miercuri, 19 septembrie 2012

Radox, brandul care a ajuns si in Romania dupa 104 ani

Zilele trecute am gasit pe birou o punguta cu trei produse apartinand unui brand despre care nici nu stiam ca exista pe piata de cosmetice de la noi sau de oriunde, Radox, dar am aflat ca s-a nascut tocmai in 1908, in Anglia.

Cum gelul de dus si spuma de baie nu puteau beneficia de o testare pe loc pentru ca sefii nostri nu s-au gandit ca am avea nevoie la redactie si de o cabina de dus :-), impreuna cu ai mei colegi de birou am incercat sapunul lichid Clean and Moisture cu ulei de Jojoba si extract de musetel. Tuturor ne-a placut parfumul foarte delicat, de haine de bebelus al sapunului, textura lui foarte catifelata si faptul ca nu ne-a uscat deloc mainile. In general, dupa ce-mi spal mainile, aplic imediat crema de maini, dar de cand folosesc acest sapun nu a mai fost nevoie. Si, in plus, nici nu as vrea sa indepartez parfumul foarte placut pe care il lasa pe mainile mele! Il am si acum pe birou si abia astept sa incerc si celelalte doua variante existente in magazinele din Romania, Clean and Protect (cu extract de arbore de ceai si cimbru) si Clean and Refresh (cu extract de lime si coriandru), mai ales ca pretul este unul foarte prietenos, 7.5 lei / 300 ml.

Aseara i-a venit randul si spumei de baie Sleep Easy cu musetel si iasomie care miroase divin! Mi-am umplut cada cu apa, am presarat cateva cristale de sare de la Marea Moarta si doar putin gel albastrui care a format imediat o spuma densa care a rezistat cu brio toata jumatatea de ora pe care mi-am alocat-o relaxarii de marti seara. La noi mai exista si varianta Relax, cu lavanda si nufar si costa 7,57 lei/ 300 ml si 15,19 lei/ 500 ml.

Si gelul de dus, tot varianta Relax, pe care l-am testat eu mi-a placut foarte mult si m-am bucurat ca a aparut intr-un moment in care chiar simteam nevoia de un parfum nou pe floarea mea de dus :-) Miroase excelent, curata excelent si are si un pret excelent - 8,81 lei/ 250 ml sau 13,95 lei/ 500 ml. Mai exista variantele Invigorate (portocale si menta), Refresh (ulei de citrice si eucalipt), Sooth (vanilie si ghimbir), Radox for Men.

Daca vreti sa vedeti toate produsele Radox, dar si ingredientele fiecaruia dintre ele, intrati AICI
reclama din 1949

Despre Radox

Povestea brandului a inceput in 1908 in Anglia, iar primul produs a fost o sare pentru picioare. 
Inca de la lansare, secretul brandului a constat in expertiza combinarii ingredientelor naturale (plante si minerale) obtinand astfel produse care relaxeaza corpul, revitalizeaza mintea si ajuta la inducerea unei stari de calm. Produsele Radox contin ingrediente inspirate din natura, atent alese: lavanda, musetel, floare de nufar, lamaie verde, vanilie, iasomie, ulei de citrice, ulei din arbore de ceai, ulei de jojoba, coriandru, menta, ghimbir, ale caror parfum ajuta la echilibrarea starii de spirit.


coco spunea...

chiar azi dimineata am vazut o reclama si mi-am lungit gatul ca nu stiam despre ce este vorba !

Zuzele spunea...

Da, si eu am vazut cateva reclame stradale, prin Bucuresti! Daca te hotarasti sa-ti cumperi vreun produs, sa-mi spui si mie daca ti-a placut :) Eu sunt sigura ca DA :D

Elena Nalbaru spunea...

Mmmm cred ca miros minunat :D
Nu am mai auzit de acest brand pana acum, dar pare tentant :)
Presupun ca le gasim in supermarketuri, nu?

Ada Angharad spunea...

Ce bine ca am gasit un review...am vazut la Billa in raft, ins m-am gandit ca va fi vreun produs qvasi-no-name gen Aile, My sau Teo...Dar daca spui ca e ok, merg sa il incerc mintenas!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search