inca nu s-a terminat, sunt sigura ca vor mai aparea alte cateva minuni in viata mea. Am eu asa un feeling...:-)

Primele pe care as vrea sa le trec in revista ar fi samponul, balsamul, uleiul si spray-ul pentru luciu de la MoroccanOil, produse care au facut minuni pentru parul meu deloc usor de intretinut si frumos de la natura. Prima data cand am folosit samponul MoroccanOil cu ulei de argan in compozitie aveam o tona de fixativ in par si mi-era teama sa trebuie sa consum o cantitate considerabila de produs pentru a-l curata ca la carte. Supriza a venit in momentul in care o prima cantitate foarte mica de sampon a facut multa spuma - o premiera in cazul meu pentru ca aveam impresia ca prima samponare e doar asa, de forma si abia in a doua tura parul este spalat cum trebuie, avand in vedere ca aproape nici unul dintre sampoanele folosite pana acum nu a facut spuma la primul contact cu parul murdar. Dar, voi scrie pe larg despre minunea care poarta numele MoroccanOil intr-o postare separata!

Al doilea, merita ridicat in slavi Ivatherm, o dragoste mai veche de-a mea, dar in nici un caz una care dureaza doar trei ani. In aceasta luna, am fost extrem de placut surprinsa de noua lotiune micelara, Ivapur, pentru piele sensibila, mixta sau grasa si de Ivapur hidra, crema hidratanta pentru piele sensibila si grasa, deshidratata in urma tratamentelor. Sunt cum nu se poate mai potrivite problemelor tenului meu din aceasta perioada. Detalii, in curand!

Sa fie clar ca daca este al treilea la rand, L'Occitane nu ocupa doar al treilea loc pe podium pentru ca nu ar fi corect sa stabilesc un altfel de clasament, avand in vedere prietenia pe viata pe care am legat-o cu cele 1000 de imortele care se regasesc in compozitia spumei demachiante si ale serului pentru fata, ambele cu efect antiimbatranire si de luminozitate. Pur si simplu le ador!
 Biosilk este un brand cu care tocmai ce am facut cunostinta, insa nici ca ne-a luat foarte mult sa gasim o chimie intre noi! Aceste produse care au la baza proteine din matase se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu si se adreseaza parului care are nevoie de hidratare, dar si celui lipsit de volum. Gama cuprinde sampoane, balsamuri, tratamente intensive, dar si produse pentru coafat. Momentan am testat doar serul tratament pentru varfuri despre care pot spune ca miroase senzational, are textura unui gel si se absoarbe foarte repede in par, iar efectul este wow! In doar cateva minute, maxim 5, parul este matasos, foarte placut parfumat si lucios!


In privinta fardurilor, Amway parca a intuit preferintele mele cand a creat colectia in editie limitata Artistry "Escape to Paradise" . Paleta Gilded Chalet care cuprinde farduri pentru ochi si obraz a strans la un loc toate culorile mele preferate: cafeniu, maro, bronz piersica, auriu, coral sau bronz pal. Este divina si abia astept sa va arat fotografii! Nu de alta, dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant :-) Caseta pentru luciul de buze este o adevarata bijuterie, placata cu aur si decorata cu cristale Swarowsky, buna de pastrat in seif si mai putin in poseta!

Si sa nu cumva sa uit sa va vorbesc despre crema de dus de la Yves Rocher cu Mango si Fructul Pasiunii, dar si despre alte cateva noutati ale unuia dintre brandurile mele favorite!
Dahlia Noir este parfumul nou lansat de casa Givenchy, o combinatie usor cam florala pentru gusturile mele oriental-vanilate. Ramane sa ne mai cunoastem putin si sa stabilim o data pentru totdeauna daca ne meritam reciproc. Daca nu, fiecare pe drumul lui....


Adelina Eneșca spunea...

Ce norocoasa esti! si eu as vrea sa incerc bunatatile acelea, in special Ivapur pt ten mixt si sensibil :)

Zuzele spunea...

@ Adelina, Ivatherm este Ivatherm :) Cred ca ti-ar plaea foarte mult si MoroccanOil :D

PapuDee spunea...

De unde ai luat produsele moroccanoil?? nu-mi spune de la targ romexpo te rog :)

aura spunea...

Ai sampon, balsam si "luciu sclipitor" MorrocanOil?:O Te urasc :))
Ce neobisnuit mi se pare ca scrie pe eticheta originala si in romaneste, hmm.
Sa le folosesti cu drag si astept cu mare nerabdare postarea despre MorrocanOil!

Zuzele spunea...

@ PapuDee, ei bine, da, de la Romexpo! :))

@ Aura, daaaaaaaa!!!! :))) Ai dreptate, e ciudat sa scrie in limba romana pe ambalaj ;))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search