marți, 9 octombrie 2012

Barbatii vor sa miroasa ca James Bond. Si femeile isi doresc acelasi lucru!

Atat de multe obiecte promotionale poarta amprenta lui James Bond, incat se cerea urgent si un parfum special creat pentru barbatii care vor sa miroasa ca fermecatorul agent 007, dar si pentru femeile care vor sa aiba acasa o particica din James Bond :-)

Acestea fiind spuse, pe 15 august a fost lansat la magazinul Harrods din Londra parfumul spionului cu papion si a fost extrem de bine primit ori datorita renumelui personajului care i-a imprumutat numele, ori aromelor ispititoare de vetiver, lavanda si mar. S-au vandut ca painea calda 500 de parfumuri la pretul de 32 de lire fiecare, iar magazinul a intocmit si o statistica potrivit careia clientii solicitau sa testeze parfumul la fiecare 4 minute. O adevarata performanta!
Saptamana trecuta, pe 4 octombrie, cu o zi inainte ca intreaga planeta sa sarbatoreasca ziua mondiala a lui James Bond (50 de ani), parfumul a fost lansat si in Romania, de topmodeli imbracati la patru ace, cu papion si tot tacamul, copii fidele ale iubibilului James Bond :-)
Parfumul pe care l-am primit si eu la lansare a ajuns la fratele meu care spune ca este foarte incantat de aromele lui, "foarte masculine" dupa cum s-a exprimat indata ce l-a testat. 
Designul sticlei este foarte interesant si imita modelul cauciucurilor Aston Martin, masina preferata a lui Bond, James Bond, iar motivul pentru care fata tipului care este imaginea parfumului nu a fost foarte bine evidentiata este acela ca James Bond se afla in fiecare barbat, fiind nevoie doar de un impuls ca agentul misterios, seducator si foarte sexy sa iasa la suprafata :-) In acest caz, de un parfum!

Cel mai nou film al francizei este “Skyfall”, in regia lui Sam Mendes, care il va readuce in prim-plan pe Daniel Craig. Cea de-a 23-a pelicula a seriei va fi a treia in care Daniel Craig il intruchipeaza pe eroul din romanele lui Ian Fleming. James Bond a debutat pe marele ecran in filmul “Dr. No”, din anul 1962, in care Sean Connery a jucat rolul principal.
Dupa premiera filmului “Skyfall”, in luna octombrie a acestui an, la Hollywood va avea loc un eveniment organizat de studiourile MGM, care ii va reuni pe cei sase actori interpreti ai rolului “James Bond” – Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig. La gala vor fi prezente si multe dintre actritele pe care le-am vazut de-a lungul anilor in rolurile “Bond girl”, intre care Ursula Andress si Eva Green.


Unknown spunea...

Salut!

Ai un blog interesant! Te astept si pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.

Numai bine!/
Erasmusa

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search