marți, 9 octombrie 2012

Pentru Salvarea Pielii sunati la No.7

Urmez un tratament de detoxifiere de vreo doua saptamani si, asa cum ma asteptam, fata mea s-a umplut de monstruleti mai mici si mai mari pentru ca pielea este prima care reflecta rezultatele pozitive ale unui proces de curatire al organismului.
Cazurile de acnee, erupțiile pasagere, sensibilitatea excesivă, dar și anumite afecțiuni mai grave de genul psoriazisului răspund pozitiv la procedeele de detoxifiere intestinală. Odată ce acumulările toxice de la nivel intestinal și hepatic sunt eliminate apare o “curățire” a pielii care devine mai sănătoasă și în plus capătă o plăcută culoare și strălucire.

Cert este ca saptamana trecuta cand am participat la evenimentul de lansare al noutatilor No. 7 aveam pe barbie si pe gat cativa monstri durerosi care nu au disparut in urma tratamentelor si cremelor pe care le-am tot aplicat cu vreo trei zile inainte. Ma gandeam ca trebuie sa fac cumva ca pielea mea sa arate in regula, mai ales ca ma prezentam la un eveniment de beauty unde toate fetele sunt frumoase si cochete :)
Dar nu am reusit sa le vindec sub nici o forma! Am putut doar sa le camuflez cu fond de ten, insa pe gat, spre ceafa aveam o bubita urata de tot, sub piele, foarte dureroasa. Poate ca e urat ce va spun, dar trebuie sa va descriu situatia initiala pentru a o intelege mai bine pe cea finala :)

In fine! Si m-am prezentat eu la frumosul eveniment, cu parul valvoi pe umeri pentru ca simteam ca toata lumea fix la monstrul meu de pe gat se uita si pentru ca pe mese erau expuse produsele No.7 care tocmai erau lansate, m-am gandit ca nu strica sa le si testez aromele si texturile. Primul care mi-a sarit in ochi a fost primerul pentru fata No7 Airbrush Away, un gel incolor foarte fin pe care l-am aplicat in palma, la sugestia domnisoarei care ne facea prezentarea pentru a vedea masura in care primerul acopera santurile si amprentele si pot spune ca atunci cand am comparat palmele, se vedea clar o diferenta. Presupun ca aplicat pe fata, efectul sau va fi si mai vizibil si poate ca in viitorul apropiat mi-l voi cumpara si eu pentru ca sunt curioasa sa vad daca poate acoperi porii dilatati si cosurile, pistruii, punctele negre, cicatricile sau alte imperfectiuni ale tenului.

Insa... si acum ajung la marea supriza... produsul care a fost, efectiv, vedeta evenimentului - pentru mine- a fost No7 Beautiful Skin Rapid Spot Rescue! Mi s-a spus ca trateaza problemele pielii - cosuri, inflamatii-in doar doua ore si poate fi aplicat chiar si peste machiaj. Anyway, stiindu-ma cu "mama monstrilor" pe gat, nu puteam sa nu incerc nimicirea acesteia cu gelul minune. Am aplicat o cantitate micuta, am masat cateva secunde pana cand a fost absorbita complet si am asteptat. Ideea e ca nu a trebuit sa astept decat pana spre seara cand am ajuns acasa si am observat deja ca "mama monstrilor" capitulase! Zona respectiva nu mai era nici rosie, nici dureroasa, ci foarte putin vizibila, iar pana a doua zi dimineata era vindecata complet! Ati putea crede ca a fost o simpla coincidenta, insa tind sa cred ca nu a fost vorba despre asa ceva din moment ce am incercat sa tratez problema cu toate cremele -multe la numar- pe care le am si nimic nu a functionat, iar odata aplicat acel gel s-a intamplat minunea!

Alte produse din gama No7 Skincare rescue nu am mai testat, insa doua mi-au fost suficiente pentru a-mi fi demonstata eficacitatea acestora! Mi-au mai facut cu ochiul cateva si am de gand sa merg la Sensiblu sa le cunosc indeaproape. Acestea ar fi:
  • No7 Beautiful Skin Over Night Radiance Boost (While you sleep, this hydrating serum helps to optimise skin renewal, mildly exfoliating to reveal fresher, more radiant skin in the morning. Enriched with No7's unique multivitamin and mineral blend to help hydrate and energise plus a blend of natural fruit acids, vitamin C and caffeine to help renew the skin's surface and boost skin's radiance)
  •  No7 Total Renewal Micro-dermabrasion Face Exfoliator (Aluminium-oxide micro-crystals smooth, refine and renew sweeping away dull cells for incredable radiance from the first time you use it. Within 4 treatments stimulates skin cell renewal to work against fine lines, skin tone evens leaving skin softer, silky to touch and more refined. Helps to work against the appearance of dark areas, sun damaged or belmish prone skin too)
  • No7 Beautiful Skin masca energizanta: este o masca peel-off care reimprospateaza pielea si ii confera luminozitate. contine vitamina C si E care hidrateaza pielea instant si ii confera un plus de prospetime. 
  • No7 Pore Refining Serum: is a cooling hydrating serum that gets to work straight away improving skin condition day by day. With willow bark to clear pores, your complexion looks healthier, brighter and more even, making a great base for make-up.


