luni, 1 octombrie 2012

Ba eu voi castiga Toyota pusa la bataie de Doncafe!

Niciodata nu mi-am dorit o masina si nu intelegeam oamenii care au drept scop in viata cumpararea unei masini sau pe cei disperati sa schimbe autoturismele ca pe sosete, in cautarea aceleia care sa le satisfaca toate capriciile lor de soferi mai mult sau mai putin priceputi! Pana acum vreo luna. Faza nasoala este ca nu am nici carnet de conducere, dar asta se rezolva repede :-)) Masina este cea care lipseste din peisaj si deja imi imaginez cum vreau sa fie: micuta, ca sa pot ajunge si eu la pedale si sa o pot parca usor oriunde, neaparat rosie si care sa nu consume prea multa benzina pentru ca vreau sa-mi ramana bani si de pantofi si parfumele :D

Si ca sa vezi ca tot Universul contribuie la indeplinirea dorintei mele, am si gasit-o! :-)) Nu stiu cat este de mica sau cat de putin consuma pentru ca nu ma pricep absolut deloc, dar stiu ca este rosie si frumoasa si nu costa nimic!
Toyota Auris se cheama viitoarea mea masina care va fi inmatriculata pe B nu-stiu-cat-ZUZ si pe care voi lipi niste margarete :-))
O voi castiga in urma participarii mele la tombola Doncafe care se desfasoara in perioada 1 octombrie- 30 noiembrie. Tot ce trebuie sa fac este sa inscriu codul unic de pe paharele de cafea de la orice automat Doncafe pe www.sunetuldoncafe.ro, pe pagina Doncafe de Facebook AICI sau prin SMS la 1741.
Cum spuneam, eu voi castiga masina, iar voua va raman mp3 playerele, 6 la numar in fiecare zi si scuterele Piaggio, unul in fiecare saptamana a campaniei Doncafe !
Si coincidenta de pe lume, chiar am la serviciu un automat Doncafe si chiar beau zilnic Latte Macchiato :D
Ea este Pestera lui Sesam :))

 
claudia_mami spunea...

esti pusarau cu gandul pe o masina ,numai sa fie concursul unul serios si putini participanti .pop

Andreea spunea...

S-o conduci cu placere! ;))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search