joi, 25 octombrie 2012

A stopat cineva caderea parului cu Nioxin?

Nu am folosit niciodata produse Nioxin, dar am inteles ca acest brand este lider de piata in tratarea pierderii si subtierii parului in industria produselor profesionale din SUA.

De peste 25 de ani, NIOXIN este singurul brand profesional dedicat exclusiv acestei probleme globale, cu care se confrunta unul din doi clienti, fie barbati, fie femei.
 
NIOXIN s-a inspirat din skincare pentru a oferi tratamentul adecvat impotriva subtierii si pierderii firului de par. O extensie a parului, scalpul are nevoie de aceeasi atentie si ingrijire, iar produsele NIOXIN sunt create pentru a intari, hrani si trata firul de par chiar de la baza.
Pentru ca un par sanatos incepe cu un scalp sanatos, NIOXIN ofera parului un aspect mai bogat, mai des.
Specialistii spun ca NIOXIN ESTE SOLUTIA PENTRU UN PAR CU ASPECT MAI BOGAT, MAI DES, IN DOAR 4 SAPTAMANI!
 
Programul consta in 3 pasi si este format din Sampon 150ml, Balsam 150ml si Tratament leave-in 50ml.


 
Samponul ajuta la eliminarea sebumului din jurul firului de par, a acizilor grasi si a reziduurilor de pe scalp si par. Ofera parului un aspect mai des.
Balsamul este un produs delicat ce ofera scalpului rezistenta si echilibreaza nivelul de hidratare.
Tratamentul Leave-in este un tratament cosmetic ce contine anti oxidanti si extract de plante, ofering un scalp improspatat.
Acest sistem in 3 parti este solutia impotriva subtierii parului si promite un par mai bogat, cu mai putine fire de par rupte, in 5 moduri::
  • Reduce pierderea firelor de par datorate ruperii
  • Ofera parului un aspect mai bogat
  • Intareste structura firului de par
  • Ofera rezistenta firului de par impotriva degradarii
  • Curata scalpul de reziduurile de sebum

Exista 6 tipuri de tratamente Nioxin, in functie de tipul de par - fin sau mediu spre gros, in functie de conditia parului - natural sau tratat chimic sau gradul de cadere a parului - normala sau puternica.

Descrierea m-a cucerit si, la fel, si pretul: un pachet care cuprinde sampon, balsam si tratament leave-in costa 120 lei.
Ah, si vad ca se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, iar pe Google, inclusiv pe site-urile de beauty straine, are review-uri pozitive.
Pe mine ma tenteaza. A folosit cineva?

claudia_mami spunea...

mie imi cade parul de nu mai stiu ce sa fac ,daca trec mana prin cap raman cu zeci de fire de par sa subtiat atat de tare firul ca ma mir cum de mai am par pe cap . nu lam testat insa acum incerc alte laecuri babesti sa vad ce rezultat voi avea . pop

Unknown spunea...

si pe mine ma tenteaza si cred ca in curand il voi cumpara

Zuzele spunea...

@ Si pe mine! Rau de tot! Daca va cumparati inaintea mea, sa-mi dati si mie de veste ce si cum sunt produsele astea :) puup

Simona spunea...

Am studiat si eu problema "Nioxin". Avand in vedere componenta, nu ma da pe spate. Majoritatea persoanelor il lauda ca le face parul sa para mai voluminos, mai sanatos, dar minuni pentru regenerare si stoparea caderii mai putin.

Anonim spunea...

Eu am folosit si inca folosesc Nioxin.Pot sa zic ca e singurul brand care chiar face ce zice..si am incercat suficiente.Folositi cu incredere,isi merita banii.

eliza spunea...

va recomand sa incercati remediul naturist fabricat de domnul Ambrau Dorel in Bihor, manual,interesanta este si combinatia de plante pe care o are in compozitie! il gasiti aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=1280&denumire=Remediu_Naturist_impotriva_Caderii_Parului_Contra_Matretii_500ml cu incredere!

Anonim spunea...