  • No 7 Beautiful Skin BB Cream: crema a fost concepută pentru a ţine în frâu problemele tenului gras, şi pentru a-i reda pielii aspectul sănătos şi luminos. Imbogăţită cu multivitamine şi minerale, crema promite sa hidrateze şi revitalizeze pielea, iar zincul din compoziţie ajută la reglarea producţiei de sebum. Eeste un produs hipo-alergenic blând, potrivit chiar şi celor mai sensibile tipuri de ten.
Va las in compania catorva fotografii ale produselor No.7 abia lansate:










CarmenG spunea...

Vreau si eu cremaa minune!!! Ai idee de un pret aporximativ? Multumesc!

Zuzele spunea...

:) Carmen, in jur de 50 lei costa! Gasesti la Sensiblu produsele No.7

CarmenG spunea...

O sa merg sa-mi caut!Ms!

claudia_mami spunea...

si eu care credeam ca sunt singura care ma confrunt cu monstri urati si durerosi - doamne imi fac zilele negre nu sunt de 15 si nici de 20 de ani am 30 si imi apar niste bubuloie de mie groaza mie - am vazut o stire la tv porecum ca si carnea fie ea de pui ,porc ,vita etc care este crescuta cu hormoni de crestere are un efect negativ in corpul nostru ..

Zuzele spunea...

@ Claudia, ai nevoie de o cura de detoxifiere! Chiar acum ma pun sa scriu un material despre asta :*
Da, din pacate, ceea ce se afla la noi in farfurie e jale :( Dar trebuie sa ne mai ajutam organismul din cand in cand cu cate o cura de eliminare a toxinelor acumulate! Bafta!

Anonim spunea...

eu am fost vineri la dermatolog(spit. V Babes) pt ca aveam niste pete mici rosii care nu mai dispareau de vreo cateva luni.Primul lucru pe care m-a intrebat a fost daca m-am dat cu vreo crema.Mi-a dat diagnostic acnee rozacee stadiul 2 /tratament o luna.

Anonim spunea...

PRODUSELE SUPER SI PREZENTAREA DE NOTA 10 LOVE BB CREAMS.
Tenul meu arata altfel,din ce in ce mai bine .Am scapat de acneee cu BB crema hot-pink de la skin79 si cu gelul decuratare fara dischete BB cleancer pe baza de oxigen activ.Cle doua produse si Tonerul cu secretie de melc mi-au reglat secretia de sebum si mi-au luminat fata ,rezolvand acneeea.
Am tinut si un regim alimentar bazat pe multe fructe ,sucuri ,ceaiuri,iaurturi,zilnis apa din belsug,detoxifierea colonului periodic,la trei luni si sase dupa,masaj limfatic saptamanal,miscare zilnic
Am vizitat cosmeticiana o data la 3 luni ca sa ma curete total si am exclus total binentele spacatosul de fond de ten
Produsele skin79 sunt extraordinare ,le iubesc.
Nu zic ca si altele nu sunt bune ,dar hai sa ne uitam la tenul de portelan al sud coreencelor si sa ne punem pe ganduri ...de ce ???
De ce ei au cea mai buna tehnologie la un pret rezonabil?? vezi Samsung si nu numai...Asa de buni sunt si la cosmetice Fetele folosesc bb creme de la 14 ani pana la varste inaintate.Cremele bb au spf 50 plus si ingrediente naturale de lux cum este aurul,caviarul,secretia de melc,coenzima q 10,veninul de vipera ,praful de perle si diamante si multe extrase de ceai,iar arbutina si adenozina lupta impotriva petelor pe fata si a ridurilor
.BB cremul este alternativa sanatoasa la fondul de ten, acopera bine dar mai si trateaza.
Fiecare ten cu bb crema lui www.skin79.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search