Recomand pastilele Forcapil.Pe mine m-au ajutat foarte mult.Este un tratament pentru 3 luni.180 de pastile.Se iau 2 pastile dimineata.Sunt putin mai scumpe,dar merita toti banii.Am avut o perioada f stresanta,mi-a picat parul rau de tot,deja facusem chelie in crestet,aveam de gand sa-mi tai parul.Nu ma mai mai ajuta niciun tratament.Eram disperata,ma durea si pielea din cap cand ma pieptanam.Va spun cu mana pe inima,in 3 saptamani,mi s-a regenerat parul si am avut cel mai frumos par de cand ma stiu.In plus ti se intaresc si unghiile.Aveam si unghiile f frumoase de parca erau puse :))Asta mi-a spus si cele de la farmacie dar eu nu mai credeam nimic,pana intr-o zi, dupa ce mi-am spalat parul si l-am uscat,am vazut cum imi statea parul cel regenerat in sus si nu intelegeam de ce nu mi se aranjeaza Il recomand cu toata sinceritatea.Eu am trecut prin asta si inteleg ce inseamna sa-ti pierzi parul.Va urez o zi minunata si sper sa va ajute!

Anonim spunea...

Eu cu Follixin am avut rezultate faine!

Anonim spunea...

Buna. Inca din clasa a 9 a am inceput sa am probleme cu caderea parului. Aveam un par foarte bogat iar in 4 ani de liceu s-a rarit groaznic. Am inceput tratamentul cu nioxin nr 2 si intr-o luna de zile chiar a dat rezultate. l-am mentinut jumatate de an si parul se indesise, nu la fel ca inainte dar era o imbunatatire considerabila. Dar dupa aceea am avut o perioada dificila, depresie, nu puteam manca, am slabit foarte mult si a inceput iar sa cada, de data asta infiorator de tare si nioxinul nu a mai facut fata. Tratamentul merge bine in cazul caderii usoare pana la moderate. Caderea puternica am oprit-o cu HairGrow ai pastile Revalid, dupa ce am facut analize si m-a vazut un dermatolog. Inca mai folosesc, totusi, samponul si balsamul pentru ca curata foarte bine scalpul si il revigoreaza si ma ajuta in problema cu ingrasarea parului. Eu una IL RECOMAND!

rux rux spunea...

Si eu folosesc Nioxin, e bun dar nu atat de bun cA Regivero. Regivero regenereaza foarte bine parul si in timp opreste de tot caderea parului, dezavantajul e ca miroase rau a gaz si vara e greu de folosit pt ca trebuie sa stai 30 min cu el pe cap si ceva peste....o caciula.

Anonim spunea...

Un produs interesant impotriva caderii parului e Follixin. Eu l-am folosit si am obtinut ceva rezultate.

Anonim spunea...

Buna trebuie sa.te ti de tratament daca poti cel putin un timp indelungat ea am chelie si am fost la un salon si patroana de acolo a avut chelie acum ia dat din nou fire de par asa am ajuns si eu sa folosesc .

Augustin spunea...

Am folosit produsele Nioxin si sunt foarte multumit. Recomand!

Anonim spunea...

Am folosit zilele trecute pentru prima data Nioxin Sys 4 (sampon, balsam si ser dupa baie) si inca de la prima spalare am observat ca nu imi mai cade atat de rau parul (inainte cand il periam aveam aproape un pumn cu par cazut) dupa prima spalare am observat ca mi-au cazut maxim 3 fire...nu stiu cum va fi pe viitor dar eu una sunt multumita momentan.Mirosul este fresh..ma duce cu gandul la menta...

Glemis spunea...

Am folosit produsele nioxin si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultate. Recomand produsele oferite de Nioxin.

Unknown spunea...

Folosesc Nioxin Sistemul 6, tratamentul de noapte și boost tratament de o luna și ceva și nu vad nici un rezultat, parul meu continua sa cada groaznic :((

Unknown spunea...

Folosesc in acest moment avest kit tratament si este minunat
Am aflat de el de la o farmacista care mi.a recomandat kitul si mina spus ca exact ca si mine a tot incercat diverse ,pana a ajuns la acesta.Cumparam produse f scumpe de care ma lipseam apoi pt ca nu vedeam rezultate..insa cu acesta..de la 3 sapt de aplicare ex asa cum spune la carte...se vad schimbari majore..nu.mi mai cade..e mai gros...e radacina mai puternica si are si lucou oferind un aspect de par sanatos tun!! IL RECOMAND CU INCREDERE!! A dat pe kit 160 lei la Mall Afi

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search